2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 595761 بازدید | 6484 پست

دختر من تپله وزنش هم 42 سینه هاش هم از چاقی بزرگ شده وگرنه دردنداره 

بهترین حس حس دوست داشتن توست   من از کاربرای قدیمم  تقریبا از سال 90 یه مدت خاموش بودم بعدا عضو شدم گوشیم عوض کردم کاربریم رفت

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ماشالله چه تپلی دختر من خیلی بد غذا وزنش هم کم ۲۸ کیلو ارزومه متوسط باشه از این لاغری دربیاد

به نسبت قدش زیاد چاق نیست تقریبا همسن هاش همین هیکل هستن 

بهترین حس حس دوست داشتن توست   من از کاربرای قدیمم  تقریبا از سال 90 یه مدت خاموش بودم بعدا عضو شدم گوشیم عوض کردم کاربریم رفت
والا تو خانواده و فامیل چیزی که من دیدم ۱۵ سالگی همه پریود می‌شدن من سالش رو هم اشتباهی گفتم ۱۱ سالگ ...

من ۱۳ سالگی شدم. ولی از ۱۲ طبیعیه. آخرش ۱۶ سالگی باید بشن وگرنه یعنی دیر رسه

مامان مهرسا عزیزم میشه عکس از آزمایش هایی که دکتر هاشمی برای دخترت نوشته انجام بده برام بفرستی یا بنویس مثلا ازمایش چک تیروئید و....

لطف میکنی اخه من میخوام با جواب آزمایش برم مطبش هرچی زنگ میزنم بپپرسم چه آزمایشی انجام بدم همش اشغال میزنه

بلوغ زودرس علتش... اگ ازمایش هورمون رسد ک چند مرحله انجام دادی و رشد ش خوبه نگران نباش فقط ممکن زودت ...

سلام

پسرم همون طور که گفتم ۹ سالشه 

سن استخوانی ۱۲ تا ۱۳ بود 

آزمایشات که دکتر گفت انجام دادیم خدارو  شکر دکتر گفت فعلا دارو نیاز نداره ۳ ماه دیگه آزمایش ببرید بیمارستان پارس تهران انجام بدید اون موقع باز هم چک کنم 

بنظرت یه دکتر دیگه نبرم

مثل روانشناس ها حرف می زنم 😌مثل فلاسفه فکر می کنم🤔 اما مثل روانی ها عمل می کنم😅

سلام پسرم همون طور که گفتم ۹ سالشه  سن استخوانی ۱۲ تا ۱۳ بود  آزمایشات که دکتر گفت انجا ...

سلام عزیزم  به نظرم دکتر  پسرت میخواد روند بلوغ ش چک کنه ببینه سریع پیش میره یا نه ک کنترل ش کنه ۳ ماه دیگه انجام بده اگ ازمایش ها و سن استخوانی باز بیشتر شد حتما دکتر کنترل ش میکنه

سلام عزیزم  به نظرم دکتر  پسرت میخواد روند بلوغ ش چک کنه ببینه سریع پیش میره یا نه ک کنترل ...

ممنون عزیزم

شما چند تا آزمایش انجام دادید؟

مثل روانشناس ها حرف می زنم 😌مثل فلاسفه فکر می کنم🤔 اما مثل روانی ها عمل می کنم😅

ممنون عزیزم شما چند تا آزمایش انجام دادید؟

من دخترم ۱ سال و نیم همیشه هر ۳ ۴ ماه ازمایش میداد البته زیر نظر این دکتر نبود ولی  همه ازمایش ها و عکس ها مچ دستش و سنوگرافی کنار هم گذاشت بعد  بهمون پیشنهاد امپول داد ک روند بلوغ خیلی سریع داره پیش میره

مامان مهرسا عزیزم میشه عکس از آزمایش هایی که دکتر هاشمی برای دخترت نوشته انجام بده برام بفرستی یا بن ...

سلام cbc   bloood suger     blood urea  cratine  closterol  teriglycerid  HDl    ldl  alt ts4    tsh   lh    

fsh  estradiol     (ecl) insulin fast ویتامین دی و کشت ادرار 

سلام cbc   bloood suger     blood urea  cratine  closterol  terig ...

مرسی عزیزم من بردمش پیش دکتر هاشمی و پیش دکتر محمد رضا اسلامی 

دکترهاشمی گفت میتونم آمپول بدم که پریودش عقب بیافته اختیارش با خودت 

دکتر اسلامی گفت تا ۲سال دیگه پریود نمیشه وگفت این آمپول تاخیری ها تو کار هورمون رشد اختلال ایجاد میکنن ومن اصلا درحالت عادی تجویز نمیکنم فقط ویتامین دی ویک شربت مولتی دادن که ۴روز درهفته بهش بدم تا یکسال دیگه 

من به اسلامی اعتماد کردم 

مرسی عزیزم من بردمش پیش دکتر هاشمی و پیش دکتر محمد رضا اسلامی  دکترهاشمی گفت میتونم آمپول بدم ...

سلاگ عزیزم  انشالله که خیره ،تا یک سال تحت نظر دکتر باسه بعد روند بلوغ تند تر شد امپول بزنه   من دخترم بلد ۲سال امپول و شروع کردم

سلام، خواهر عزیز یه سوالی از شما داشتم ، من دخترم هفت سال و سه ماهشه، زیر بغلش وسط پرزا دوسه تا تارموی ضخیم دراومده، به نظر شما زود نیست؟ ببرمش دکتر؟ باید دکتر غدد ببرم یا دکتر زنان ؟

خداجونم ممنونم که به آسانی و زیبایی و عزتمندانه بهم فرزند سالم و صالح و نابغه و مهربان عطا کردی، خدایا سپاس گذارم