2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 597734 بازدید | 6492 پست
شما چقد منی.. منم چقد شمام😁اره گلم فعلا جوابشو نگرفتم.. ازمایش.. سنو گرافی.. عکس مچ دست.. ام ار ای ...

آره دقیقا مثل همیم، همسرم همش میگه کدوم یکی از اون چیزایی که استرس داشتی واسش اتفاق افتاده، میگه نمی‌ذارم استرست رو به بچم انتقال بدی، دخترمم خیلی زود استرس میگیره، من سر بچه دومم که ۱۸ ماهشه همش الکی نگرانم و اطرافیان همش سرزنشم میکنن، هر روز به یه دلیل مسخره نگران میشم و دکتر میبرمش، گرچه راضی کردن همسرم واسه اینکه ببره دکتر خیلی سخته، آخرش هم حرف اون درست درمیاد و میگه دیدی گفتم بچه چیزیش نیست

آره دقیقا مثل همیم، همسرم همش میگه کدوم یکی از اون چیزایی که استرس داشتی واسش اتفاق افتاده، میگه نمی ...

خیلیی بده استرس من بخاطر همین ترسو بودنم قسم خوردم این دختر بشه اولین وآخرین بچم هردفه سرمای سادع میخوره من کلی گریه میکنم واسترس میگیرم اتفاقا دختر منم استرسیه یادم نیس کی ناخنشو گرفتم همش ناخناشو میخوره یه وقتایی میگه بی قرارم😭😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلیی بده استرس من بخاطر همین ترسو بودنم قسم خوردم این دختر بشه اولین وآخرین بچم هردفه سرمای سادع می ...

الهی بگردم ،طفلک، دختر منم همینه، شوهرم خیلی هواشو داره و آرامش میده بهش، چند روز پیش سرما خورده بود و چشمش عفونت کرد، من تا خود صبح گریه میکردم ، باورت نمیشه توی تتوهمات خودم بچه رو به اتاق عمل و جراحی هم کشونذم چون توی نت سرچ کرده بودم چیرای وحشتناکی نوشته بود، بخدا صبح باهمسرم بردیمش بیمارستان با یه قطره ساده خوب شد

الهی بگردم ،طفلک، دختر منم همینه، شوهرم خیلی هواشو داره و آرامش میده بهش، چند روز پیش سرما خورده بود ...

وای عزیزممممم بخدا قسم که منم اینجوریم یه روز تو بازی بدنش یه کوچولو کبود شده بود رفتم تو حمام اینقد جیغ زدموو گریه کردمو خدارو صدااا زدم که نگو گفتم سرطان خون داره😂😂😂بخدا که من دیونه ام تا چیزی میشه هزار فکر بد میکنم تا سرد خانه و قبرستان و.... زبونم لال بشه.. شما بخاطر این وسواستون دکتر نرفتین؟ ؟من شرایط ندارم برم😔😔الانم با این امپولای گرون دخترم پولی نمیمونه همینم به زور جور میکنیم

وای عزیزممممم بخدا قسم که منم اینجوریم یه روز تو بازی بدنش یه کوچولو کبود شده بود رفتم تو حمام اینقد ...

واااااای 😂، قششششنگ خود منی بخدا ، من چرا چندبار دکتر رفتم مشاوره رفتم ولی درست نمیشم، وقتی استرس دارم وسواس فکریم بیشتر میشه، در ضمن نمی‌دونم تهرانی یا نه ولی می‌دونم بعضی از فرهنگسرا ها  مشاوره رایگان داره، ۱۴۹۰ اگه اشتباه نکنم مشاوره رایگان تلفنی داره

واااااای 😂، قششششنگ خود منی بخدا ، من چرا چندبار دکتر رفتم مشاوره رفتم ولی درست نمیشم، وقتی استرس د ...

ما دوتا همدیگه رو درک میکنیم با تمام وجود😂😂ولی اطرافیان درکمون نمیکنن... من تو ماهه از تو نی نی سایت خارج نشدم😂😅😅تمام تاپیکاا وموضوع های مرتبط به بلوغ رو هزاررررر بار تکراری خوندم.. الانم دوباره دارم تاپیک مامان مهرسا رو میخونم راستی چرا نیستش؟؟... نه گلم من تهران نیستم 

ما دوتا همدیگه رو درک میکنیم با تمام وجود😂😂ولی اطرافیان درکمون نمیکنن... من تو ماهه از تو نی نی سا ...

اتفاقا منم این تاپیکو سیو کردم و بارها خوندم ،همینطور کل تاپیکهای مرتبط رو ، میدونی اینکه اطرافیان مارو درک نمیکنن واسه اینه که ما وسواس داریم اونا نرمال هستن، ما باید خودمون رو عوض کنیم، منم نمی‌دونم چرا مامان مهرسا نیست، انشاالله هرجا هست سلامت باشه

اتفاقا منم این تاپیکو سیو کردم و بارها خوندم ،همینطور کل تاپیکهای مرتبط رو ، میدونی اینکه اطرافیان م ...

اره گلم باید عوض شیم من که فشار خون بالا گرفتم دیگه... خیلی دوست دارم دکتر ومشاوره برم ولی شرایطشو ندارم.. کاش بیاد مامان مهرسا ببینیم چی شد بلاخره 

استارتر من یه پسر ۳ساله دارم رشد قدی خوبه داره ونرماله همه چیش

ولی از پارسال موهای دستش قشنگ رشد کرده

فقط هم دستش مو داره بنظرت اشکالی داره؟

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
۲۵ سانتی قد کشید، دختر منم صفحات رشدش بیشتر از سنش بود، ۸ سالگی ۱۱ ساله بود، بنظر من قد زیاد ربطی به ...

سلام عزیزم میشه بگی قد دخترت وقتی پریود شد چقد بود؟؟دختر منم 8سالشه سن استخوانی 11.. دوماهه ضد بلوغ میزنم تو رو خدا جوابمو بده یعنی اگه آمپولو قط کنم پریود بشه قد میکشه؟! قدش الان حدود 135یا4هست

سلام عزیزم میشه بگی قد دخترت وقتی پریود شد چقد بود؟؟دختر منم 8سالشه سن استخوانی 11.. دوماهه ضد بلوغ ...

راستش یادم نیست ولی همون موقع هم نسبت به همکلاسیهاش خیلی بلندتر بود، خانواده پدریش همه قد بلندن، مادر و برادرم هم قد بلندن، از دو طرف ژن داشت دخترم، نمیتونم به شما توصیه کنم داروهاش رو قطع کنید چون نمیدونم از لحاظ ژنتیک تو چه شرایطی هستید، من مامانم۱۷۲، برادرم ۱۹۲ و خودم ۱۵۶