2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 598464 بازدید | 6507 پست
ممنون گلم تو بقیه آزمایشها که مشکلی نبود میگم نکنه الان گرفته

ممکن بگیرن جدیدا کمماری چقد زیاد شده هم بچها هم ادم های سن بالا 

ویران شده را حوصله معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 
بخدا شانس. من ی نفر میشناسم قد بابا 155 مامان 150.بخدا پسرشون 175 دخترشون 162 چون ب بابابزرگ شون رف ...

به نظر من هرکی بیخیال قد و بلوغ بوده بچش بهتر رشد کرده دیدم که میگم ..ولی امثال ما برای هر میلیمتر قد بچمون کلی سختی کشیدیم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اینارو همه دکترش داد؟؟

همه رو دکتر داد ب جز ال ارژنین ک خودم گرفتم و ب زور میخورد...  اپایل زینک هم نداد  دیدم رشد ش متوقف شده ناخن هاش همه لک سفید افتاده دیگه زینک اشاف کرد شروع کرد رشد کردن

همه رو دکتر داد ب جز ال ارژنین ک خودم گرفتم و ب زور میخورد... اپایل زینک هم نداد دیدم رشد ش متوقف ...

این دفه برم به دکتر میگم مکمل بنویسه البته دختر من وزنش زیاده فک کنم بخاطر همون نمییده بهش 

به نظر من هرکی بیخیال قد و بلوغ بوده بچش بهتر رشد کرده دیدم که میگم ..ولی امثال ما برای هر میلیمتر ق ...

اره بخدا.. من فعلا پسرم خوبه  از نمودارش  یکم امده پایین ولی سعی میکنم کاری بهش نداشته باشم حوصله فکر خیال این یکی دیکه ندارم 

به نظرم قد دخترتون الان خوبه چرا این همه غصه میخوری عزیزم ..دختر من شش سالگی ۱۲۵بود بلوغ لعنتی زد هم ...

من خیلی توقعم بالا نیست اگر 158 میشد دیگه آرزویی نداشتم بهداشت زنگ زد گفت به بچه ی بعدی برسم وزنش کمه گفتم این واجبتره اون حالا وقت داره اونم میگه منو فراموش کردی میگم بعدا جبران میکنم این وقتش تموم میشه بعد همه مسخره اش میکنن 

دختر شما بوده مثلا یک ماه قد نکشه تو تایم امپولا ؟

اره 4 ماه اول اصلا رشد نکرد ک زینک هم اضافه کرد... الانم ماهی نیم سانت رشد میکنه. اگ مثلا ی ماه ثابت بود ماه بعد 1 سانت قد میکشید  . ب نظرم زینک و بهش بده. حالا تر روز ن هفته ای 2 3 بار  

من خیلی توقعم بالا نیست اگر 158 میشد دیگه آرزویی نداشتم بهداشت زنگ زد گفت به بچه ی بعدی برسم وزنش کم ...

انشالله میرسه ولی کمی زمان لازمه یواش یواش می‌کشه امکان نداره رشدش متوقف شده باشه

سلام عزیزم دخترتون الان چند سالشه و قدش چقدرهپریود شده یا هنوز نه؟؟

دخترم 11ونیم. قد 153....  7 ماه امپول فطع کردم. 3ماه رشد سینه ش شروع شده ولی علامت پریودی نداره.