2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 597734 بازدید | 6492 پست
ایشون هم که گفته به کسی توصیه مصرف دارو یا (((قطع دارو)))))نکنید!!! اگه درست کامنتشونو بخونین نوشتن ...

اره خب اگر بهتر از کسی فوایدش می‌دونستن ما این همه آدم با مشکلات هورمونی نداشتیم نه؟ در هر صورت من نه برای شما نه اون خانم نظر گذاشتم برای یه نفر دیگه گفتم که اگر خواست گوش بده اکر نه نمیده 

دختر منم خیلی ظریف ولاغر و  بد غذا است    وزن تولدش 2کیلو و 650 بود الان    ...

منم دخترم ۲۷۰۰ بود از همون بچگی کارم شده حساب کردن کالری غذا ها و حساب برای گرم ب گرم وزنش واقعا همه کاری کردم از دکتر و دارو ورزش و هرجی اخرش دیدم همون سالی ۲ کیلو داره وزن میگیره دیگه گذاشتمش ب حال خودش فقط خودم الکی پیر کردم .. دخترم ۷ سالگی ۲۱ کیلو بود

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خیلی سخت بچه کوچیک بخواد خودش جمع جور کنه  کمخونی هم ک بگیرن دیگه قد نمیکشن

پیش چه متخصص بردینش'؟؟غدد؟دختر من ۱۰ سالش تموم شده تازه موهای زاید رو بدنش خیلی کم پیدا شده و برجستگی پیدا کرده به نظرتون زوده یا به موقعس؟

خدایا شکرت از صمیم قلب به خاطر همه چی هم داشته هام، هم نداشته هام  
منم دخترم سن استخوانی ۲سال بیشتر بود باسن ۷سال و۵ماهکی و قد ۱۱۸ سونو رحمیش خوب بود حالا آزمایش هورمو ...

قدش برا سن تقویتی هم یه مقدار کوچیک حتما دکتر خوب ببرید و پیگیری کنین انشالله ک ب سلامتی قد بکشه بزرگ بشه 

پیش چه متخصص بردینش'؟؟غدد؟دختر من ۱۰ سالش تموم شده تازه موهای زاید رو بدنش خیلی کم پیدا شده و برجستگ ...

فوق تخصص غدد کودکان  نه عزیزم سنش عالی چقد خوب ک دیر شروع شد دختر من طفلی ۷ سال و نیم ش بود 

منم دخترم ۲۷۰۰ بود از همون بچگی کارم شده حساب کردن کالری غذا ها و حساب برای گرم ب گرم وزنش واقعا همه ...

بچه  شما ک خوبه...بچه من 7 سالش      15 کیلو هست     پس من چی بگم.      

دکتر چی ببرمش؟

من خودم را دوست دارم     
یعنی صبر کنم اگه علائم داشت دکتر ببرم؟دیر نمیشه؟

ن عزیزم بچه اگ خدایی نکرده مشکل داشت ببر اگ رشد قدی طبیعی داره و علامت بلوغ نداره نیازی نیست  ک پیگیری کنید البته چکاب سالانه برا تیروید و قند چربی کمخونی عفونت اداری اینا خوب ک پیگیری کنید

خدا حفظ ش کنه من دکتر هورمون رشد نداد فعلا فقط میکرولین داده الان ماه اول منتظرم ببینم چقد قد میکشه& ...

ممنونم خدا بچه شما رو هم حفظ کنه

نه دکتر تا حالا بهش میکرولین نداده خوبه به نظرت؟

ن عزیزم بچه اگ خدایی نکرده مشکل داشت ببر اگ رشد قدی طبیعی داره و علامت بلوغ نداره نیازی نیست  ک ...

ممنون عزیزم وقت گذاشتی.

حالا ما توشهر خودمون متخصص عدد نداریم ولی رفتم شیراز یا اصفهان حتما میبرم.ممنون ک هشدار دادی