2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 598505 بازدید | 6507 پست
خانما منم بلوغ زود رس داشتم 10 سالگی پری شدم از 14 سالگی به بعد دیگه قدم بلند تر نشده یعنی رشدم متوق ...

صفدات رشد بعد بلوغ ب مرور بسته میشه یه عکس از مچ دست  بگیری مشخص صفحات جا داره یا نه اگ صفحات باز باشه و  قدت کوتاه باشه هورمون رشد میزنن اگ ن متوسط باشی  فقط مولتی و ورزش

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیلی خوبه ولی بهتره بعد ورزش چندتا حرکت مخصوص افزایش قد حداقل خودتون از نت پیدا کنید بعد ورزش بدنش گ ...

قبلا حرف گوش کن بود الان انقد زود جوشی میشه و کم حوصله خون ب جیگرم میکنه برا ی حرکت کششی

سن استخوانی ش بالاس خیلی ناراحتم براش قدش کوتاه بمونه خودم بلند نیستم ولی اینکه ۱۵۲ بشه خیلی خیلی نا ...

اگه اصفهان میای برو پیش دکتر سمسار زاده عالیه

(مردوک) او را بدون جنگ و نبرد به درون شواَنّهَ (=بابل) وارد کرد. او شهرش، بابل را از سختی رهانید. او (=مردوک) نبونئید، شاهی را که از او نمی‌هراسید، در دستش (=دست کورش) نهاد.همۀ مردم تین تیر (=بابل)، تمامی سرزمین‌های سومر و اَکَد، بزرگان و فرمانداران در برابرش کرنش کردند (و) بر پاهایش بوسه زدند، از پادشاهی او شادمان گشتند (و) چهره‌هایشان درخشان شد.مردوک سروری که با یاری‌اش به مردگان زندگی‌بخشید (و) آن که همه را از سختی و دشواری رهانید، آنان او را به شادی ستایش کردند و نامش را ستودند.منم کوروش،شاه جهان، شاه بزرگ، شاه نیرومند، شاه بابل، شاه سومر و اَکَد، شاه چهار گوشۀ جهان.پسر کمبوجیه، شاه بزرگ، شاه شهر انشان، نوۀ کورش، شاه بزرگ، شا[ه شهر] انشان، از نسل چیش پیش، شاه بزرگ، شاه شهر انشان.
عزیزم ادم تا ادم‌فرق داره.دکتر متخصص که الکی دارو نمیده حتما عوارض و فوایدشو در نظر گرفتن.هیچ وقت هی ...

من به کسی نگفتم دارو بخوره! 

نمیدونم چرا درست نمیخونین 

گفتم الکی سر مسئله ای مثل قد قرص و دارو ندین چون شاهد فزق خودم و بقیه بودم ! 

سن استخوانی ش بالاس خیلی ناراحتم براش قدش کوتاه بمونه خودم بلند نیستم ولی اینکه ۱۵۲ بشه خیلی خیلی نا ...

حس میکنم قد دخترت ب خودت رفته...وزن تولدش اگر کم بوده الان هم تقریبا طبیعیه ک وزنش کم باشه.دخترت شبیه خودت هست یا شبیه پدرش؟

من خودم را دوست دارم     
حس میکنم قد دخترت ب خودت رفته...وزن تولدش اگر کم بوده الان هم تقریبا طبیعیه ک وزنش کم باشه.دخترت شبی ...

اره خوب شبیه خودم ولی قدش اینجوری ک پیش بره باز باید بگم صد رحمت ب خودم 😁 داریم تلاش مون میکنیم کمتر خودم نشه حداقل حالا ۳ سانت هم بیشتر شد ک عالی

اره خوب شبیه خودم ولی قدش اینجوری ک پیش بره باز باید بگم صد رحمت ب خودم 😁 داریم تلاش مون میکنیم کمت ...

دختر منم خیلی ظریف ولاغر و  بد غذا است    وزن تولدش 2کیلو و 650 بود

الان   7   6 سالش هست اما مثل بچه 4 ساله  غصه میخورم براش  چکار کنم؟

من خودم را دوست دارم     
من به کسی نگفتم دارو بخوره!  نمیدونم چرا درست نمیخونین  گفتم الکی سر مسئله ای مثل قد قرص ...

ایشون هم که گفته به کسی توصیه مصرف دارو یا (((قطع دارو)))))نکنید!!!

اگه درست کامنتشونو بخونین نوشتن توصیه به قطع دارو نکنید 

وقتی پزشک فوق تخصص میگه دارویی رو کسی باید مصرف کنه حتما اون پزشک بهتر از هرکسی عوارض یا فوایدشو میدونه.

جواب ریپلای های احمقانه را نمیدم پس اگه پاسخی دریافت نکردی خودت تا آخر خطو برو . گاهی باید سکوت کنی تا اصالت به جای تو حرف بزنه...