2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 598408 بازدید | 6507 پست
ویتانین ها تاثیرشو نادیده نگیر من دخترم ی مدت نخوره قد نمیکشه حتما بهش بده حتی با جنگ و دعوا. اگ ژن ...

پس ویتامینارو بخرم 

گفتم شاید ویتامینا برای کنار امپولِ

کاربر قدیمیم از سال 93.ممنون میشم یه صلوات مهمونم کنی .🌷
من فامیل پدریش همه ب دم بلندن همیشه مسخرم میکنن برا قد کوتاهم. دلم اصلا نمیخواست دخترم ب من بره اونم ...

ولی من خودم هیچ وقت قدم باعث نشده غصه شو بخورم اینقدر گرفتاری تو زندگی داشتم به قدم فکر نکردم🥲برای دخترامونم تلاش میکنیم بقیش دست خداست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من فامیل پدریش همه ب دم بلندن همیشه مسخرم میکنن برا قد کوتاهم. دلم اصلا نمیخواست دخترم ب من بره اونم ...

عزیزم شما چه مکمل هایی به دخترتون دادین؟!من که دکترش چیزی نداد کلسیم هم خودم خریدم به نظرت امگاسه بدم؟؟

دختر شما اصلا بلوغ زودرس ندارع چون بالای هشت سال هست و سن استخوانی مطابق سن خودش هست ..ولی مکمل هارو ...

جدی مکملارو بدم 

یعنی سینه هاش سفت شده به موقست؟

سونو هاشو نگاه کرد 

گفت دوسال دیگه پریود میشه 

مامان خودم 16

من 14پریود شدم

دختر شما به ۱۶۰قطعا میرسه نگران نباشید تا دوسال بعد پریود آهسته رشد میکنه

من 150 ک رسید ی نفس تقیبا کشیدم.. خودم 157.الان 4 سانت از خودم کوچیک تر. کاش 162 بشع من خیالم راحت بشه. چون همه بچها فامیل الان قدشون 10 سانت از دخترم بلند تر دوست ندارم زیر 160 بشه

ویران شده را حوصله معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 
جدی مکملارو بدم یعنی سینه هاش سفت شده به موقست؟سونو هاشو نگاه کرد گفت دوسال دیگه پریود میشه مامان خو ...

بله بده مکمل هارو دخترتون بالای ۱۱سال پریود میشه دیگه نیازی به آمپول نیس به نظرم 

آمپول چی داد؟؟

امپول تاخیر بلوغگفت تو سونو رحمش و تخمداناش بزرگ شدن 

تو خونش بلوغش شروع شده سینه هاشم که گفتم هالش سفت شده و گاهی درد دارن

من 150 ک رسید ی نفس تقیبا کشیدم.. خودم 157.الان 4 سانت از خودم کوچیک تر. کاش 162 بشع من خیالم راحت ب ...

انشاالله میرسه تلاشتو بکن ‌‌.منم به بالای ۱۵۰برسه و امپولش قط بشه خیالم راحت میشه. دکتر در مورد قد دخترتون نظر نداد که به چند میرسه؟