2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 591124 بازدید | 6423 پست

تو این تاپیک فقط برای بلوغ دختران صحبت شده؟؟

اگه کسی از بلوغ و جلوگیری از بلوغ پسرها چیزی میدونه من و راهنمایی کنه. 

پسرم متولد پایه ۹۲ هستن. ریز و لاغر هستن موهای زائد بدنش داره روز به روز بیشتر میشه. خیلی ناراحتم خیلی. اگه رفتارش اینقد بچگانه نبود ناراحت نمیشدم. خیلی خیلی بچه است رفتارش. 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من دخترم بردم عکس مچ دست انداختم  هشت سال و یک ماهشه ولی سن استخوانیش ۱۱ ساله ازمایشات هورمون ...

میبشه لطفا بگین برای دخترتون چیکار کردین و‌چی شد؟

به خواهر زاده منم همینو گفتن خیلی ناراحتم

دختر من الان ۱۱ سالشه و سن استخوانی ۱۳ سال و نیم دکتر به منم گفت نهایت ۱۵۵ بشه تازه اگه بشه  ا ...

میشه اگه تجربه جدیدی دارین با من در میان بزارید به خواهرزادم همینو گفتن و مامانش و من خیلی ناراحتیم

سلام عزیزم میشه بگی قد دخترت وقتی پریود شد چقد بود؟؟دختر منم 8سالشه سن استخوانی 11.. دوماهه ضد بلوغ ...

عززیزم اگه تجربه ای از قد دخترت داری میشه با من در میان بزارید لطفا ،خواهرزادم ده سالشه و دکتر گفته بیشتر از۱۵۳تا قد نمیکشه

سلام دوستان ...من باور نمی کنم دکتر ها بتونن دقیق تشخیص بدن بچه هامون چه قدی خواهند داشت در اینده  و فقط پیش بینیه و ممکنه خطا داشته باشه ‌‌‌‌...من خیلی در این زمینه به حرف دکترها اعتماد نمیکنم ...دوروبرم خیلی ها بودن زود پریود شدن اما بعد پریود کلی قد کشیدن چون ژنش رو داشتن و من معتقدم ژن حرف اول رو می زنه...نظرتون چیه دوستان؟ دوربرتون نبودن کسایی ک دکتر گفته قد نمیکشن اما قد کشیدن؟؟؟

سلام دوستان ...من باور نمی کنم دکتر ها بتونن دقیق تشخیص بدن بچه هامون چه قدی خواهند داشت در اینده &n ...

از نظر من‌دکترها خیلی هم الکی حرف نمیزنن پریود دختران تو سنین کم مثلا ۹ یا ۱۰ سال واقعا رو رشدشان اثر می‌گذاره و کوتاه تر از موقعی میشن که مثلا ۱۲ سالگی پریود بشن ولی اگه خیلی خیلی بهشون رسید و ورزش مرتب و رسیدگی و پیگیری زیاد کرد ممکنه بشه به یه قد نسبتا مناسب برسند و ولی اینکه حرف دکترها هم الکی باشه همچین چیزی هم نیست  و واقعا به شدت جلو رشد گرفته میشه دختر خود من برج ۸ بیاد تقریبا یک سال میشه که پریود شده و تغییر خاصی هم نکرده .😭

دکتر هم بر اساس تجربه ای که تو ویزیت داسته همچین حرفی میزنه موارد بسیار بیشتری از ماها دیده و شنیده و درمان کرده و نتیجه اش دیده منتها منم با هورمون رشد موافق نبودم و استفاده نکردم و سلامت بچم برام مهم تر بود انشالله که خداوند یاری کنه.

سلام دوستان دختر من ۸ سالشه متوجه شدم زیربغلش و بیکینیش چندتا تار موی ضخیم دراورده  یعنی داره ...

سلام گلم شما دخترت در چه حاله الان

دختره منم مثله شماس

سالیانی که بگذرد و عطای خیلی چیزها را به بقای همان چیزها ببخشی و واژه تسلیم شدن را دنیا برایت تفهیم کند! در سکوت یک روز تابستانی صدای درب زدن آرزوهایت می رسد…  او چیز دگر داند…   او چیز دگر سازد
از نظر من‌دکترها خیلی هم الکی حرف نمیزنن پریود دختران تو سنین کم مثلا ۹ یا ۱۰ سال واقعا رو رشدشان اث ...

سلام الان قد دخترتون چند شده؟ 

به نظر من هورمون رشد ترس نداره خیلی ها برای بدن سازی استفاده می کنند هیچیشون هم نشده تازه اونا تو سن رشد هم نیستند برای اونا باید عوارض داشته باشه بعد از پریودی هورمون رشد کم میشه اگه هورمون نزنید صفحه ی رشد بسته میشه و فرصت از دست میره اگر هم خیلی می‌ترسید حداقل دو ماه بزنید چون همون ماه اول دو سه سانت قدش بلند میشه بعدش اگه دوست داشتید ادامه بدید اگر هم نخواستید که دیگه نزنید 

از نظر من‌دکترها خیلی هم الکی حرف نمیزنن پریود دختران تو سنین کم مثلا ۹ یا ۱۰ سال واقعا رو رشدشان اث ...

دخترتون چند سالگی پریود شده؟ چند سانت رشد کرده تو این یکسال ؟ چه وزنی داشت پریود شد عزیزم ؟ ممنون میشم جواب بدی ....من خیلی از عوارض  آمپول و اینا می ترسم اخه

دکتر هم بر اساس تجربه ای که تو ویزیت داسته همچین حرفی میزنه موارد بسیار بیشتری از ماها دیده و شنیده ...

منظور منم همون بود ... من چند نفرم تو همین نی نی سایت دیدم ک گفتن امپولم زدن باز زود پریود شدن