2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 601808 بازدید | 6601 پست
مگر هر ماه مثل خودمون نمیشن؟

چون اولاشه عیبی نداره و نامنظمه،من که از خدامه اصلا نشه ولی چیکار میتونم کنم؟🥺

در من زنی تنها زندگی میکند که هر شب،دیوانه وار به سوگ خاطراتش می نشیند...💔🥀
سلام خوبین... مادر دختر ،،۵ونیم ساله هستم ...  عزیزم منم دختر بچه بودم تو ۹سالگی پریود شدم ... ...

ممنون عزیزم بابت توضیحات تون شما قدتون قبل بلوغ کشیدین بچها تون هم ماشالله ب خودتون رفتن و قد شون خوب میشه سلامت باشن انشالله

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سن استخوانی ش بالاس خیلی ناراحتم براش قدش کوتاه بمونه خودم بلند نیستم ولی اینکه ۱۵۲ بشه خیلی خیلی نا ...

دخترت خیلی عادیه که قدش اینجوری بشه چون حتی پدرش هم قدبلند نیست چرا فکرمیکنی ۱۷۸ بلنده ؟

من آنقدر خواستمش ک نخواستنش را ندیدم..او آنقدر نخواست ک هیچ چیز از من را ندید..
ولی این درد بچم رو داغون کرده طفلی از خواب بیدار میشه از درد البته امسال کمتر بود بعدش اصلا به فعال ...

پاهاش رو با روغن زیتون ماساژ بدید، مصرف شیر هم تو این سن خوبه  ، ان شالله بهتر بشه

سلام مادرا منم تجربه ی خودمو میگم.دخترمن خیلی ظریف و لاغر بود حدود 26کیلو بود تو  8سالگی سینه هاش جوونه زد هرچی سرچ میکردم مینوشت طبیعیه تا بعد از تولد 10سالگبش کع ویدیم خیلی داره سینه هاش رشد میکنه با اینکه هنوز 30کیلو بود و 10سال و 2ماهگی یهو پریود شد با وزن 30و قد 141اصلا انتظارشو نداشتیم بردیم متخصص غدد بذاش ازمایش نوشت و گفت که بلوغ رسیده اینم بگم که امسال برای درسش خیلی تنش داشت و من علتشو فقط توی استرش ناشی از درس و معلم سخت گیرش میدیدم چون فقط گریه میکرد موقع درس با اینکه شاگرد ممتاز بود و معلم خیلی بهش استرس وارد میکرد خدا خیرش نده...خلاصه عکس از استخوان مچ دستش گرفتم که سن استخوانیشو 11سال نشون داد دکتر براش امپول دیفرلین نوشت گشتم تا فرانسویشو پیدا کردم بعد از تزریق امپول بلافاصله پریودش قطع شد و سینه هاش خیلی زود شروع به کوچیک شدن کرد 3دوز دیفرلین فرانسوی به فاصله ی 3ماه براش تزریق کردیم شکر خدا پریود نشد و سینه هاش کاملا تخت شده اینم بگم دخترم اصلا موی زاید در نیاورده بود یعنی غیر از سینه هاش که جوونه زده بود و پریودیش اصلا روند طبیعی بلوغو طی نکرده بود خلاصه بعد از تزریق سومین امپول دختر براادامزمایش کامل نوشت و انجام دادیم و هورمون هاش طبیعی شده بودن الان 10سال و 5ماهشه و دکتر با دیدن ازنایشا گعت که دیگه دیفرلین نزن به اصرار خودم یکی دیگه براش زد ولی گفت که دیگه این اخریه و نزن و 4ماه بعد پریود میشه و دیگه سن مریودی اومده پایینه و ....وبراش هورمون رشد تجویز کرد که الان دارم براش روزانه20کلیک میزنم.ولی باباش اصرار داره که دیفرلینو ادامه بدیم و خودمون میخوایم براش حتما بزنیم چون بنظر خودم هنوز خیلی زوده برای پریودیش حتی اگه بخواد 4ماه دیگه هم پریود بشه بازم زیر 11سال سن داره و قدش کوتاه میمونه الان 31کیلوه و قدش 142هست خودم قدم 163و باباش 170دلم میخواد لااقل قد دخرم هم قد خودم باشه....لطفا اگه کسی تجربه ای از تزریق هورمون رشد کنار دیفرلین داره راهنماییم کنه که چقدر تاثیر داشته براش چون من میخوام هردورو تا 1سال دیگه لااقل ادامه بدم اگه بشه دکتر دیگه میبرم ولی اداه میدم

سلام استارتر منم متاسفانه چند وقت پیش دچار یه شوک بزرگ شدم دختر من توی ۹سال و نیمگی،پریود شد اصلا ...

واقعا درک میکنم چقدسخت  قد و وزنش چقد؟؟ چون زود پریود شد رشد ش زیادتر ولی متاسفانه از لحاظ روحی واقعا بهم می ریزن و تمایلات جنسی شون زیاد میشه میل به جنس مخالف پیدا میکنن 😢