2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 589868 بازدید | 6384 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دختر من 13 سال و 9 ماهش هست  یک سال و سه ماه پریود شده یعنی 12/5 سالش بوده قدش حدود 149/5 ...

پس دختر شما سن مناسبی پریود شده .. قدش ژنتیکی نیست؟؟نمیدونم چرا بچه ها هرچی بیشتر براشون تلاش میکنی کمتر آدم نتیجه میبینه😔😔😔😔من خودم تا دوسه سال آینده فسیل میشم اینقدر استرسش رو دارم

منم پشیمونم چرا تاخیر نزدم .۶ ماه اگه زده بودم الان بچم باید ۱۵۷ باشه .

پس چرا بعضی ها میگن آمپول ضد بلوغ تشریفاتی هست میگن قد رو به لیاقت ژنتیکی هم نمی رسونه کمتر از اون میشه فقط جلوی بلوغ رو میگیره..به نظرتون من کار درستی میکنم براش صد بلوغ میزنم؟؟

پس چرا بعضی ها میگن آمپول ضد بلوغ تشریفاتی هست میگن قد رو به لیاقت ژنتیکی هم نمی رسونه کمتر از اون م ...

ببین من عالم دهر نیستم ولی برگردم عقب حتما آمپول تاخیر را میزنم .بعضی ها خواهر همه حرفی میزنن دوتا نمونه واقعی من و دیجیمون که بچه هامون زیر ۱۵۵ موندن.

پس چرا بعضی ها میگن آمپول ضد بلوغ تشریفاتی هست میگن قد رو به لیاقت ژنتیکی هم نمی رسونه کمتر از اون م ...

عریزم خودت تو یکسال دخترت ده سانت بلند شده ‌چرا گوش حرف چهار تا آدم میکنی که از نزدیک این قضیه را تجربه نکردن.منم همه میگن تو وسواس داری تو بچه را اذیت میکنی ‌در صورتی که خواهر هیچ تجربه ای ندارند فقط حرف الکی میزنن بدون هیچ علم و پشتوانه ای وقتی چند تا فوق تخصص غدد گفتن زیر ۱۵۵ میمونه به نظرت حرف چهار تا خاله زنگ را باید قبول میکردم که کردم .من اول پریود دخترم ترسیدم خودم را باختم گوش حرف تعدادی آدم کردم که یه عده   که از رو نادانی بود را بخشیدم ولی کسی که تجربه اش داشت و منو به شک انداخت تا آخر عمرم نمیبخشم. برو دکتر بهترین دکتر غدد شهرت برو .حرف آدمایی که تجربه ندارند را قبول نکن .من نمیگم با حرفای من تحت تاثیر قرار بگیری من میگم با علم پیش برو .همین .

من یه نشونه رو دیوار زدم هر چند وقت یکبار میام‌ میگم وایسا ببینم تا کجا اومدی رو همون نشونه مونده .چ ...

می خواستم ببینم یه سانتی که رشد کرده تو کدوم ماه بوده قبل از عید یا بعد از عید گرفتید 

دختر من این یه سانت تو بهمن اضافه شد بعدش دیگه هنوز رشد نکرده 

همونطور که دوستمون توضیح دادند دختر شما تو این مدت خوب رشد کرده اگر پریود بشه دیگه کار خیلی سخت میشه اگر هم آمپول را قطع کنید زود پریود میشه به نظر من شما که شروع کردید ادامه بدید تا قدش به یه جای نسبتا خوبی برسه بعد قطع کنید از نظر ضرری داره دیگه توکل به خدا ان شاء الله که مشکلی پیش نمیاد بازم هر طور خودتون صلاح میدونید عمل کنید به حرف آدم های اطراف گوش ندید به کسی نگید که دارید آمپول میزنید که دلسردتون کنن

همونطور که دوستمون توضیح دادند دختر شما تو این مدت خوب رشد کرده اگر پریود بشه دیگه کار خیلی سخت میشه ...

ممنونم از توضیحاتتون عزیز دلم ..خدا بهترین ها رو برای بچه هامون رقم بزنه 

می خواستم ببینم یه سانتی که رشد کرده تو کدوم ماه بوده قبل از عید یا بعد از عید گرفتید  دختر من ...

منم دخترم قبل عید فکر کنم تو اوایل اسفند بود حدود ۱۵۱ونیم تا ۱۵۲ هست و فعلا هم همین مونده .البته همکاری نمیکنه چهار تا دونه طناب چیه زورش میاد بزنه منم دیگه بعد ۱سال و نیم زجر کشیدن دیگه خسته شدم واقعا .

همونطور که دوستمون توضیح دادند دختر شما تو این مدت خوب رشد کرده اگر پریود بشه دیگه کار خیلی سخت میشه ...

اگه یادتون بیاد دفعات قبلم گفتم بچه های ما مثلا ۴ یا ۵ ماه یکبار یک سانت یا نیم سانت بلند میشند بعد میشه سالی یک سانت نهایت شاید ۳ سانت دیگه تا ۱۹ سالگی بلند بشن .