2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 606167 بازدید | 6689 پست
ممنون از راهنماییتون پارسال بهش دادم یه مدت دیگه ترسیدم دائم بهش بدم قطع کردم حالا یه ماهی میشه دوبا ...

نه اشکال نداره بهش بده. سالی 3 4 بار بخورن. دیگه همین 1 سال ک رشد کنن من بهش شربت ال ارژنین هم دادم. اونم خوب بود ولی ب قول شما همکاری نمیکنه. بخدا همش قاشق به دست باید برم دنبالش. اصلا نمیخوره. ورزش ولی هفته ای 3 بار باشگاه میره. حس میکنم این مدت ک ورزش میکنه بتتر قد میکشه.  برنامه افزایش قد هم نصب کرده گهگاهی با اون ورزش میکنه

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نه عزیزم به هیچ وجه آمپول تاخیر بلوغ وقطع نکن الان ۳۰ درصد دوستای دخترم دارن آمپول تاخیر بلوغ و هورم ...

تا حالا ۱۵تا براش تزریق کردیم الان قدش بین ۱۴۴تا ۱۴۵. دقیق نمیدونم باید ببرم پیش دکترش قدشو بگیره ..نمی‌دونم تا کی باید ادامه بدم امپولا رو

دوازده سال و نیم بود قدش 150 یا 149/5 حالا ۱۵۵ هست یک سال و نیم هست پریود شده

وقتی همه ی اطرافیان بلند هستند این در برابرشون ضعیف و کوچولو هست حسش بده 

اگر همه در همین حدود بودند که اشکال نداشت اینم مثل بقیه

از اول بلوغ تا اخر بلوغ 20 الی 30 سانت قد میکشن بستگی به ژنتیک ش داره چقدر ژن بلندی داشته باشه

هعیییی🥲

سمت پدری بلند و متوسط 

سمت مادر هم کوتاه و متوسط

کاربر قدیمیم از سال 93.ممنون میشم یه صلوات مهمونم کنی .🌷
انشالله.. ختما جواب میده. برا کمخونی ش صبحونه چهار شیره با گردو بهش بده یا تو شیر بریز براش بخوره. ر ...

شیره انگور نمی خوره . ولی خوب هفته ای یک بار بهش جگر میدم پسته هم هر روز میخوره . ویتامین دی ۵۰۰۰ ماهی دو تا دکتر گفت بدم . شیر و با عسل یا خرما می خوره 

دوستان دختر من ۸ و نیم سالگی سینش جوانه زد بردم دکتر گفت سن استخوانیش ۳ سال بیشتره و باید آمپول بزنه ...من خیلی ترسوام و تصمیم گرفتم بسپارم بخدا ...الان یک سال گذشته و دخترم ۹ سال و نیمه هست ...سینه هاش یکم دراومده از رو لباس مشخصه ..اما موی زائد اینا نداره هنوز ..دکتر گفت اگر قد خودت بشه.من ۱۵۷ یا ۱۵۸ هستم شوهرم ۱۸۶ 

دخترم الان قدش ۱۴۴ هست و از متوسط گمونم یکم بیشتره درسته؟

همش امید دارم جهش رشدی داشته باشه و به ژنتیکیش دلم خوشه ...نظرتون چیه دوستان ؟ 

دوستان دختر من ۸ و نیم سالگی سینش جوانه زد بردم دکتر گفت سن استخوانیش ۳ سال بیشتره و باید آمپول بزنه ...

دخبر کوچیکم ۶ سالشه ماشالا فعلا قد بلنده و همقد کلاس سوم هاست ..ظاهرا دو تاشونم به همسرم اینا رفتن ...دختر کوچیکم فقط بوی عرق میده گاهی واسه اونم نگران شده بودم که دیدم علایم دیگه نداره از بلوغ ....خدای نکرده