2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 595789 بازدید | 6484 پست
بنطزم  وقتی بچه ها پریود شدن تا 1 سال تا میتونن بایدبشون گرمی داد مثلا خرما و کنجد و زنجبیل ولی ...

من به دخترم متاسفانه مکمل میدادم. یا زینک زیاد بهش دادم .و برای اینکه تو مدرسه سرما نخوره مکمل ایمونیس چند تا شیشه بهش داده بودم .احتمال میدم از همینا بوده باشه.چون ما سال هم سوسیس کالباس یه دفعه هم نمی‌خوردیم. ولی بستنی زیاد می‌خورد. و این اواخر قبل پریود شیرکاکائو زیاد می‌خورد. 

شما قبل از بلوغ ممنوعیات را به دخترت نده .ورزش هم الکی هزینه باشگاه و والیبال و ... ندید دختر من حدود ۵ یا ۶ ماه رفت باشگاه یک میلیمتر فرق نکرد .تو خونه طناب بزنه از روزی ۵۰ یا ۱۰۰ شروع کنید بروید تا ۴۰۰یا ۵۰۰ مثلا در سه نوبت هر نوبت ۱۵۰ تا بزنه . پیاده روی هم خوبه که الان سرما است کسی تو خونه در نمیره . نهایت خواست باشگاه بره دو یا سه روز تو هفته ورزش های کششی بره .

من تو والیبال دیدم دختر ۵ یا ۶ سال کار کرده تازه کوتاه‌تر بقیه همسن هاش بود .ورزش های سنگین و بالاتر یک ساعت در روز سود و فایده ای برای بچه نداره .

سلام عزیزم دلم برا حرف زدن با شما تنگ شده .من خداروشکر آرامش خیلی عجیبی به دست آوردم دیگه قد دخترم‌ر ...

سلام شبتون بخیر منم همینطور خیلی سایت را چک میکنم که شما یه پیام بذارید چون حس میکنم خیلی شبیه هم هستیم منم دیگه خیلی اذیتش نمیکنم یه ماه گذاشتم باشگاه روزی یک ساعت ورزشهای کششی انجام میداد تاثیری ندیدم خودش هم دوست نداشت بره منم دیگه تمدید نکردم دارو ها هم کامل قطع کردم چون دیگه بدنش به همشون مقاوم شده بود و چند ماه دیدم که هیچ اثری ندارند بردم عطاری همین که دیدش گفت این طبع سودایی داره بدنش هم سرد و هم خشک هست سردی باعث میشه قد نکشه خشکی هم باعث لاغریش میشه یه ماهی دارو گرم داد شاید دو میلیون دارو گرفتم خورد تاثیری نداشت بعد یه جایی اتفاقی رفتم گفت کم خون هست چند تا دارو گیاهی دیگه داد گفت سه ماه طول میکشه تا تاثیرش را ببینی یه ۱۵ روزی هست میخوره خیلی بد مزه هستند ولی تاثیری که داشته اشتهاش خوب شده قبلا اصلا اشتها نداشت حالا باید متتظر بمونیم ببینیم اثری روی قدش هم داره یا نه ولی همین که الان غذا میخوره بازم راضی هستم

با خودم گفتم اگر تاثیر داشت میذارم همه ببینند اگر هم نداشت که هیچی دیگه بقیه پولشون را خراب نکنند

به نظرم تو یه ماه من شاید ۵ یا۶  میلیون خرج کردم چه برای باشگاه یا داروهایی که خریدم 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دختر منم خیلی ریزه مچ دستش کوچیک و لاغره ولی در مقایسه با یه سال قبل خیلی بهتر شده یعنی رسیدگی هایی که کردم تاثیر داشته اما دیر به فکر افتادم اگر این کارا را از، یه سال قبلش انجام میدادم یعنی قبل از بلوغش‌، حتما نتیجه ی خیلی بهتری میگرفتم 

چند وقت پیش برگه ی بهداشتش را نگاه میکردم دیدم یه وقتایی شش ماه اصلا رشد نداشته در صورتی که اون وقت دو سالش بوده و اوج رشدش بوده من که نمیفهیدم چی شده بهداشت هم میگفت خوبه حالا که نگاه میکنم میبینم همون سن دو تا سه چهار سالگی خیلی رشدش کم بوده ولی بهداشت هم میگفت خوبه چون تا ۱/۵ سالگی بالای نمودار بوده با اینکه خیلی هم توقف رشدم داشته بازم نمودارش خوب بوده من اون موقع نمی دونستم و توجه نمی کردم  که توقف رشد داره همین که میگفتند خوبه دیگه نمودار را هم نگاه نمیکردم بعدش هم که دیگه ریز موند متوجه شدم بردم دکتر دو ماه رفتم ۱/۵ یا ۲ سانت رشد کرده بود یادم میاد تو فصل پاییز هم بود ولی خودم فکر میکردم دکتر تاثیری نداشته و دیگه نمی بردمش نمی دونستم که برای قد این مقدار خیلی خوبه  

من به دخترم متاسفانه مکمل میدادم. یا زینک زیاد بهش دادم .و برای اینکه تو مدرسه سرما نخوره مکمل ایمون ...

من پارسال یه شربت ایمونس گرفتم به بچه ی کوچیکم نصفش را دادم همه ی ناخن هاش افتادن نمی دونم چرا اینطوری شد نصفش را هم دادم یه نفر دیگه اونم همینطوری شد هنوز نفمیدم دلیلش چی بوده  

سلام عزیزم دلم برا حرف زدن با شما تنگ شده .من خداروشکر آرامش خیلی عجیبی به دست آوردم دیگه قد دخترم‌ر ...

ان شاءالله که خدا خودش کمک کنه من که یه نذر سنگین کردم قبلا میگفتم بشه ۱۶۰ حالا به ۱۵۶ هم راضی هستم که نذرم را ادا کنم 

اینقدر که من حساسم چون اطرافیان قدشون بلند هست و قد دخترم به چشم میاد وگرنه اگه بقیه هم همین حدودا بودن اشکالی نداشت همین قدر هم باشه بعضی هاشون دو تا آمپول تاخیر بلوغ و رشد را با هم زدن قدشون خیلی خوب شده امشب به فکرم رسید برم هورمون سوماتروپین خارجی براش بخرم شاید اثر کنه اما قرآن را باز کردم بد جوری گفته بود نکن دخترم گفت مامان برای چی نیت کردی بهش نگفتم ولی ازش پرسیدم از معنیش چی برداشت میکنی گفت معلومه که گفته خیلی بده دیگه منصرف شدم 

از همه ی کسانی که میان تو سایت و با پیام های طولانی من مواجه میشن عذر خواهی میکنم ولی کاش من یه مدت پیش فقط یه پیام اینطوری دیده بودم فقط میومدم میخوندم دیدم نوشتن ما بعد از پریودی ده ‌، پانزده سانت بلند شدیم منم گفتم راحت ۷ سانت را بلند میشه نمی دونستم اینطوری هست و اونا استثنا هستند 

دختر منم خیلی ریزه مچ دستش کوچیک و لاغره ولی در مقایسه با یه سال قبل خیلی بهتر شده یعنی رسیدگی هایی ...

لعنت ب بهداشت منم دقیقا زیر دوسال دخترم توقف رشد داست من از همون موقع استرس میگرفتم دکتر اطفال هم میرفتیم ولی لعنت ب من زیاد جدی نگرفتم خیلییییییییییی خودممو مقصر میدونم 

دختر همسایمون قبل بلوغ یه پودری گرفته بود از عطاری مادرش گفت موهای زاعدش خیلی سریعتر رشد کرذ ولی خوب قدش هم بلند شده 

من گذاشتم دخترم ک پریود شد بدم بش  چون خیلی میترسم از بلوغ 

شما ساشه ارژنین رو امتحان نکردین؟؟؟؟؟ میگن خیلی خوبه مارک فوراور 

از همه ی کسانی که میان تو سایت و با پیام های طولانی من مواجه میشن عذر خواهی میکنم ولی کاش من یه مدت ...

تو نت نوشته سوره حمد و بنویسین تو کاغذ سفید پنجشنبه یا جمعه صبح اول تمیز باشین و ایه الکرسی بخونین بعد شزوع کنین نوشتن اخرش هم بگید افزایش یابد قد فلان دختر فلان 

بعذش نماز داره، تو نت سرچ کنید،، بچه ها  انجام بدید شاید خدا خواست و دل ما هم شاد شد بچه هامون یکم رشد کردن من اسو هفته ایشالله انجام میدم البته اگه قمر در عقرب نباسه تا 22 ام بود انگار 

نه عزیزم علائم بلوغ نیست احتمالا واکنش بدنش به داروها است نترس و طبق نظر دکترت پیش برو .این آمپول قب ...

خداکنه، خیلی ترسیدم گفتم حتما این داروها باعث بلوغ زودرس میشه

در بدترین ما انقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست، که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب جویی کند...
سلام عزیزم هورمون رشد اگر به اندازه باشه ترسی نداره بلوغ رو هم جلو نمیندازه شما بهترین وقت به فکر اف ...

راستش خوابش خیلی خوب نیست هرکاری میکنم زودتر از ۱۱، ۱۱ و نیم نمیخوابه در صورتی که دکتر گفت باید ۱۰ بخوابه، ب شدت هم بد غذاس،  با اینکه الان اشتهاش بیشتر شده ولی حاضره گرسنگی بکشه ولی غذایی که دوست نداره نخوره  از میوه هم متنفره واقعا موندم دیگه با این بچه چه کنم

در بدترین ما انقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست، که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب جویی کند...
بوی عرق طبیعیه باید همه ی علاعم و با هم داشته باشه بنطرم

اخه بچه ها نباید عرق شون بو بده، اینم اصلا بو نمی‌داد تازگی اینجوری شده

من ۱۱ سالگی پریود شدم 

قدمم ۱۷۵ 

جالب اینه ۱۷ سالگی تکواندو ثبت نام کردم و الان واضح مشخصه که پاهام رشد کرده .

اون موقع دکتر اینا هم نرفتم با لینکه باید میرفتم 

امیدوارم که مشکلی پیش نیاد 

درضمن یه خواهر ۱۰ ساله دارمسینه هاش یکمی برجسته شدن و موقع خ.ود ار.ضا.یی دیدمش 

اینا عادیه یا پیگیر باشیم 

پرخاشگرهم شده

💗F in L with A
لعنت ب بهداشت منم دقیقا زیر دوسال دخترم توقف رشد داست من از همون موقع استرس میگرفتم دکتر اطفال هم می ...

هر کاری میخوایید بکنید قبل از پریودی نهایت ۵ سانت برای بعد از پریودی در نظر بگیرید این کارایی که ما میکنیم قبل از پریودی اگر انجام میدادیم شاید ماهی یکی دو سانت هم بلند تر میشد اما بعد پریودی رشد خیلی کم میشه گفتم اونا یه استثنا هستند که میگن ما هنوز هم داریم رشد میکنیم اصلا روش حساب نکنید. 

ال آرژنین مارکی که گفتید را مصرف نکردم اما قرص و اونایی که مایع هستند و دو هزار مصرف کرد اما اثر نداشت فعلا دیگه همه را قطع کردم تا چند ماه بدنش استراحت کنه بعد دوباره شروع کنم شاید به بدنش، شوک وارد شد یه ذره بلند شد