2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 611854 بازدید | 6872 پست
والله من موقعی که پریود شد قدش و نگرفتم نمی خواستم بهش استرس وارد کنم چون بچه م بخاطر موسیقی کلی اس ...

حتما رشد کرده متوجه نشدید منم بعد از پریودی دخترم که براش آمپول زدم فکر می کردم هیچی رشد نکرده وقتی اندازه گرفتم دیدم دو سانت بلند تر شده 

نه هنوز بسته نشده سن استخوانی ۱۳ سال و ۶ ماه هست گفت هنوز بسته نشده ولی زیاد وقت نداری

از اون زمان که من عکس مچ دست دخترم را گرفتم که گفت سیزده سال و ده ماه هست تا حالا یک سال و نیم گذشته اما هنوز رشد میکنه پس شما هم همین قدر و شاید بیشتر وقت دارید نگرا نباشید تلاشتون را بکنید 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم شربت کلسیکر می دادید دخترتون رو ؟زینک رو چه جوری بدم؟

من کلسیم خارجی میدم هر بار برندش ی چیز کلسی شور اسعو جویس کلسی کر  میدم... کبسول زینک پلاس بعد ناهر بهش میدم البته ی مدت زیاد نمیخوره اذیت میکنه برا خوردن 

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

دختر من کی جهش داره نگرانم الان ۸سالو ۱۱ماهشه تنها علائم بلوغشم همین سینشه و دکتر بلوغو تایید کرد ۱۳ ...

از اول بلوغ تا اخر بلوغ 20 الی 30 سانت قد میکشن بستگی به ژنتیک ش داره چقدر  ژن بلندی داشته باشه

سه ماه قبل از پریودی عکس گرفتم گفت سیزده سال و ده ماه هست اون وقت خودش دوازده سال و سه ماهش بود یعنی ...

عزیزم حتما حتما مکمل زینک و کلسیم بعش بدی برا استخوان بندی اول ژنتیک و بعد کلسیم تاثیر داره من خودم بچگی عشق شیر بودم قد ک نکشیدم زیاد ولی استخوان بندیم پر. الان مچ پا و دستم خیلی پر. لاغر مردنی هم بشم بازمچم پر 

سه ماه قبل از پریودی عکس گرفتم گفت سیزده سال و ده ماه هست اون وقت خودش دوازده سال و سه ماهش بود یعنی ...

دخترا تا سن استخوانی 16 قد میکشن نگران نباش فقط کلسیم و زینک دو دوره بهش بده ببین چطور میشه

به نظرتون کار خوبی میکنم؟؟من وسواس فکری دارم وسط درمان یک بار امپولاش رو قطع کردم تا پنج ماه دوباره ...

نه عزیزم به هیچ وجه آمپول تاخیر بلوغ وقطع نکن الان ۳۰ درصد دوستای دخترم دارن آمپول تاخیر بلوغ و هورمون رشد استفاده میکنن هیچ مشکلی هم ندارن  

قد خودم 160 شوهرم 174 تو خونه خودمون اندازه گرفتیم شاید در حد یه سانت کم و زیاد باشه دخترم الان 155 ...

خدا رو شکر ایشاله به قدی که میخوای برسه گلم اگه راهکاری هست به منم بگید به خدا موندم چی کنم 

دخترا تا سن استخوانی 16 قد میکشن نگران نباش فقط کلسیم و زینک دو دوره بهش بده ببین چطور میشه

دخترم بع. پریودش متاسفانه کم خونی هم گرفته بود که تو آزمایش این سریش مشخص شد. الان کلسیم و قرص آهن و ویتامین ب ۱۲ و اسید فولیک  میخوره . البته از تیر ماه دیگه خیلی جدی دارم جلو میرم رو تغدیه و ورزشش . کلاس شنا و والیبال ثبت نام کردم تو خونه ورزش کششی انجام میدم . والیبال تو خونه باهاش کار میکنم امیدوارم نتیجه بگیرم

ممنون از راهنماییتون پارسال بهش دادم یه مدت دیگه ترسیدم دائم بهش بدم قطع کردم حالا یه ماهی میشه دوباره بهش میدم 

مشکل اینه که خودش اصلا همکاری نمیکنه هر چی بهش میگم یه ماه این ورزش را انجام بده اصلا گوش نمیده و به زور هم که نمیشه، بهش میگم یه ماه شیرینی نخور ببینیم چی میشه اصلا گوشش بدهکار نیست عشقش شیرینی هست 

خیلی از دستش عصبانی می‌شم همه چیز بر عکس عمل میکنه 

فقط چند وقت یه بار میگه قد شما کوتاهه من باید 163 بشم اما هیچ تلاشی نمی کنه میگم تو که هیچ همکاری نمیکنی پس توقع ات را هم پایین بیار بگو همین قدم را دوست دارم تلاشی هم نمیکنم هر روز میگه از فردا شروع میکنم هیچ وقت هم فردا نمیرسه از دستش دلم خونه 

دخترم بع. پریودش متاسفانه کم خونی هم گرفته بود که تو آزمایش این سریش مشخص شد. الان کلسیم و قرص آهن و ...

انشالله.. ختما جواب میده. برا کمخونی ش صبحونه چهار شیره با گردو بهش بده یا تو شیر بریز براش بخوره. رب انار طبیعی هم برا کمخونی خوبه. ما رب انار و شیره نرما قاطی میکنیم رو برنج مریضیم  بچها خیلی دوست دارن.. ویتامین دی شو هم حتما چک کنید ک انشالله کم نباشه والا هرجی کلسیم بخوره فایده نداره