2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 597734 بازدید | 6492 پست

[QUOTE=320575771]راستش خوابش خیلی خوب نیست هرکاری میکنم زودتر از ۱۱، ۱۱ و نیم نمیخوابه در صورتی که دکتر گفت باید ۱۰ ب ...[/QUO

خواب خیلی تاثیر داره یه نفر بچه هاش هر شب ساعت هفت شب میخوابن  پنج یا شش صبح هم بیدار میشن یکیش اینقدر قدش، بلند هست که مامانش میگه یه راهی بگید این رشد نکنه دیگه تا بشه هجده سالش نمی دونم چی میشه با اینکه تو سن بلوغ نیستند ولی سالی ۸‌، ۹ سانت بلند میشن 

اگر دکتر گفته ساعت ۱۰ بخوابه دیگه نهایتش را گفته حتی ساعت ده هم دیر هست 

[QUOTE=320575771]راستش خوابش خیلی خوب نیست هرکاری میکنم زودتر از ۱۱، ۱۱ و نیم نمیخوابه در صورتی که د ...

اره راس میگی دکترم گفت خیلی تاثیرداره 

از مدرسه که میاد عصر میگیره میخوابه هرچی میگم نخواب میگه خسته م ، دیگه از اون طرف شب خوابش نمیبره 

در بدترین ما انقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست، که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب جویی کند...

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

[QUOTE=320575771]راستش خوابش خیلی خوب نیست هرکاری میکنم زودتر از ۱۱، ۱۱ و نیم نمیخوابه در صورتی که د ...

عزیزم ما چون دیر فهمیدیم و پریود اتفاق افتاد اینقدر سختی کشیدیم اگه چند ماه زودتر با تایپیکی مثل این آشنا شده بودیم مطمئن باش همین ۵ سانتی که الان حسرتش را داریم تو اون چند ماه با مکمل به دست میاوردیم. منم تا آخر سال مکمل ها را بهش میدم و دیگه کامل قطع میکنم .شاید به صورت طبیعی و بدون مکمل هم ۵ ماه یکبار یه سانت را قد بکشه .

منم ال آرژنین فقط قرص مصرف کردم هنوز ساشه یا ویال مصرف نکردم .ولی ال آرژنین اوایل مصرف اثر داره ولی شما مثلا یه دوره ۴ ماهه بدی فقط همون اول کار اثر داره .دوباره یک ماه کامل قطع کنید دوباره بدید .منکه الان هفته ای  دو تا دونه بیشتر نمبدم .چون خیلی خاصیت چاق کنندگی داره. برای ما که داشت .

و اینکه عزیزم هر نکته ی آموزنده ای که اینحا بنویسیم مطمئن باش به درد یه مادر خواهد خورد .فردی که بیاد تو گوگل بزنه بلوغ این‌تایپیک جز اولین سایت هایی هست که بالا میاره و طرف اگه ۲۰ صفحه آخر را که به روزتر هست مطالعه کنه انگار چند تا دکتر رفته و کلی اطلاعات به روز پیدا میکنه. اطلاعاتی که ماها با کلی تحقیق و یک سال خون دل خوردن به دست آوردیم. پس من هر چی بدونم میگم انشالله دعای خیر یه نفر اثر مثبت داشته باشه برای من و دخترم .

یه چیز دیگه هم بگم من رفتم برگه بهداشت خودم را پیدا کردم با قد ۱۵۲ در دوم راهنمایی پریود شدم و الان ۱۶۲ هستم .یعنی ۱۰ سانت را قد کشیدم .البته اون مال دو دهه قبل بچه های الان ما هست احتمالا مواد مغذی سالم تر و بهتر بوده .ولی به هر حال من ده سانت را بعد پریود رشد کردم .و الان دخترم ۵ سانت فقط رشد کرده .حالا آیا دلیلی دارد که صفحات رشد بچه ها زود بسته میشه یا نه را من نمیدونم دیگه ؟احتمالا سبک زندگی الان و مواد غذایی که همگی تاریخ مصرف دارند موثر است .

من کلا رب و آبلیمو دیگه خونگی میخرم .تخم مرغ فقط محلی میگیرم .به کل تمام کیک و محصولات تاریخ دار را ممنوع کردم .بستنی هم فقط از این قیفی ها براش میخرم .کیک و از شیرینی پزی ها میخرم که بدونم بعد یه مدت کهنه میشه یعنی مواد نگهدارنده نداره .

اثرش اینه که دیگه ۲۰ روز یکبار پربود نمیشه و اثر مثبتش را دیدم .تو خونه ما فعلا پفک چیپس کرانچی سوسیس کالباس  پیتزا بیرون ممنوع .

پیتزا خودم با گوشت مرغ یا گوشت چرت کرده گوسفند براش درست مییکنم اونم هر چند وقت یکبار. 

درسته خیلی گلایه میکنه و چوقولی منو پیش این و اون میکنه که نمیگذاره هیچی بخورم 

ولی به جاش تا بخواهید بادام گردو پسته خرما انجیر خشک مویز و .....میخرم .

مثلا نارنگی زیاد به بچه ها ندید میوه با طبع سرد کمتر استفاده بشه به حاش موز و آناناس و گلابی بدید .

ولی دیر فهمیدم باید چه طور عمل کنم حسرت این دیر فهمیدن را خواهم داشت .

و یه جا خوندم میگفت برای افزایش قد بچه هاتون اینهمه دارو و آمپول به خورو بچه ها ندید 

بروید و آشپزخانه تون را درست کنید. یعنی با غذاهای سالم رشد بچتون را تحت تاثیر قرار بدید .

بگذار اینم بگم من چند باری رفتم در مدرسه دبیرستان دخترانه که میشه متوسطه دوره دوم .بهت بگم خواهر از ۲۰ تا دختر شاید سه نفر بالای ۱۶۰ باشن .همگی کوجک خیلی کوچک حتی ۱۴۵ من دیدم یا اغلبا همقد دخترهای ما .پس برای نسل جدید یعنی متولدین ۸۰ و ۹۰ پریود به شدت بر قد اثر داره و این حرفا که پریود میشن و قد میکشن مال دوره ما قدیمی تر ها بود .

میتونی بری دبیرستان های دخترانه منطقه خودتون ببینید و به حرفم ایمان بیاورید.

هر کاری برای قد دخترهاتون میخواهید بکنید قبل از پریود است و تمام .یعنی یک سال قبل پریود .بگذارید جهش رشدس را طبیعی پیش ببره حرف خانم دکتر رزاقی آذر .

و اینکه وقتی در آینده رنج قدی دخترها بین ۱۵۰ تا ۱۶۰ ،بیشتر هستند پس دخترهای ما هم خیلی ضربه نخواهند خورد .چون به هر حال تو مدرسه اکثریت مثل هم هستند .

اره راس میگی دکترم گفت خیلی تاثیرداره  از مدرسه که میاد عصر میگیره میخوابه هرچی میگم نخواب میگ ...

بعد نیم ساعت بیدارش کن صدای تلویزیون را بلند کن یا آهنگ بگذار .خوابش را بشکن .نباید بگذاری ظهر طولانی بخوابه ولی یه‌چرت اشکالی ندارد .

و برای خواب باید اتاق خوابش یا جایی که می‌خوابه تاریکی مطلق باشه .ما هم ده میخوابیم تا بیاییم خوابمون ببره ۱۰/۳۰البته بعضی وقتا هم پیش میاد ۱۱ میخوابیم.ولی اکثرا ۱۰ خاموشی میزنم .

بعد نیم ساعت بیدارش کن صدای تلویزیون را بلند کن یا آهنگ بگذار .خوابش را بشکن .نباید بگذاری ظهر طولان ...

اره باید همین کار رو بکنم

تاریکی مطلق نیست، مگه فرقی داره؟

در بدترین ما انقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست، که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب جویی کند...
عزیزم ما چون دیر فهمیدیم و پریود اتفاق افتاد اینقدر سختی کشیدیم اگه چند ماه زودتر با تایپیکی مثل این ...

بببین من الان ب  موقع اقدام کردم ولی هنوز نتیجه ای ندیدم ،چون تغذیه دخترم ب شدت افتضاحه، عملا هیچی نمیخوره مگر اینکه دیگه خیلی عاشق اون غذا باشه، این بدغذایی رو از همون شروع غذای کمکی داشت تا الان تا هزار تا ترفند هم درست نشد 

بببین من الان ب  موقع اقدام کردم ولی هنوز نتیجه ای ندیدم ،چون تغذیه دخترم ب شدت افتضاحه، عملا ه ...

دقیقا دختر منم بد غذا بود و هیچی نمی خورد منم خیلی زحمت کشیدم تا تغذیه اش را درست کنم اما اشتها نداشت و حتی چیزهایی که دوست داشت را هم کم میخورد همیشه ناراحتش بودم همه ی بچه هایی که بد غذا هستند رشد خوبی ندارن و ریز هستند  من اون موقع خیلی راه ها رفتم ولی نتونستم درستش کنم اما حالا دو سه هفته ای هست که داروهای عطاری میخوره بهتر شده اما هنوز مثل یه بچه ی معمولی نیست و خیلی چیزها را نمی خوره 

ولی الان چند نفر را میشناسم که بچه هاشون اینطوری هستند اما با تلاش و تنوع رشد بچه شون خوب هست

میگن چند وقت یه بار شربت اشتها میدن چند ماه یکبار مولتی ویتامین میدن و غذا هم با زحمت، متنوع درست میکنند مثلا میگفت خورش سبزی را با گوشت قلقلی تزئین میکنه یا خودشون با آرد کامل و تخم مرغ خمیر درست میکنه و با گوشت چرخ کرده و سبزیجات براش پیتزا درست میکنه میگفت هر روز ساعت ۵ صبح بیدار میشم تا براش صبحانه آماده کنم و هر طور شده تغذیه اش را متنوع کرده دخترش هم خوب سر حال هست مامانش میگه همه میگن اگر تو مامانش نبودی این می مرد از بس که بد غذا هست

بببین من الان ب  موقع اقدام کردم ولی هنوز نتیجه ای ندیدم ،چون تغذیه دخترم ب شدت افتضاحه، عملا ه ...

خوب دیگه هر بچه ای یه جور ضربه میخوره .تغذیه ناکافی به علت اشتها نداشتن هم خودش یه معضل .شربت اشتهاآور باریج از داروخانه براش بخر ببین اثر داره .

مثلا کیک خانگی درست کن تخم‌مرغ زیاد داخلش بکن..ترفندهای خیلی زیادی به کار ببر تا موادغذایی اصلی شامل گوشت مرغ و تخم‌مرغ و سبزیجات را بهش بدی .

ماکارونی با گوشت پر براش بپز 

مغزیجات را چرخ کن قاطی بستنی یا معجون یا شیرموز بهش بده .با هر حال هر بچه ای یه قلقلی داره و یه چیزایی را دوست داره .تلاشت را بکن .

یه چیز دیگه هم بگم من رفتم برگه بهداشت خودم را پیدا کردم با قد ۱۵۲ در دوم راهنمایی پریود شدم و الان ...

شما پریودیتون منظم بود؟ 

منم خودم شاید هفت هشت سانت بلند تر شدم اما پریودیم منظم نبود بار اول که پریود شدم شاید تا ده ماه بعد نشدم بعدش، هم چند ماه یکبار بود خودم میگم شاید همون باعث شده صفحه ی رشدم دیر تر بسته بشه 

یه چیز دیگه هم بگم گرسنگی باعت ترشح هورمون رشد بیشتر میشه .شما سه وعده اصلی و میوه در کنارش بده.به هیچ عنوان تنقلات نخر که میان وعده بخوره و خودش را سیر کنه. دم به دقیقه هم یه چیزی نیار که ناخنک بزنه کمی ته دلش را بگیره دوباره یک ساعت بعد یه چیز دیگه .بگذار سه بار در روز گرسنه بشه و غذای اصلی بهش بده .مکمل ها تو وزن گیری عالی عمل می‌کنند ولی چون ممکنه بلوغ را جلو بندازن با مشورت دکتر پیش برو .

شما پریودیتون منظم بود؟  منم خودم شاید هفت هشت سانت بلند تر شدم اما پریودیم منظم نبود بار اول ...

نه من دقیق بود مثلا ۲۸ روز یکبار .هرگز یاد ندارم ۲۰ روزه و اینا پریود شده باشم .خواهر  دست تغذیه است .

دوست بچه من تو مدرسه همش تو فکر پسرهاست یه چیزایی بچه من میاد تعریف میکنه من شاخ در میارم ولی پریود نشده .من خودم میگم دست داروها و تغذیه است و تمام ....

تغذیه ناسالم صفحات رشد زودتر بسته میشه .قبلنا غذاها بعض الان بود.