2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 590203 بازدید | 6397 پست
سلام عزیزم ممنون از احوالپرسیتون منم خیلی به سایت سر می زنم گفتم شاید شما بیاید پیام جدیدی بذارید دخ ...

سلام میشه بگید دخترتون چند سالشه چند سالگی پریود شدن.اون موقع قدشون چند بود؟سن استخوانی چند بود ؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سلام دخترتون وقتی پریود شد قدش وسنش چند بود؟

سلام عزیزم کلاس چهارم بود ۹ سال و ۹ ماه فکر کنم .قدش ۱۴۶ بود و الان ۱۵۲ و تقریبا یک سال و نیم گذشته .من هورمون رشد نزدم برای آمپول تاخیر هم دیر شده بود و خودم هم وارد نبودم که چی به چیه .و آمپول تاخیر پریود هم نزدم.روند طبیعی رشدش بعد پریود اینجوری پیش رفت. شما دخترتون شرایطش چه طور ؟

سلام عزیزم کلاس چهارم بود ۹ سال و ۹ ماه فکر کنم .قدش ۱۴۶ بود و الان ۱۵۲ و تقریبا یک سال و نیم گذشته ...

دختر منم از ۸سالگی تحت نظر هستش و آمپول تاخیر بلوغ میزنم براش ولی من اشتباه کردم مابین امپولا پنج ماه قط کردم دوباره شروع کردم ولی الان سینه داره موهای زاعدشم دارن بیشتر میشن قدشم ۱۴۱وزنش ۴۰ البته سه ماه پیش.ولی دکتر اولش منو پاک ناامید کرد گفت قد دخترتون به ۱۵۰هم نمی‌رسه حتی اگه هورمون رشد بزنی .. دکترشو عوض کردم ببینم آخرش چی میشه ..دیگه کم آوردم میگم امپولشو قط کنم باز

الان ۹سالو نیمشه

ببرش حجامت قد .یه فوق تخصص غدد خوب پیدا کن .دیگه هی وسط درمان راه خودت را پیش نرو چون بچه بیشتر ضرر میکنه .من هرگز از نزدن هورمون رشد پشیمون نخواهم شد هرگز.جلو دبیرستان دخترانه برو یه سر نگاه کن همه  همین حول و حوش  ۱۵۰ هستند .گرچند منم روزهای بسیار سختی را گذروندم .

دختر منم از ۸سالگی تحت نظر هستش و آمپول تاخیر بلوغ میزنم براش ولی من اشتباه کردم مابین امپولا پنج ما ...

حدود ۷ سانت بعد پریود بلند میشن .البته نه به این راحتی ها .از ۴ تا ۷ یا بیشتر تا ۱۰ سانت ممکنه بلند بشن بسته به ژن بچه است .

ببرش حجامت قد .یه فوق تخصص غدد خوب پیدا کن .دیگه هی وسط درمان راه خودت را پیش نرو چون بچه بیشتر ضرر ...

به حجامت اعتقاد ندارم منم هرگز هورمون رشد نمی‌زنم براش .. به دکترش هم گفتم..من وسواس فکری دارم ولی با افکارم می‌جنگم و احتمالا دکترش تا ۱۱سالگی آمپول تجویز کنه که براش میزنم نمیتونم بزارم تو سن کم پریود شه..به نظرتون دختر من نهایت قدش چقد میشه؟خودم ۱۶۱همسرم ۱۷۸

به حجامت اعتقاد ندارم منم هرگز هورمون رشد نمی‌زنم براش .. به دکترش هم گفتم..من وسواس فکری دارم ولی ب ...

ببین عزیزم معقوله بلوغ زودرس نمیگذاره بچه به ژنتیک پدر و مادرش برسه .نهایت نگاه کن ببین طرف خانواده خودت یا همسرت قد دخترها چه قدر.. ‌بیشتر هم طرف خانواده همسرت ببین دخترهای ۱۵یا۱۶ ساله قدشون‌چند، همون قدی میشه .آمپول تاخیر را ادامه بده چون هنوز قدش کم.اونوقت از ۸ سالگی تا الان از قد چند به ۱۴۱ رسیده ؟با قد ۱۵۰ پریود بشه بالای ۱۵۷ خواهد شد انشالله .مکمل ها هم بهش بده طبق نظر دکترت .

پناه برخدااا 

بله عزیزم بعد از پریود بالای ده سانت دیگه امکانش خیلی ضعیف بلند بشن .تازه بچه من همیشه رشدش خوب بود و الان رشدش متوقف شده .ترشح هورمون های زنانه صفحات رشد را زودتر میبنده و بچه همون قدی میمونه .

ببین عزیزم معقوله بلوغ زودرس نمیگذاره بچه به ژنتیک پدر و مادرش برسه .نهایت نگاه کن ببین طرف خانواده ...

هشت سالگی قدش ۱۳۳بود ‌‌طرف پدرش میانگین دختراشون ۱۶۰هست طرف خودم بالای ۱۶۰ میترسم به ۱۵۰نرسه ..ولی دکتر اول می‌گفت سن استخوانی ۳سال بررگتره دکتر دومی گفت دوسال باز دوسال بهتر هست 

سلام عزیزم ممنونم از اینکه جواب دادید . دختر منم ۱۵۲ است .من کلا مکمل ها را قطع کردم .ورزش دیگه نرف ...

نه دیگه دارویی ندادم حالا ۸ماهی میشه که دیگه دارویی ندادم فقط یه سری قرص عطاری گرفتم اشتهاش خوب شد اما ادامه نداد میگه بد مزه هست نمی خوره ولی میخوام بعد اردیبهشت یه بار دیگه یه سری دارو تقویتی بهش بدم ببینم نتیجه میده یا نه 

سلام میشه بگید دخترتون چند سالشه چند سالگی پریود شدن.اون موقع قدشون چند بود؟سن استخوانی چند بود ؟

سلام دختر من 13 سال و 9 ماهش هست  یک سال و سه ماه پریود شده یعنی 12/5 سالش بوده قدش حدود 149/5 یا 150 بود تو این مدت با همه ی کارهایی که انجام دادم ۴ سانت بلند شده من شش ماه اول هم هورمون رشد براش زدم هم داروهای تقویتی بهش دادم تو اون شش ماه ۳ سانت بلند تر شد بعدش چون دیدم دیگه تاثیری نداره قطع کردم حالا نمی دونم این سه سانت برای داروها بود یا هورمون کلا تا تیر پارسال رشد کرد دیگه رشدش متوقف شد تا بهمن که یه سانت دیگه رشد کرد الان 154 هست دختر من از اول رشدش کم بود اگر قبل از بلوغ میبردمش دکتر حتما هورمون رشد مفید بود براش اما بعد پریودی دیگه رشد کم میشه دارو هم تاثیر چندانی نداره من میگم کاش یه سال براش تاخیر بلوغ زده بودم تا ۵ سانت دیگه بلند میشد حالا دیگه مشکلی نبود