2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 590216 بازدید | 6397 پست
عریزم خودت تو یکسال دخترت ده سانت بلند شده ‌چرا گوش حرف چهار تا آدم میکنی که از نزدیک این قضیه را تج ...

ممنون عزیزم از توضیحاتت ایشالله بچه های نازمون بختشون بلند باشه .باورت میشه من به خانواده خودمم نگفتم و نمی‌گم آمپول میزنم ..فقط دوستم می‌دونه ..طبق تجربه شما و دوست دیگمون ادامه میدم تا هرزمان دکترش بگه ..ولی هورمون رشد نمیزنم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دختر شما هم لیاقت ژنتیکیش ۱۶۱بوده ایشالله بازم قد میکشن یواش یواش

کاش سه یا چهار سانت دیگه رشد میکرد دیگه آرزویی نداشتم اینقدر فکر این بچه هستم که انگار یه غم بزرگ دارم همش میگم چیزی که برای همه چیزی نیست برای من شده آرزو اصلا فکرش را هم نمی کردم یه روزی این بشه آرزوی من

ان شاء الله دختر شما هم رشد کنه و از فکر بيرون بیاید 

کاش سه یا چهار سانت دیگه رشد میکرد دیگه آرزویی نداشتم اینقدر فکر این بچه هستم که انگار یه غم بزرگ دا ...

منم دغدغه  ناخودآگاهم شده قد همینجور تو خیابون تو عروسی تو مدرسه تو مطب دکتر فقط دارم قدها را می‌سنجنم.مطمینم مادری نیست که این دوران را بگذرونه و این سال‌های پر استرس را نگذرونده باشه .انشالله آخرش خیر است .

دخترای اهواز و مناطق گرم همیشه زود ب بلوغ میرسن ب خاطر هوای گرم من خودم کلاس دوم بودم همکلاسیم پریو ...

نه عزیزم ربطی به گرما نداره .

اگه به گرما بود چرا مادران ما و خود ما تو سنین بالاتر پریود شدیم .بیشتر به خاطر اشعه گوشی هست و تغذیه و احتمالا موادنگهدارنده داخل خوراکی ها .

دختر برادر منم کلا ۳۰ کیلو هم نیست علائم دیده .قضیه فراتر اون‌چیزیه که ما فکر می‌کنیم. 

و الان قشنگ اعلام می‌کنم این قضیه هیچ ربطی به اینکه میگفتن بچه صحنه های عاشقانه دیدند و اینا نداره ‌کاملا به خاطر تغذیه است و اشعه‌ گوشی .

بچه داشتیم که پدر و مادرش قشنگ موضوع رابطه جنسی را براش توضیح دادن هنوز پریود نشده .

به هر حال هر کسی یه دلیلی میاره برای دلیل پربود شدن .ولی مهم ترینش تغذیه است .

کاش سه یا چهار سانت دیگه رشد میکرد دیگه آرزویی نداشتم اینقدر فکر این بچه هستم که انگار یه غم بزرگ دا ...

پناه بر خدا گلم بخدا قسم منم دست کمی از شما ندارم روانی شدم یه مدت به خودم روحیه دادم الان چند روزه دوباره درگیرم که این آمپول وقتی جلوی جهش رشد رو میگیره چه ارزشی داره فقط فایدش اینه که پریود رو عقب میندازه ...دختر من باید ۲۰سانت دیگه رشد کنه که به قد خودم برسه چجوری با این آمپول میشه .. امروز کمد دخترمو مرتب میکردم به حدی رو وسیله هاش گریه کردم چشام قرمز شدن ..😔😔😔

منم دغدغه  ناخودآگاهم شده قد همینجور تو خیابون تو عروسی تو مدرسه تو مطب دکتر فقط دارم قدها را م ...

منم همینم فقط به قد توجه میکنم وبه اینکه ببینم هم سنای دخترم چقد علاعم بلوغ دارن‌.زورم میاد دخترم الان که یه سرو گردن از همسناش بالاتره یه روزی از همشون کوتاه تر بشه🥲🥲

گلم موهای زاعد دخترتون به مرحله شیو کردن رسیده بود که پریود شد؟؟اخع دختر من به اون مرحله نرسیده

گلم موهای زاعد دخترتون به مرحله شیو کردن رسیده بود که پریود شد؟؟اخع دختر من به اون مرحله نرسیده

نه خیلی کم موی زاید داشت منم خیالم راحت بود میگفتم خیلی موی زیر بغل که نداره بعد اصلا فکر مسائل جنسی هم نبود و خیلی بچگانه رفتار میکرد کلا اطرافیان میگفتند این خیلی دیر به بلوغ میرسه با هر کی صحبت می کردم میگفتن این خیلی بچه هست حالا حالا وقت داره 

دخترم یه دوست داره خیلی اطلاعاتش بالا هست همش فکر ازدواج و این چیزا هست ولی دخترم میگه اصلا علائم بلوغ نداره هنوز منم دلم خوش بود دخترم تو فکر این چیزا نیست حالا حالا به بلوغ نمی رسه 

نه عزیزم ربطی به گرما نداره . اگه به گرما بود چرا مادران ما و خود ما تو سنین بالاتر پریود شدیم .بیش ...

صدرصد تغذیه رو هم در بر میگیره الان همه خوراکی ها مخصوصا مرغ همه هورمونین

همان ایلی که مردانش چو شیرند دلی دارند جوان هرچند پیرند.
نه خیلی کم موی زاید داشت منم خیالم راحت بود میگفتم خیلی موی زیر بغل که نداره بعد اصلا فکر مسائل جنسی ...

منم دوستم می‌گفت دخترت خیلی بلده بلوغ شده ..خیلی دلم شکست همش میگم ایشالله دختر خودشم بلوغ زودرس بگیره تا بفهمه بلوغ به زیاد دونستن نیست دختر منم چیزی بلد نیس گوشی هم نداره نمی‌دونم دوستم رو چه حسابی این حرفو زد