2777
2789

من رفتم یه شهر دیگه زندگی کنم چندسال برا اونجام یخچال جدید گرفتم یخچال قبلیمم میخوام بذارم تو یکی از اتاقا یعنی از برق بکشم خونه بدم دست مستاجر یخچال خراب میشه چند سال اینطور بمونه گازش و لوله هاش مثلا؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

هم گاز خالی میکنه هم بعضی جاهاش زرد میشه منم ی دونه خوب و بزرگ بدون برفک گذاشتم تو خونه قبلی و رفتم بعد از دوسه سال اصلا نمی شه نگاش کنی الان نوش  70 80 تومنه و این جدید کوچک و به درد نخور ولی از نظر قیافه به اون سره 

هم گاز خالی میکنه هم بعضی جاهاش زرد میشه منم ی دونه خوب و بزرگ بدون برفک گذاشتم تو خونه قبلی و رفتم ...

چ حیف پس کاش جدید نمیگرفتم همینو میاوردم اخه ترسیدم تو اسباب کشی خراب شه یدونه از این کوچیکا گرفتم گفتم برا ۳سال و گذرون میشه