2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 595815 بازدید | 6484 پست
نه هنوز خدا نکنه از الان درگیر پریود شدن بشه فعلا الان نه سال و هشت ماهشه

سلام عزیزم. دختر منم ۹سال ۳ماهشه . قد و وزن دخترتون چقدر هست؟ دختر من علائم بلوغ داره که ظاهرا سریع هم پیش میره . دکترش فعلا گفت نمیخواد آمپول بزنه ولی من استرس گرفتم نکنه پریود بشه 😫😫

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من دخترم بردم عکس مچ دست انداختم 

هشت سال و یک ماهشه ولی سن استخوانیش ۱۱ ساله

ازمایشات هورمونی هم دادم نمیدونم چیکار کنم 

دکتر غدد گفت نهایت ۱۵۵ بشه قدش

درحالیکه خودم و‌پدرش قدبلندیم

درست گفتن خالتون.. ولی به قول شما من نمیتونم ریسک بکنم بخاطر اینکه دخترم سن استخوانیش 3سال از خودش ب ...

عزیزم سن استخوانی دختر منم سه سال بزرگتره هشت سالشه ولی چرا دکتر براش امپول تجویز نکرده😢

عزیزم خواهر منم بلوغ زودرس داشته و تو سوم دبستان پریود شده ولی صفحات رشدش بسته نشد الان اون بلندتر ا ...

عزیرم اصلا نترس بعد از اینکه موی کاملا مشکی قسمت شرمگاهی در آورد که نیاز به شیو داست پریود میشه هنوز زود و وقت داره

خانمای عزیز  دختر منم تو ۱۰سال ونیم پریود شد سن استخوانی سه سال و نیم بیشتر سن تقویمی اش هست 

الان ۱۱ سالشه ۶ ماه از پریودش گذشته

الان ۱۴۸ قدش است دکتر اوایل ب۱ و امگا داد ماه اول ۲ سانت قد کشید و الان ۵ ماه فقط یک سانت قد کشیده این دفعه دکتر گفت باید آمپول رشد سیناتروپین بزنه ما ترسیدیم و نزدیم فرستادمش ورزش  و انواع و اقسام ویتامین ها را دارم بهش میدم یک مرتبه هم حجامت رفته  واقعا آرامش ندارم 

ازفکر و خیال اینکه چی به نفع دخترم است لحظه ای در درون آروم نیستم

و واقعا با همه وجود خواهش میکنم از افرادی که بچه ای در سن بلوغ ندارند و این دغدغه و این لحظات را تو زندگیشون تجربه نکردند نیان راحت بنویسن  فردا بچتون سرطان میگیره اگه آمپول بزنه یا نمیدونم چرا قد براتون دغدغه است 

شما تصور کن از دست من مادر بر بیاد بچم را حداقل به ۱۵۸ برسونم ولی هیچ کاری نکنم و دخترم ۱۴۸ بمونه درسته میگید افکار مثبت داشته باشید 

ولی نمیشه انکار کرد قد حداقل ۱۵۸ چه آرامش و ظاهر زیبایی برای خودم فرد بوجود میاره 

با همه وجود مطمئنم افرادی که قد متوسطی دارند یک بار حداقل از ته دل دوست داشتن بلند تر باشند 

آخه تا وارد این تاپیک های مهم میشی همش دارن استرس بیشتر وارد میکنن 😔😔😔

من دخترم بردم عکس مچ دست انداختم  هشت سال و یک ماهشه ولی سن استخوانیش ۱۱ ساله ازمایشات هورمون ...

دختر من الان ۱۱ سالشه و سن استخوانی ۱۳ سال و نیم دکتر به منم گفت نهایت ۱۵۵ بشه تازه اگه بشه 

الان قدش ۱۴۸

دختر من الان ۱۱ سالشه و سن استخوانی ۱۳ سال و نیم دکتر به منم گفت نهایت ۱۵۵ بشه تازه اگه بشه  ا ...

دقیقا دکتر به دختر منم گفت نهایت ۱۵۵ بشه

در حالیکه خودم و همسرم بلندیم 

من ثبت نامش کردم واایبال و بسکتبال

هرروز بهش شیر و ویتامین دی میدم

میخوام وزنش اصلا بالاتر نره

ازمایشات هورمونشم مرداد باید ببرم دکتر نشون بدم

دیگه هرکار ازم بربیاد انجام میدم

چون گویا نهایت دوسال وقت داره قد بکشه

الان ۱۳۰ هست

دوستان این سن استخوانی به درشت بودن استخون نیست؟ مثلا چون طرف همسرم و خود شوهرم قد بلندن دخترمم مچ د ...

عکس مچ دست را میگیرن و از لحاظ علمی میگن سن استخوانیش چند. ربطی به باریک و درشت بودن مچ دست نداره عزیزم 

ببشتر به سفت و نرم بودن استخوان ها ربط داره 

و باز بودن صفحات رشدش اینا علمیه ماها سر در نمیاریم 

کآر پزشک است 

دقیقا دکتر به دختر منم گفت نهایت ۱۵۵ بشه در حالیکه خودم و همسرم بلندیم  من ثبت نامش کردم واای ...

ویتامین ب۱ و امگا۳ هم تحت نظر یک دکتر بهش بده کاش منم حداقل۶ ماه قبل پریود شدن دخترم فهمیده بودم باید یه کاری بکنم 

کسی دور و برم دختر بزرگ تو سن بچه من نداشت و کلا هم ارتباط زیادی با کسی نداشتم کاملا نا آگاه  بودم به این قضیه 

وقتی فهمیدم که دیگه دیر شده بود

ویتامین ب۱ و امگا۳ هم تحت نظر یک دکتر بهش بده کاش منم حداقل۶ ماه قبل پریود شدن دخترم فهمیده بودم بای ...

عریزم چرا خودخوری میکنی

من که الان بردم دکتر ولی صلاح نمیدونن امپول بزنن

اونم عوارض خاص خودش داره

ولی دخترت تا سن استخوانی ۱۶ جا داره قد بکشه‌

مجبورش کن طناب بزنه

دو لیوان بهش شیر بده

اصلا ناامید نباش

من خودم ۱۴ پریود شدم

ولی بعد پریود هفت هشت سانتی قد کشیدم

ویتامین ب۱ و امگا۳ هم تحت نظر یک دکتر بهش بده کاش منم حداقل۶ ماه قبل پریود شدن دخترم فهمیده بودم بای ...

هیچ نشانه ای ندیدی قبل پریود

اخه دوسال قبل پریود نشانه بروز میکنه

مثلا دختر من ۷:۵ متوجه پهن شدن کمر و باسنش شدم فکر کردم تپل شده بعد عرق زیاد میکرد مخصوصا سرش و من هی شامپو تغییر میدادم

تا اینکه بهمن ماه موی زاید تو بیکینی دیدم تازه فهمیدم چی داره پیش میاد

هیچ نشانه ای ندیدی قبل پریود اخه دوسال قبل پریود نشانه بروز میکنه مثلا دختر من ۷:۵ متوجه پهن شدن ک ...

چرا همه اینا را دیدم همش هم با خودم میگفتم من تو۱۳یا۱۴ سالگی این مسائل برام پیش میومد ولی حتی به ذهنم هم خطور نمی‌کرد که بچه کلاس چهارم پریود بشه

البته از یه دوست که دختر بزرگتر داشت سوال کردم گفت کاملا طبیعی و اصلا نگفت اینا نشونه بلوغ و پریود شدن