2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 601812 بازدید | 6601 پست

سلام وقتتون بخیر ببخشید من در مورد مطلبی تحقیق میکنم و یک سوال دارم ازتون 

ایا همه ی دختر های اهواز در سن کم بلوغ زود رس دارن؟ 

یا بعضی وقتا اینجوری میشه؟ 

اینکه یک جایی گفتید که دخترتون درکش زیاد شده و از پس خودش بر میاد میشه بیشتر توضیح بدید در این مورد؟ چه سنی این اتفاق افتاد؟(منظورم بلوغ فکریه) 

به نطرتون دخترها در این زمان که هم به بلوغ جسمی رسیدن و هم بلوغ فکری میتونن ازدواج کنن با وجود اینکه سنشون کمه؟ میدونم که دختر در این سن اشپزی و.. رو بلد نیست اما ایا یک دختر در این سن با این شرایط اگر ازدواج کنه از نظر جسمی مشکلی براش پیش نمیاد؟ و از نظر فکری میتونه تصمیم درست رو برای ازدواجش بگیره

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دوستان دختر من ۸ و نیم سالگی سینش جوانه زد بردم دکتر گفت سن استخوانیش ۳ سال بیشتره و باید آمپول بزنه ...

احتمال زیاد بیشتر از خودتون بشه چون همسرتون قد بلند هستند..قدش برای این سن خیلی خوبه دختر منم همین قد هستش

دقیقا شرایطش مثل دختر من هست و هم قد هم هستند ولی من براش آمپول میزنم

انشالا که به قد دلخواهتون می رسه دختر گلتون ...من  متاسفانه کلا فوبیا دارم وگرنه حتما آمپول می زدم 

احتمال زیاد بیشتر از خودتون بشه چون همسرتون قد بلند هستند..قدش برای این سن خیلی خوبه دختر منم همین ق ...

خدا از دهنتون بشنوه ...انشالا  همه بچه هاعاقبت بخیر بشن بچه های ما هم همینطور 

دختر منم از شش سالگی بوی عرق میداد از هشت علاعم بلوغش ظاهر شد

انشالا که بالای ۸ و ۹ علایم بلوغ درش ظاهر بشه ...توکل بخدا ...اصلا فکرشم نمی کردم دختر دار بشم همچین دغدغه هایی داشته باشم ..تازه پارسال اولین بار بود که درگیر این مسائل شدم 

دوستان دختر من ۸ و نیم سالگی سینش جوانه زد بردم دکتر گفت سن استخوانیش ۳ سال بیشتره و باید آمپول بزنه ...

عزیزم ببر امپول بزنه. بعدا خودت رو سرزنش میکنی....

🌻🌱💎 حتی اگر بدانم که دنیا فردا تکه تکه خواهد شد باز هم درخت امیدم را عاشقانه میکارم.😍🍃چقدر جهان می تواند زیبا باشد ،اگر در آن فقط هنر و لذت و عشق وجود داشت!

الان دخترا همه قد بلندم.۱۵۷ برای نسل جدید کمه!!!

🌻🌱💎 حتی اگر بدانم که دنیا فردا تکه تکه خواهد شد باز هم درخت امیدم را عاشقانه میکارم.😍🍃چقدر جهان می تواند زیبا باشد ،اگر در آن فقط هنر و لذت و عشق وجود داشت!
چشم عزیزم... من خودم چون همیشه تاپیک های بلوغ و امپول ضد بلوغ نگا میکنم یا نصف نیمه س یا جوابی نمیبی ...

سلام. اول تاپیک رو خوندم. الان دخترت چند سالشه و قدش چه قدره؟ پریود شد؟

شما و همسرت فامیل هستید؟

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
سلام وقتتون بخیر ببخشید من در مورد مطلبی تحقیق میکنم و یک سوال دارم ازتون ایا همه ی دختر های اهواز د ...

سلام.. بله در کل خوزستان به خاطر هوای گرمش بچها زودتر بالغ میشن و سن بلوغ هم که در کل همه جا جلو افتاده...  از 11 سالگی من دیگه حس کردم که میتونه از پس کارای شخصی ش بر بیاد درکش بالاتر رفته. امپول ش و قطع کردیم. ولی برای ازدواج معلوم که مشکل همه جور براش پیش میاد. هنوز کاملا بالغ نشده دوم اینمه برای ازدواج درک بالاتری نیاز. من خودم 18 سالگی ازدواج کردم و یادم اون موقع فکر میکردم عاقل شدم الان ک به اون موقع ها فکر میکنم میبینم چقدر بچه بودم و از زندگیم هیچ لذتی نبردم تو سن کم افتادم تو بحث غذا و بپز بشور و بچه داری و شب  نخوابی و مادر شوهر و خواهر شوهر و تیکه پرونی هاشون...  من هییــــــــــچ وقت دخترم تو این سن پایین شوهر نمیدم بالا 30 سال که رسید اگ دلش خواست شوهر کنه 

ویران شده را حوصله معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 
الان دخترا همه قد بلندم.۱۵۷ برای نسل جدید کمه!!!

دقیقا الان همه 170 تلاش میکنن... ما هم داریم جون میکنیم به 160 برسونیمش 🥲

ویران شده را حوصله معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند.......