2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 591129 بازدید | 6423 پست

مامان مهرسا جان مرسی از تاپیک مفیدت خدا دختر گلت و حفظ کنه 

سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم نه سالگی پریود شدم و سینه هم زود رشد کرد...قدم ۱۶۵ هست...

بعد از پنج سال ناباروری و سختی کشیدن باردار شدم...میشه اگه امضام خوندید برای مادر شدن همه ی خانوم های منتظر دعا کنید..دعا کنید دخترم سالم و سلامت زیبا و باهوش بیاد بغلم...الهم العجل لولیک الفرج.. 

استاتر ممنون که تجربیاتت با ما به اشتراک گذاشتی امیدوارم مشکلت حل بشه

البته قد بیشتر ارثیه من دوستم ۱۶ سالگی پریود شد قدش ۱۵۰

من ۱۱ سالگی شدم قدم ۱۶۴ 

کاربرخانم هستم برای دردودل و مشورت اینجام[شروع رژیم:۱۲مهر تا ۲۶ اسفند ]الهی به امید تو

اما خواهرم ۱۰ سالگی پریود شد

خیلی زود سینه هاش رشد کرد و موهاش چرب شد 

البته قدش ۱۶۸ هست

اما مثلا سینه هاش هنوز هم خیلی بزرگه و موهاش هنوز هم چربه

الان ۲۰ سالشه

کاربرخانم هستم برای دردودل و مشورت اینجام[شروع رژیم:۱۲مهر تا ۲۶ اسفند ]الهی به امید تو
یعنی دختر منم با این مشکلات قراره روبرو بشه؟؟  من بردمپیش متخصص کودکان شهرمون که اسمی هم هست و ...

بین عزیزم چاقی فرق داره با رشد سینه وقتی بلوغ باشه حاله قهوای فقط گرد میشه مث فندوق میزنه بیرون ک خیلی هم درد داره بعدش سینه نوک تیز رشد میکنه ولی تو چاقی سینه بافت ش یه دست و پهن نگران نباش دخترت فقط تپل

۸ سال و ۲ ماهش بود ک سینه هاش جوان زد و رشد قدی ش زیاد میشد من دوباره دکتر بردم عکس مچ دست انداختم ا ...

یادمه گفتی قیچی میاوردمیگفت مامان اینارو (موی زائد)بچین دوس ندارم

یا رب نظر توبر نگردد
دخترتون ببرین باشگاه والیبال یا بستکبال خیلیا دیدم قدشون کوتاه بود رفتن این رشته قد بلند شدن 

والیبال و بسکتبالم اونطور نیستن که خیلی تاثیر داشته باشن بیشتر ژنتیکه .الان دختر من کلاس بسکتبال میره مربیشون قدش متوسطه با اینکه میگه ۲۰ ساله داره بسکتبال کار می کنه