2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 595808 بازدید | 6484 پست

سلام خوبید

دختر منم نه سال و عفت ماهشه مو زائدش رشد نکرده و کمی تپل که بهداشت گفت باید رژیم بگیره ی چند کیلویی

سینه هاشم ی یک ماهی بزرگ‌تر شده ولی میگه درد نمیکنه روی بیینیش جوش ریز میزنه و موهاش تندتر از قبل چرب میشه یا نشانه بلوغ چند وقت بعد پری میشه 

من و همسرم قد بلندیم نکنه رشد نکنه نگرانیم زیاده هفته بعد به نظرتون ببرمش دکتر غدد

سلام خوبید دختر منم نه سال و عفت ماهشه مو زائدش رشد نکرده و کمی تپل که بهداشت گفت باید رژیم بگیره ی ...

سلام عزیزم، به نظرم دختر شما سنش مناسبه و احتمالا حدود ۱۱ سال پری بشه که عالیه سنش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام دوستان دختر من ۸ سالشه متوجه شدم زیربغلش و بیکینیش چندتا تار موی ضخیم دراورده 

یعنی داره پریود میشه

من خودم ۱۴ سالگی پریود شدم دوتا خواهرام هم همینطور

منتظرم بعد تعطیلات ببرمش دکتر غدد خیلی بهم ریختم 😔

راستی با وجودی که هرسه تایی ۱۴ سالگی پریود شدیم

اما قد من ۱۶۶، خواهر وسطی ۱۶۸ و خواهر اخرم ۱۷۰ هست

همسرم هم قد بلنده 

ولی الان نگران شدم دخترم پریود بشه و‌کوتاه بمونه چون ۸ سالشه و قدش ۱۳۰ هست 

سن استخوانی ش بالاس خیلی ناراحتم براش قدش کوتاه بمونه خودم بلند نیستم ولی اینکه ۱۵۲ بشه خیلی خیلی نا ...

ببخشید راجع ب سن استخوانی بالاتر ...ممکنه درست بودن مچ دست بخاطر ژن باشه ؟ مثلا پدر هیکلی باشه مچ دست دختر هم درست باشه؟؟

عزیزم حتما فوق تخصص غدد کودکان ببر نه غدد بزرگسال و چکاب و ازمایش که بگیره متوجه میشد که علتش چیه من ...

عزیزم میشه از شرایط الان دخترت بگی چند سال باید آمپول تزریق کنی یک سال یا دو سال؟؟

منم دخترم هشت سالم ده ماهشه سینه هاشو جوانه خیلی کم زده پرخاشگر شده و موهاشو چرب میشه ولی موی زاید ا ...

سلام

من الان دخترم ۸سال و ده ماهشه یکی از سینه هاش برجسته شده و مو زیر بغلش در اومده و اندام تناسلیش هم یه کم دراورده ، میشه بهم بگین دخترتون پریود شده یا نه؟

خدیا شکرت