2777
2789
عنوان

بی محلی همسایه

217 بازدید | 8 پست

تابستون شوهرم با آقای همسایه دعواش شد سرپارک ماشین 

بااینکه باخانومش باهم میشستیم وسلام علیک گرم داشتم ولی ازاونموقع یجوری شده 

اول ک میدید اخم میکردومحل نمیداد ولی یه موقعی خودش جلو جلو سلام علیک میکرد 

الان باز چن روزپیش سلام کردم باخم جواب داد 

امروز منم دیدمش بین همسایه ها محلش ندادم سلامم نکردم بهش 

اینو بگم خیلی بین همسایه ها نفوذ داره این میاد کوچه همه رو جم میکنه دور خودش معلمم هست خیرسرش

کافی بود بگی دعوای شوهرا به ما ربطی نداره

توجه توجه من اینجام که با تاپیکای متفرقه شوخی کنم  یکم حال وهوای گرفته سایت عوض شه.  بهرحال قصد وغرزی در بین نیست .اگه هم باعث شدم کسی ناراحت وآزرده خاطر بشه واقعا از صمیم قلب معذرت میخوام وعذرخواهی میکنم  انشاالله  که دل همتون شاد باشه وزندگی بر وفق مرادتون .

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همسایه 😐من اکثر همیسایه ها رو اصلا نمیشناسم فقط دوتا کناری یکی روبرو خونه ها ویلایی هست به ندرت فقط سلام میدم رد میشم همین

تو رو خدا واسه سلامتی مادرم دعا کنید به دعاتون نیاز داره 😘😘😘هر کسی دعا کرد خدا عزیز هاشو براش نگه داره 
همسایه 😐من اکثر همیسایه ها رو اصلا نمیشناسم فقط دوتا کناری یکی روبرو خونه ها ویلایی هست به ندرت فقط ...

عزیزم کوچه ما انگار کوچه یهودیه 

بهارو تابستون پلاسن توکوچه دسته های ۲۰نفره دورهم جم میشن توکوچه

عزیزم کوچه ما انگار کوچه یهودیه بهارو تابستون پلاسن توکوچه دسته های ۲۰نفره دورهم جم میشن توکوچه

وای چه بد اینجور محله ها مشکلات زیادی پیش میاد توش 

تو رو خدا واسه سلامتی مادرم دعا کنید به دعاتون نیاز داره 😘😘😘هر کسی دعا کرد خدا عزیز هاشو براش نگه داره 

من ۵ ساله عروسی کردم اینجا خیلی ها رو نمیشناسم بعضی هاشم که تو مراسم دفن خواهر شوهرم دیدم شناختم وگرنه قبلش اصلا خیلی هاشو ندیده بودم حتی

من ۵ ساله عروسی کردم اینجا خیلی ها رو نمیشناسم بعضی هاشم که تو مراسم دفن خواهر شوهرم دیدم شناختم وگر ...

من ۱۰سال بچه نداشتم حتی سلامم نمیکردم بهشون سرمومینداختم پایین و میرفتم 

الان دخترم ۴سالشه میره توکوچه منم پشتش میرم مجبورم باهاشون کناربیام