2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 601882 بازدید | 6606 پست
عزیزم بلوغ پسرت چه نشانه های داشت ؟؟

موی زیر بغل  اولین نشانش بود  

https://www.ninisite.com/discussion/topic/5285114/%d9%84%db%8c%d9%86%da%a9-%d8%ad%d8%b0%d9%81-%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%88-%d9%be%d8%b3%d8%aa-%d9%87%d8%a7%db%8c-%d8%af%d8%b1%d8%ae%d9%88%d8%a7%d8%b3%d8%aa%db%8c

درکنار حالا بدنسازی 

زوما خیییییییلی تاثیر داره در بلندی قد 

دوست من هم زومبا میرفت هم داخل خونه می پرید بالا و پایین بعد از یک سال قدش چننناااااااان رشد کرد که هرکسی میدیش باورش نمیشد

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اوکی چه خوب  چطوری بدونم مربی تخصص داره؟ مدرک خاصی باید داشته باشن؟

مربی خوب مربی که با ساختار بدن اشنا باشه من خودم به کسی که مدرک تربیت بدنی داره خیلی اعتقاد دارم چون تا حدودی بدن رو میشناسه کسی رو پیدا کنید که رشته اش این بوده و بعد مربیگری بدنسازی رو ادامه داده 

سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱
موی زیر بغل و تناسلی  و تغییر صدا

پسر من ۹ سالشه 

از پارسال یکم مو  قسمت خصوصیش در اومد به صورت کرک

اما الان همون کرکی بزرگتر شدن و سیاهتر

صداش و زیر بغل تغییری نکرده

اما قدش ۱۴۸ هست 

مثل روانشناس ها حرف می زنم 😌مثل فلاسفه فکر می کنم🤔 اما مثل روانی ها عمل می کنم😅

خانما منم بلوغ زود رس داشتم 10 سالگی پری شدم از 14 سالگی به بعد دیگه قدم بلند تر نشده یعنی رشدم متوقف شده؟ کجا باید برم دارویی چیزی نداره؟

‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌  ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌

فعلا با میکرولین ۳.۷۵ شروع کرد فعلا برا ۱ سال داده  نوبت بعدی ۶ ماه دیگه گفته  برا قدش چیز ...

سلام عزیزم ممنون از تاپیک خوبیتون آمپول رو به بازوش میزنند یا نه باسن؟ دردش زیاده ؟

عزیزم  میشه لطفا بگین قد والدینتون چنده

قد مامانم 158 

قد پدر 170 

دل کسایی رو میشکنی که اصلا برات مهم نیستن ولی کارماشو سر کسی پس میدی که خیلی برات مهمه:)                       INFJ
عزیزم دختر من هم هفت سال و نیمه هست حدود یک‌ماهه سینه هاش کمی رشد کردند . قدش از اول بلند بود که فکر ...

سلام عزیزم دخترتون ماشالله بلند نگران این موردش نباشید طبق سن استخوانی بازم بلند ۱۴۳   دختر من سن استخوانی ۱۱ سال قدش ۱۴۲ ... ولی خوب دخترتون تو سن ۱۰تا ۱۱ سال پریود میشه که ممکن اذیت بشه البته ک بلوغ زودرس منون یه مقدار از رشد قدی ک میتونه داشته باشه کم کنه بخاطر هورمون های زنانه ک صفحات رشد می بنده ولی قدش اصلا کوتاه نمی مونه

خانما منم بلوغ زود رس داشتم 10 سالگی پری شدم از 14 سالگی به بعد دیگه قدم بلند تر نشده یعنی رشدم متوق ...

تو که گفته بودی قدت 175 هست 

دل کسایی رو میشکنی که اصلا برات مهم نیستن ولی کارماشو سر کسی پس میدی که خیلی برات مهمه:)                       INFJ
اسی دختر من هفت سالش سینه ش تخت نیس یه کم برجسته س ببرم دکتر؟

عزیزم چند بار سوال کردن گفتم ک فقط حاله قهوه ای باید برجسته و سفت باشه انگار ی توده سفت داخلش بعد چند ماه بافت اطرافش رشد میکنه و سینه سفت و تیر جلو میره یه حالت انگار پروتز باشه سینه نرم فقط بخاطر چاقی و چربی 

تو که گفته بودی قدت 175 هست 

بله ولی باید قدم بلند تر می‌بود این قد تا 14 15 سالگی رشد کردم بقیه نوجوان ها تا 20 سالگی رشد دارن

‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌  ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌