2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 589865 بازدید | 6384 پست
نه خیلی کم موی زاید داشت منم خیالم راحت بود میگفتم خیلی موی زیر بغل که نداره بعد اصلا فکر مسائل جنسی ...

دختر منم پایین تنه خیلی کم درآورده زیر بغل از نزدیک مشخصه کمی داره تیره میشه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم دختر شما موهاش به حد شیو کردن رسیده بود که پریود شد؟

بله دختر من هم سینه داشت و هم موی زائد. من از یکی دوستام پرسیدم چون کسی دور و برم دختر همسن دختر من نداشت .گفتم مو زیر بغل در آورده اون دوستم ماشالله به مرام و معرفتش نامردانه گفت طبیعی است و چیز خاصی نیست .در صورتی که بعد فهمیدم دروغ گفته بوده.

منم دوستم می‌گفت دخترت خیلی بلده بلوغ شده ..خیلی دلم شکست همش میگم ایشالله دختر خودشم بلوغ زودرس بگی ...

دختر من یه همکلاسی داره. کلا این دختر تو این سن کم به خاطر کمبود محبتی که داره همش تو فکر فیتنس و تناسب اندام و دوست پسر و تو فکر باباهای بچه ها که میان مدرسه و تو این افکارا غرق ولی پریود نیست .کلا این بچه گوشی کامل دست خودش و کامل تو اینترنت میچرخه بدون هیچ نظارتی. دختر من گوشی نداره بعضی وقت ها از گوشی من میاد بازی و اینا میکنه .من خودم محجبه هستم و چیزی دخترم ندیده ولی کلاس چهارم پریود شد .و دلیلش از دید خودم خوراکی های بیش از حدی بود که می‌برد مدرسه هر روز کیک و چوب شور و بيسکوئيت می‌برد. الان دیگه بهش نمیدم ولی اون روزا زیاد استفاده میکرد.ولی همون دوست دخترم فقط یه تکه نون و پنیر و خیارسبز می‌آورد. دخترم میگفت مامان هیچ وقت تغذیه کیک و اینا نمیاره . فقط و فقط به خوراک و به مواد نگهدارنده داخل خوراکی های خوشمزه بچه ها .از منکه گذشت ولی انشالله مردم هشیار بشن .

بله دختر من هم سینه داشت و هم موی زائد. من از یکی دوستام پرسیدم چون کسی دور و برم دختر همسن دختر من ...

خدا لعنتشون کنه ایشالله همین بلاها سر بچه خودشون بیاد ..بحث بلوغ وقد چیزیه که ترکشش تا آخر عمر تو وجود هم مادر هم دختر میمونه 🥲🥲

دختر من یه همکلاسی داره. کلا این دختر تو این سن کم به خاطر کمبود محبتی که داره همش تو فکر فیتنس و تن ...

متاسفانه دختر منم روزی بالای صد هزار تمن خوراکی می‌بره مدرسه الان منتظرم مدرسه تعطیل بشه دیگه اجازه نمیدم بخوره حداقل سه چهار ماه تابستون رو نخوره باز خوبه راستی دخترتون متولد چه سالی هست دختر من ۹۳

طبق فرمول قد حساب کنین قد دخترتون همه چی نرمال پیش بره تقریباً همون می شه....من یادمه زمانی که به بلوغ رسیدم ۱۴ سالم بود قدم کوتاه بود....بعد بلوغم ۱۰ سانت باز رشد کردم همچنان کوتاهه.‌‌‌‌...الان ۱۶۰ ام به نظرم ژن کار خودش رو می کنه حتی اگه بلوغ دیر اتفاق بیفته فقط کسایی که بلوغشون زودتره رشدشون سریع تره و بقیه کند تره ولی این جور نیست کسی که بلوغش دیره ولی ژن کوتاه قدی داره بلند بشه همون طبق ژن جلو میره.

بعضی وقتا هم باید آدم زاد از خودش تشکر کنه بابت تمام روزای سختی که گذروند و دوام آورد....................

دختر من ۸۹ هست از نظر سنی بچه‌های شما خیلی بیشتر از دختر من فرصت دارند فقط خدا یه کاری کنه برای من د ...

پناه بر خدا عزیز دلم ایشالله اینقدر غرق خوشبختی بشن که به این روزامون بخندیم‌‌‌ وتنها چیزی که بهش اهمیت ندن قدشون باشه 

خانما دختر من نه سال و هفت ماهشه

نزدیک بیست روزی میشه پقیقا نوک سینه هاش تیر میکشه ـبه نظرتون طبیعیه‌

از طرفی به شدت آدم استرسی هستش به منم استرس میده

خدایا شکرت بابت رسیدن به آرزوهام،هیچوقتتتت از خدا ناامید نشید ، امید و توکل معجزه میکنه .
خانما دختر من نه سال و هفت ماهشه نزدیک بیست روزی میشه پقیقا نوک سینه هاش تیر میکشه ـبه نظرتون طبیعی ...

عزیز دلم اگرم بلوغش شروع شده هیچ مشکلی نیس سنش خوبه بعداز ۱۲سالگی پریود میشه اگه الان سینش جوانه بزنه ‌‌نگران نباشید ..قدش چنده؟