2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 590227 بازدید | 6397 پست
بخدا خیلی سخته ام آر آی مغز اصلا انجام نمیدن برا بچه های این سن چندجا سر زدیم حتی بیمارستان گفتن چند ...

عجله نکنید بلوغ که چیزی نیست که یه شبه تموم بشه و بالغ بشه صبر کنید با آرامش بهترین تصمیم را بگیرید ‌اصلا شاید خودش درست شد وقتی میگن ام آر آی ضرر داره اصراری نداشته باشید ممکنه هورمون هاش به هم ریخته باشه خودش خوب بشه ولی بیخیالش هم نشید زیر نظر داشته باشید تا اگر بلوغش ادامه پیدا کرد براش آمپول تاخیر بلوغ بزنن

به نظر من به احتمال زیاد یه کم بگذره خودش درست میشه 

اما حالا مواد طبیعی بهش بدید

عجله نکنید بلوغ که چیزی نیست که یه شبه تموم بشه و بالغ بشه صبر کنید با آرامش بهترین تصمیم را بگیرید ...

سلام عزیزم من امروز بردمش یه دکتز دیگه که خیلیم سرش شلوغه و براحتی وقت نمیده ولی با کلی التماس قبول کرد ویزیت کنه همه مدارکش رو دید و معاینه کرد سینه هاشو گف خانوم اصلا چیزیش نیس یه تایمی بلوغ داشته ولی الان سینه هاش خیلی نرمه و بلوغش متوقف شده ام آر آی و عکس سونو هم لازم نیس دیگه بگیری ازش حتی دارو هم نمیخاد وقتی موی کرکی ببینی باید نگران بشی باز یماه دیه بیارش دوباره معاینش کنم نگما میخاستم بپرم بغل دکتره بوسش کنم اشک شوق میریختم خدا لعنت کنه دکترایی که نمیتونن تشخیص بدن و انقد پدرومادرو نگران میکنن، بخدا چقد من گریه کردم نذر و نیاز کردم، حالا به جواب اینم اکتفا نمیکنم امروز تست هورمونش رو دوباره تکرار کردم فردا با جواب اون میرم پیش متخصص مغز و اعصاب کودکان که دیگه خدای دکتراس تا خیالم راحت بشه برا بچم دعا کنید واقعا چیزی نباشه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سلام عزیزم من امروز بردمش یه دکتز دیگه که خیلیم سرش شلوغه و براحتی وقت نمیده ولی با کلی التماس قبول ...

ان شاء الله که چیزی نیست من یه دختر دوساله دارم این چند روز که پیام شما را خوندم همه اش نگاهش می کردم میگفتم خدایا چقدر سخته بچه اینقدری این مشکل را داشته باشه همه اش براتون دعا می کنم منم کم از دست دکترا نکشیدم دیگه بهشون اعتماد ندارم 

من امروز تو فکرتون بودم که برم خودم از یه عطاری کار بلد  بپرسم شاید راهی داشت ولی خدا را شکر که دکتر گفته مشکلی نیست 

واقعا که بعضی از دکترا خیلی تشخيص اشتباه میدن من یه نفر را سراغ دارم دکتر بهش گفته بود یه غده ی سرطانی تو ریه ات هست باید سریع عمل کنی حتی برگه معرفی به بیمارستان و بقیه ی کاراش هم انجام داد ولی بقیه گفتند قبل از عمل عکس هات را به چند تا دکتر دیگه نشون بده دکتر دیگه گفته بود چیزی نیست هیچ مشکلی نداری اون نفر عمل نمیکنه چند روز دیگه میره پیش دکتر اولی میگه دکتر فلانی گفته من مشکلی ندارم شما چطور گفتید باید عمل کنم میگه من کی گفتم اونم نامه ی خود دکتره را نشون میده میگه فوری همه ی نوشته هاش را پاره کرد ریخت دور گفت من نگفتم 

ببینید سن استخوانی مهم تر تا زمان بلوغ   دخترم بخاطر بلوغ زودرس صفحات رشدش سریع داشت بسته میشد ...

ببخشید من دخترم ۳ یا ۴ سالش بود بردم دکتر حدودا ۱ سال سن رشدیش کمتر از سنش بود دکتر گفت خوبه دیرتر به بلوغ میرسه چند ماه دیگه میشه ۸ سالش خیلی لاغر و استخون بندی ریزی داره ولی اونجاش مو درآورده البته موهاش در حد پرز ولی دست و پاهاش موهاش طلایی بود الان مشکی شده نگرانم و قدش هم نسبت به هم سن و سال هاش کمی کوتاه تر و سینه هاش هم اصلا جوانه نزده آیا باید نگران باشم توروخدا از تجربه ات بهم بگو 

ممنون عزیزم انشالله که هیچ وقن این مشکلات برای شما و اطرافیان تون پیش نیاد.. چون خودم خیلی درگیر این ...

پسر برادرشوهرم هنوز بلوغ کامل نشده بود آمپول هورمون رشد زد خیلی خوب قد کشید از ۱۵۰ شد ۱۷۸

ولی دختر خواهرشوهرم زود به بلوغ رسید دکتر گفته بود خیلی بهش گرمیجات دادین اونم آمپول جلوگیری و همزمان آمپول هورمون رشد زد ولی همچنان قدش کوتاه و زیاد تاثیری نداشت واقعا این موضوع هم برای من سوال چطور روی یکی جواب نیده آمپول روی یکی نه 

ان شاء الله که چیزی نیست من یه دختر دوساله دارم این چند روز که پیام شما را خوندم همه اش نگاهش می کرد ...

ممنون عزیزم از دعای خیرتون

وای خدا لعنتشون کنه آخه نمیدونم هدفشون از اینکار پول چاپیدنه؟ یا واقعا علمش رو ندارن با جون آدم بازی میکنن

ببخشید من دخترم ۳ یا ۴ سالش بود بردم دکتر حدودا ۱ سال سن رشدیش کمتر از سنش بود دکتر گفت خوبه دیرتر ب ...

یکی از مهمترین نشانه های بلوغ زودرس جوانه زدن سینه هاست ینی اولین نشونشه اگه سینش جوانه نزده فک نکنم چیز مهمی باشه ولی بازم مثل من به یه دکتر اکتفا نکنید پیش چن تا دکتر خوب ببرش

کاش میشد مثل زمان قدیم سن بلوغ بیشتر بود همون چهارده پونزده سال  والا من خواهر طفلکم بی هیچ علا ...

کی گفته که زمان قدیم سن بلوغ ۱۴ ، ۱۵ سال بوده ؟ تو نژاد ما از قدیم تا الان ، اکثر دخترا بین ۱۰ تا ۱۲ سال اولین پریودی رو تجربه میکنن. به ندرت ممکنه اولین پریودی تا سنین ۱۴ ، ۱۵ سالگی برسه . 

پریود شدن تو ده سالگی اصلا بلوغ زودرس حساب نمیشه ، روال عادی  بلوغه

خدارامیشناسم ازشمابهتر/شماراازخدابهتر/خداازهرچه پنداری جداباشد/خداهرگزنمیخواهدخداباشد/نمی خواهدخدابازیچه دست شماباشد/که اوهرگزنمیخواهدچنین آیینه ای وحشت نماباشد
ن دختر من با وزن ۲۱ کیلو بلوغ ش شروع شد این بیشتر حرصم میداد اخه من همیشه رو وزنش غصه میخوردم دلخوشی ...

عزیزم حتما حتما حتما بیه دکتر طب سنتی معتبر پیدا کن و ببرش برای حجامت ساقین  یعنی هر دو ساق پاهاش پشت زانو به سمت بیرون   حجامت بشه برای  رشد قدی   و دیگه اینکه هررطور شده شکوفه بادام شیرین گیر بیار و دم کن بهش بده  خیلی پریودش رو عقب میندازه فقط دست دست نکن که دیر بشه

ببخشید من دخترم ۳ یا ۴ سالش بود بردم دکتر حدودا ۱ سال سن رشدیش کمتر از سنش بود دکتر گفت خوبه دیرتر ب ...

سلام خوبین تغییر رنگ موی کرکی نشانه بلوغ هست ؟

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
بچه من پسره....الان ۶.۵ سالس طبق نمودار رشد خودش ۱۵ سانت قدش کمه الان۱۱۲ هستش دنبال ارژنین بودم پی ...

ببخشید بچه شما وزن و قدش چطوره ؟

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
ببخشید بچه شما وزن و قدش چطوره ؟

همونطور ریزه میزه....امشب نوبت حجامت مجدد داره

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.
همونطور ریزه میزه....امشب نوبت حجامت مجدد داره

حجامت پشت گوش یا ساقبن ؟