2777
2789

ول کن 

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

هیچی دیگخ دلت تنگ میمونه :) تا زمان بگذره

خداجونم بغلم کن🍃❤️ همخواب رقیبانی و من تاب ندارم..بیتابم و از غصه ی این خواب ندارم؛ دلتنگم و با هیچکسم میل سخن نیست..کس در همه آفاق به دلتنگی من نیست...

یعنی کراشت بود؟

اره کراشمه دلم میخوادش

جریان داره  ... 

دوستم چند روز پیش گفت فلان پسر  گفته ازتو خوشش میاد ولی نذاشت کسی بفهمه اینو

بعد منم حالا خیلی دوستش دارم طرفو 

✐   احتیاج دارم بـہ یـہ خوشحالے از تـہ دل 💫
خب اگه خوشش میاد چرا قدم پیش نذاشته؟ بنظرم جلو نرو تا خود پسره بیاد

نه جلو نمیرم 

ولی خب  ی جریانی بود 

هم دانشکده ای هستیم باهم 

همکلاسیش که چند بار باهم دیدمشون 

اول به من پیشنهاد داد ، پولدارم بود ولی من قبول نکردم