2777
2789
عنوان

صیغه

1242 بازدید | 70 پست

اینکه چقدر حرفامو قبول داشته باشید به دید و طرز فکر خودتون بستگی داره اما وظیفه میبینم اینو بگم احتمالا واسه شما یا اطرافیانتون هم تو این کانالای تلگرامی و یا صیغه یابی عضوتون کردن و مشاهده کردید که متاسفانه چجوری زنان رو مثل کالا عرضه میکنن و بعضا مجوز هم دارن اما من واقعا تو کتم نمیره چی میشه یه زن که میتونه به جایگاه مقدس مادری برسه خودشو قانع میکنه تن فروشی کنه و این هیچ فرقی با هرزگی نداره حتی اگه اسلام قبولش کرده باشه با نهایت احترام رد میکنم چون دیدم که چند خانواده پاشیده و نابرابری شدیدی ایجاد شده از این لحاظ که زن در این شرایط که همسرش کسیو صیغه کرده باشه دادگاه حق طلاق نمیده و این یه ناامنی برای ازدواج دخترا فراهم کرده با استرس اینکه نکنه بره خیانت کنه و ....

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چمیدونم بی پولی چشم و هم چشمی چی باعث میشه اینکارو بکنن ولی من آدمیو دیدم اینکاره بود که هر جایی میدیدش میگفتی چه زن موفق و پولداری چه با شخصیت و خانوم 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید

فقط باعث و بانیاشو لعنت کنه 

امیدوارم بخاطر ترس از تنهایی  تن به هر رابطه ای ندی🌻امیدوارم بخاطر فرار از خانواده تن به هر ازدواجی ندی🌻امیدوارم برای خوب شدن زندگیت تن به مادر شدن ندی🌻 امیدوارم برای خوب شدن موقت حالت تن به هر نیکوتینی ندی🌻

وای من کلا تلگرام رو بستم کسی نتونه گروه و کانال عضوم کنه ی عده بی شعور ک معلوم نیس کی هستم عضو میکنن همه رو 

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ اللَّهُمَّ اجْعَلْنِي فِي دِرْعِكَ الْحَصِينَةِ الَّتِي تَجْعَلُ فِيهَا مَنْ تُرِيدُ.    خدایا شکرت بابت تمام هدایایی که به من عطا فرمودی زهرا 👩🏻😌🌹

خواهشم اینه هرجا دید مخالفت کنید متاسفانه تو ازمایشگاه به صورت اتفاقی با یه خانومی اشنا شدم که با نگرانی با تلفن صبحت میکرد وقتی حالش بد شد و جویای احوال شدم گفت پدرم از ابتدا مخالف ازدواج من با همسرم بودن چون همسرم یه زن و دو بچه دارن اما خب عشق باعث شد به صورت پنهانی ازدواج کنم و پدرم کلا منو طرد کرد الان باردارم و همسرم ۳ روزه جوابمو نمیده و میگه اید بندازی بچه رو نمیخوام مزاحمتی برای خانواده ام ایجاد شه لحظه ای از اعماق وجود متاسف شدم که چجوری یه نفر به همنوع خودش رحم نمیکنه