2777
2789
عنوان

یه غمی روی دلمه که داره میکشتم

234 بازدید | 9 پست

اول رابطه بهم گفت من شرایط و قصد ازدواج ندارم 

منم چون نمیخواستم خودمو آویزون نشون بدم و بدون شناخت بگم من دنبال ازدواجم هیچی نگفتم گفتم حتما بخاطر شرایط مالیشه

سه ماه گذشت و من بهش وابسته شدم یهو ولم کرد رفت و دیگ هیچ خبری ازش نشد 

دارم تو خودم میسوزم چون خودمم مقصرم 😭😭😭😭

سه ماه که چیزی نیست چطوری طرف سه ماه وابسته شدی؟

بعدم دوست من وقتی کسی میگه قصد وشرایط ازدواج ندارم کنسلش کن 

رابطه بی هدف و بی ته اذیت کنندست

کاش میشد از کسانی که مرده اند پرسید: آیا بالاخره رنج های بشر  پایان یافت؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

هدفت از رابطه چیه ازدواج دیگهپس خودت گول نزنهمون اول بگو ازدواجیم هستی هستم نیستی برو بسلامت

🥲خیلی تنها بودم که اومد برای همین گول زدم خودمو امید به تغییر تصمیمش داشتم

سه ماه که چیزی نیست چطوری طرف سه ماه وابسته شدی؟بعدم دوست من وقتی کسی میگه قصد وشرایط ازدواج ندارم ک ...

خیلی وقته احساس تنهایی دارم برای همین تا اومد بهش وابسته شدم من دنبال یه رابطه رویایی نبودم تمام تلاشمو برای ساختن یه رابطه خوب کردم

خیلی وقته احساس تنهایی دارم برای همین تا اومد بهش وابسته شدم من دنبال یه رابطه رویایی نبودم تمام تلا ...

خوب حیف این  تلاش قشنگ برای کسی که میگه من قصد خاصی ندارم 

کاش میشد از کسانی که مرده اند پرسید: آیا بالاخره رنج های بشر  پایان یافت؟