2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 595758 بازدید | 6484 پست
سلام، خواهر عزیز یه سوالی از شما داشتم ، من دخترم هفت سال و سه ماهشه، زیر بغلش وسط پرزا دوسه تا تارم ...

سلاک عزیزم نگران نباش دختر منم هشت سالشه یک سال پیش دقیقا مثل دختر شما موی ضخیم ناحیه زیر بغل دیدم بردم دکتر غدد گفت موی ضخیم به تنهایی نشونه بلوغ نیست البته شما حتما ببر دکتر چون بعد از معاینه دکتر به من گفتن نگران نباش و برای شما هم انشاا... چیز مهمی نیست اما خوب مرتب حواست به تغییراتش باشه خصوصا برجستگی سینه هاش

سلاک عزیزم نگران نباش دختر منم هشت سالشه یک سال پیش دقیقا مثل دختر شما موی ضخیم ناحیه زیر بغل دیدم ب ...

سلام، خیلی ممنون، خیلی خوشحال شدم اینو گفتید، برای سه شنبه براش از دکتر غدد وقت گرفتم ، میبرمش. ان شاء الله که دختر شما و همه بچه‌های دنیا و دختر منم هیچوقت هیچ مشکلی نداشته باشن و همیشه سالم و سلامت باشن، الهی آمین.

راستی شما برای ازبین بردن موها ، دکتر بهش دارو داد؟

خداجونم ممنونم که به آسانی و زیبایی و عزتمندانه بهم فرزند سالم و صالح و نابغه و مهربان عطا کردی، خدایا سپاس گذارم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سلام اسی

من یه سوال دارم که خیلی ذهنمو مشغول کرده

پسر من الان (سه سال و نُه ماهشه) وزنش 20 ، قدش 115 سانت

شوهرم و برادراش قد بلند هستن( بالای 183 سانت)

پسرم همیشه ساعت ده شب می‌خوابه و از نظر تغذیه خیلی بهش میرسم

حالا سوالم اینه که با توجه به اینکه پسرم نسبت به سنش، رشدش بیشتره احتمال بلوغ زودرس در پسرم هست یا نه؟؟؟ 

من دخترم رو ۵ سال پیش بردم پیش متخصص.عکس از مچ دست چپش انداخت وگفت نهایتا ۶ماه دیگه پریود میشه وقدش ...

چند سالش بود بردین؟ 

قد و وزنش حدودا چقدر بود؟ 

و چند سالگی پریودشد؟ 

بعد پریود رشد کرد؟ 

لطفا همه رو بگو

دست چپ و ازش عکس رادیولوژی میگیرن تخمینی میگن سن استخوانی ش چقدر  بعد با سن خودش تطبیق میدن اخت ...

گلم پیش چه دکتری بایدببرمش بعد دخترمن از10سالگی پریودشد والانم11سالشع میشه الان ببرمش برا عکس مچ دست

متخصص اطفال سرش میشه یابایدببرم ارتوپد

سلام پسرم همون طور که گفتم ۹ سالشه  سن استخوانی ۱۲ تا ۱۳ بود  آزمایشات که دکتر گفت انجا ...

سلام .

میشه بگید پسر شما پشت لبش سبز شده یا نه ؟؟ 

پسر من ۹ سالشه متاسفانه موهای پشت لبش داره سبز میشه. 😭😭دوست دارم بمیرم از دست این دنیا و مشکلاتش. 

خیلی ریزه میزه بود پارسال بردمش دکتر غدد کودکان، مثلا از این ریزه میزه ایی و لاغری بهتر بشه. نمیدونم واسه داروهایی که بهش داده خورده این مدت،داره سبیل درمیاره یا واسه بلوغ زودرسه.  یه ماه دیگه نوبت دکتر داره باید ببرمش، تا اون موقع میمیرم. 

سلام . میشه بگید پسر شما پشت لبش سبز شده یا نه ؟؟  پسر من ۹ سالشه متاسفانه موهای پشت لبش داره ...

مو کرکی با موی زائد فرق میکنه 

مو زائد ضخیم و زبره 

پسر من مو کم کرکی پشت لبش داره 

و قسمت خصوصی بدنش مو زبر زخیم اندازه ۳۰ تا دونه داره  

مثل روانشناس ها حرف می زنم 😌مثل فلاسفه فکر می کنم🤔 اما مثل روانی ها عمل می کنم😅

خانما اگه کسی اینجا میدونه واسه اینکه جلوی رشد سبیل پسر بچه هارو چطور بگیریم یا دکتر میشناسه واسه ای ...

چون مربوط به رشدش و بلوغ میشه ببرش دکتر فوغ تخصص غدد اطفال

میان استخوانهای خرد شده ایم                                                    اما امید تقلا میکند برای روییدن...🤍🌱🕊️
مو کرکی با موی زائد فرق میکنه  مو زائد ضخیم و زبره  پسر من مو کم کرکی پشت لبش داره  ...

روز به روز موهای پشت لبش زخیم تر میشه.  ولی جاهای خصوصیش مو ندیدم. مثل بچه های ۱۴ ۱۵ ساله که شروع میکنن سبیل در آوردن 😭😭😭میشه براش با یه چیزی بگیرمشون؟؟ که زبرتر در نیاد.  آخه خیلی ریزه میزه هم هست 😭😭

چون مربوط به رشدش و بلوغ میشه ببرش دکتر فوغ تخصص غدد اطفال

یک ساله تحت‌ نظره. فکر میکنم از داروهایی که میخوره اینجور موهای پشت لبش ضخیم شده. فعلا جاهای خصوصیش و زیر بغلش هیچی ندیدم .این خیلی بده بچه تو این سن سبیل داشته باشه.  خیلی سخته برای من که اینجور میبینمش

روز به روز موهای پشت لبش زخیم تر میشه.  ولی جاهای خصوصیش مو ندیدم. مثل بچه های ۱۴ ۱۵ ساله که شر ...

دکتر بردی؟

مثل روانشناس ها حرف می زنم 😌مثل فلاسفه فکر می کنم🤔 اما مثل روانی ها عمل می کنم😅

یک ساله تحت‌ نظره. فکر میکنم از داروهایی که میخوره اینجور موهای پشت لبش ضخیم شده. فعلا جاهای خصوصیش ...

خب با دکترش مشورت کن احتمالا از همون داروها باشه رشد موی پشت لب جز آخرین مراحل بلوغ پسران هست 

میان استخوانهای خرد شده ایم                                                    اما امید تقلا میکند برای روییدن...🤍🌱🕊️