2777
2789
عنوان

عکس پیام شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 703 بازدید | 30 پست

خیلی بهشون محبت کن خیلی حس بدیه خیلی. ولی خوشم نیومد گفتن پولام. سرفرصت بهشون بگو اگر درد انتظاری هست اگر ناامیدی یا هرچیزی هست توهم توش شریکی و یک طرفه تحمل نمیکنه. احساس میکنم حس همراهی کامل ازتون نگرفته

بهش بگو ممنون که به خاطر خواستمون این همه تلاش میکنی و خسته میشی جفتمون نهایت تلاشمونو میکنیم شد که چه بهتر نشد هم دیگه قسمت نبوده و دو تایی با هم و در کنار هم کیف میکنیم.

یکمم قربون صدقش برو.

(من این دوران رو گذروندم خیییلی کار فرسایشیه)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم به شوهرت انگیزه بده نزار زود خسته شی بگو عوضش بعد یه مدت یه گوگولی میاد که شیرینی زندگیمون میشه بهش بگو که شما تنها نیستین و خیلی ها تو شرایط شما بودن و درمان شدن ارومش کن و بهش روحیه بده

از ته قلبم واست آرزو میکنم اون چیزی که خیر و صلاحتون هست رقم بخوره 

فقط 21 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من آنِ توام ، مرا به من باز مده❤️ مهربان خدای من💙 وکفی بالله وکیلا💚

[QUOTE=366030006]این بچه چیه ک انقد بخاطرش حرص میخورید بخدا ک ارزششو نداره این هزینه رو میزاشتید رو سفر رفتن بخدا حال ...[

نه مانمیتونیم درکش کنیم ..بچه شیرینی و ثمره زندگیه  اگرنباشه ی چیزی کمه

درکش میکنم

درکت میکنم

پروسه بسیار سخت پر استرس و پر هزینه ایه 

ولی چ میشه کرد

تنها راه زوجهای نابارور  بعد از معجزه خداونده

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!
[QUOTE=366030006]این بچه چیه ک انقد بخاطرش حرص میخورید بخدا ک ارزششو نداره این هزینه رو میزاشتید رو ...

همچین چیزی نیست

نمک ب زخم نپاش

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!