2777
2789
عنوان

از هرجای ایران نازنین هستی با ی جمله فان معرفی کن

| مشاهده متن کامل بحث + 42044 بازدید | 1071 پست
من، با پدر چندسال پیش یه مستند دیدمعشایر عزیز و لر بودنبعد گوسفند کباب کردنپدرم گفت لرها همینطورین ه ...

الهی راست میگه ما مهمون بالای ۲۰ نفر در راه باشه بساط گوسفند و آماده میکنیم 

😅❤

لرم💎شما با گلونی عکس میگیرین خاص شین ما لُرا صاحب گلونیم👑😍💪نازار_بیرانوندم😌♥️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شهر من پرچم دار و مردان با غیرت بی شمار داره یکیش هادی چوپان

مشخصه لرستان پرچم دار دلیران یکیش هادی چوپان😁😎

لرم💎شما با گلونی عکس میگیرین خاص شین ما لُرا صاحب گلونیم👑😍💪نازار_بیرانوندم😌♥️

ببین اینجا که میای باید شکمی باشی و پولدار

لول صبحی میبرمت کله پارچه بعدش بریم حرم

واسه ناهار تو حالت باشه بریم طربقه شاندیزی یک کبابی بزنیم بر بدن!

شایدم واسه بعدظهر بردمتون بستنی سنتی طلاب،عصرانه هم بریم سمت چهارراه لشکر اینا یک شله مشهدی پیداکنیم بفهمی زندگی یعنی چی !!!!

دقیقا یاد هشت سال پیش افتادم یه همچنین برنامه ای واسه شوهرم ریختم اون زمان ارزون بود حدودا ۵۰۰در آمد 

ا

چهار فصل و جاهای دینی زیاد

این کجا بود؟

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂
تو شهر من مردم از هر هفت روز هشت روزشو کباب میخورن

جدی امار نقرس بالا نیس اونجا؟دوس پسر لر داشتم همیشه سرب سرش میذاشتم سر این گوشت خوردن بیس چهاری فقط گوشت میخورد😄

کچی کورد🪷☘️پروفم عکس زیبای زنان کورد سربند و لباس کوردی هست♥️

ببین اینجا که میای باید شکمی باشی و پولدارلول صبحی میبرمت کله پارچه بعدش بریم حرمواسه ناهار تو حالت ...

شله مشدی و حرم اصلا تابلو نیس مشهد

ببین اینجا که میای باید شکمی باشی و پولدارلول صبحی میبرمت کله پارچه بعدش بریم حرمواسه ناهار تو حالت ...

عجب کیفی آدم میکنه با این برنامه

اون شله مشهدی و حرم جیگر آدم حال میارهههه

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂
اگه میخواید خودتونو با مرگ طبیعی به روش سرطان بکشید تشریف بیارید شهر ما که آمار سرطان هاش ۲۵ برابر آ ...

تهران یا اراک؟

عامو تو شهرما همه به تنبلی و خوابالو بودن معروفن ولی کاکو همش دروغه مردم ما بسی کاردرست و زرنگن 😅

لهجه شیرینتون🥺