2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 598548 بازدید | 6507 پست
استارتر عزیز  چون صفحات رشد هنوز بسته نشده یه فرصت استثنایی داری برای افزایش قد  فقطط یه ...

ممنون عزیزم فعلا ک داره ورزش رزمی طبق علاقه ش میره ولی دارم برا بسکتبال تشویق ش میکنم ک برا رشدش انجام بده

بازم ممنون از شما🌷🌷

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بله ولی باید قدم بلند تر می‌بود این قد تا 14 15 سالگی رشد کردم بقیه نوجوان ها تا 20 سالگی رشد دارن

منم تا 15 سالگی قد کشیدم قدم 171 

این طبیعیه دختر نهایتا تا 15 ، 16 سالگی قد میکشه 

پزشکا هم همینو میگن

دل کسایی رو میشکنی که اصلا برات مهم نیستن ولی کارماشو سر کسی پس میدی که خیلی برات مهمه:)                       INFJ
سلام کاشکی منم همچین مامانی داشتم . منم ۹سالگی پریود شدم از ۷سالگی یه دونه از سینه هام جونه زد . الا ...

اخی عزیزم منم واقعا خانواده خودم اصلا توجهی بهم نداشتن من رشد قدی م عالی بود ولی تا ۱۵ سالگی لب ب گوشت نمیدم بد غذا بودم تمام ناخن دستم روش لک سفید بود ک الان می بینم کمبود شدید کلسیم و زینک مطمعنم اگ ی مولتی ساده هم میخوردم حداقل ۵ سانتی بلند تر میشدم 

ممنون عزیزم فعلا ک داره ورزش رزمی طبق علاقه ش میره ولی دارم برا بسکتبال تشویق ش میکنم ک برا رشدش انج ...

خیلی خوبه ولی بهتره بعد ورزش چندتا حرکت مخصوص افزایش قد حداقل خودتون از نت پیدا کنید بعد ورزش بدنش گرمه ۱۰دقیقه اونا هم انجامبده

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃
سلام دختر منم ۹ سالگی بلوغ زود رس داشت قدش هم کوتاه بود بردم دکتر غدد دو سال آمپول هورمون رشد زدیم ت ...

خدا حفظ ش کنه من دکتر هورمون رشد نداد فعلا فقط میکرولین داده الان ماه اول منتظرم ببینم چقد قد میکشه 

منم تا 15 سالگی قد کشیدم قدم 171  این طبیعیه دختر نهایتا تا 15 ، 16 سالگی قد میکشه  پزشک ...

خیلیا دیدم با سن های بالاتر هر سال چند سانت اضافه میشه قدشون دوستام یه زمانی ازم کوتاه تر بودن الان از منم بلند ترن نمیتونم باهاش کنار بیام😑😔

‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌  ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌

سلام عزیزم من دیروز تو تاپیک شما بودم نگران دخترم شدم ۶ سال و۸ ماهشه قدش بلنده ۱۲۵ و وزنش ۲۵ .از اون ...

سلام عزیزم چرا نگرانی خدا رو شکر دخترتون ک سلامت مشکلی نداره اولین علامت تو هر کسی فرق داره بعضی ها مو ذاید بعضی ها رشد سینه   علامتی نداره بچه داره سالم رشد میکنه

خیلیا دیدم با سن های بالاتر هر سال چند سانت اضافه میشه قدشون دوستام یه زمانی ازم کوتاه تر بودن الان ...

با ورزش کششی گودی کمر اصلاح میشه زانو ها کشیده تر میشه و قد چند سانت بلند تر میشه تا پنج سانت میشه بلند تر شد 

وگرنه قد رشد نمیکنه

دل کسایی رو میشکنی که اصلا برات مهم نیستن ولی کارماشو سر کسی پس میدی که خیلی برات مهمه:)                       INFJ
سلام .برا سن استخوانی باید پیش چه دکتری ببریم؟ تا کی فرصت هست که آمپول رو بزنیم تا تاثیر داشته باشه؟ ...

سن استخوانی هر دکتری می نویسه ولی تنهایی نمیشه جواب ش اعتماد کنی چون ازمایش هورمونی و اگ دختر سنو رحم و تخمدان هم لازم تا کنار هم بشه قطعی گفت بلوغ  زودرس 

پسر من ۹ سالشه  از پارسال یکم مو  قسمت خصوصیش در اومد به صورت کرک اما الان همون کرکی بزر ...

پسرها حدودا ۴ سال طول میکشه بلوغ شون الان یه مقدار زود البته اگ مو ها زیاد نشد و جهش رشد نداشته باشه و روند بلوغ آهسته باشه کاری بهش ندارن ولی اگ زود ب زود علامت ها بیاد کنترل ش میکنن