2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 595807 بازدید | 6484 پست

ببخشید شما تو دوران بارداری مرغ زیاد مصرف کردین؟ یا تو رژیم غذایی دخترتون مرغ زیاد بوده؟

چون شنیدم به خاطر هورمون هایی که به مرغ ها تزریق میکنن بلوغ زودرس داره زیاد میشه

میخواستم بدونم واقعا تاثیر داره یا نه

لطفا یه صلوات برای سلامتی پدرومادرم میفرستین❤🌹روزای خوب منتظرتن،برای رسیدن بهشون تلاش کن/ شهروند سابق جزیره نامکاندا | 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دختر من ۹ سال و ۵ ماهش قدش ۱۴۲ ولی سن استخوانی ۱۱ سال ..دختر من ۷سال و ۹ ماه بلوغ ش شروع شد نگران نب ...

دختر منم ۹ سال و ۷ ماهش هست قدش ۱۴۲ وزنش خیلی بالاست حداقل ۱۵ کیلو اضافه وزن داره 

عضویتم به ۹۶ برمیگرده 😍😍😍۱ : ((دخترم نترس شوهر برات هست تو فقط زرنگ باش و با اعتماد بنفس ۲: عزیزم رمز موفقیت شما شوهر نیست اونیکه تو را به کمال می‌رسونه شوهر نیست وجود  خودت هست شوهر به شریک و یه همدم هست   ۳: کارت طلایی نی نی سایت طلاق نست🤔🤔🤔 طلاق آخرین راهه که همیشه براش وقت هست۴ :تصمیم گرفتی توافقی جدا بشی بچه ها چی؟؟؟؟ اونا هم تصمیم گرفتن نطرشون مهم بود برات ؟؟؟؟ ۵: اون چیزهایی را شما ندارید من پزوشو نمی‌دم عادت دارم از داشته هام میگم هیچ  ادعایی هم ندارم من از نداشته هام فاکتور میگیرم تا حال دلم بد نشه ۶: زنان سختی کشیده زنان قوی هستن که یاد گرفتن بجنگند و  خودشون از پس همه ی مشکلات شون بربیاند اما همه فکر میکنن خوش شانس هستن  )).

مهم ترین چیزی که روی قد اثر داره ژنتیکه 

پدرش رو گفتی زیر ۱۸۰ هست خب بلند محسوب نمیشه معمولیه شما هم که گفتی قدت کوتاه خب انتظار نداشته باش دخترت قد بلند باشه خوبه که به فکری ولی دیگه انقدر هم اذیتش نکن هی آزمایش و دکتر و … 

بعد ۹ سال بلوغ طبیعیه دیگه حالا یکی ۹ سالگی پریود میشه یکی ۱۵

ببینید سن استخوانی مهم تر تا زمان بلوغ   دخترم بخاطر بلوغ زودرس صفحات رشدش سریع داشت بسته میشد ...

یاخدااادقیقا دکترهای دختر منن و همینو میگن. خدا خیرشون نده الهی.دارم از استرس میمیرم.دخترم فقط ۲۰کیلوشه،کوتاهه. موهای زائدش درومده😭

👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀
۹ سال ۵ ماه

دو ماه از دختر من کوچکتره

عضویتم به ۹۶ برمیگرده 😍😍😍۱ : ((دخترم نترس شوهر برات هست تو فقط زرنگ باش و با اعتماد بنفس ۲: عزیزم رمز موفقیت شما شوهر نیست اونیکه تو را به کمال می‌رسونه شوهر نیست وجود  خودت هست شوهر به شریک و یه همدم هست   ۳: کارت طلایی نی نی سایت طلاق نست🤔🤔🤔 طلاق آخرین راهه که همیشه براش وقت هست۴ :تصمیم گرفتی توافقی جدا بشی بچه ها چی؟؟؟؟ اونا هم تصمیم گرفتن نطرشون مهم بود برات ؟؟؟؟ ۵: اون چیزهایی را شما ندارید من پزوشو نمی‌دم عادت دارم از داشته هام میگم هیچ  ادعایی هم ندارم من از نداشته هام فاکتور میگیرم تا حال دلم بد نشه ۶: زنان سختی کشیده زنان قوی هستن که یاد گرفتن بجنگند و  خودشون از پس همه ی مشکلات شون بربیاند اما همه فکر میکنن خوش شانس هستن  )).

عزیزم خدا خیرت بده بابت تاپیک خوبت و اینکه یه تلنگریه برای مامانا بیشتر حواسشون به بچه هاشون باشه مرسی عزیزم❤️💋💐

👑💎به از این چه شادمانی که تو جانی و جهانی... آموزش انواع پاکسازی و شمع تراپی اصولی، انجام انواع پاکسازی 
ببخشید شما تو دوران بارداری مرغ زیاد مصرف کردین؟ یا تو رژیم غذایی دخترتون مرغ زیاد بوده؟ چون شنیدم ...

بله تا جایی که من دیدم این رو دکتر ها تایید میکنن.

من حتی دوره ای که به خاطر بلوغ زودرس آمپول استفاده میکردم محدودیت غذایی برای خوردن جوجه و مرغ داشتم. 

شاید عفونت داشته ترشح  پریودی ک قطع نمیشه ادامه داره تا پریود  

من از بچگی ترشح داشتم تا الان 

مامانم هی این دکتر اون دکترم میکرد ببینه چیه میگفتن طبیعیه بعضی دختربچه ها دارن 

باید به بقیه ی علائم بلوغ توجه بشه

نظر شما چیه؟

دستا بالا دستا بالا ...😂😂😂😂میبینم که با ریتم میخونی
اسی توروخدااا جواب منو بده. منم اهوازم.دخترم همسن شملست و این علایمو داره. هررردکتری میرم بدون دقت م ...

به خدا ۱۸ ماه مرتب پیش ریاحی و امین بردم گفتن با قرص تیروبد کنترل میشه ولی نشد گفتن دیگه نیا همه چیز خوبه ولی می ریدم بدتر میشع موهاش کامل درومد سینه هاش بزرگ شد رحم و تخمدان رشد کرد اخرش بردم اصفهان پیش الهام هاشمی خیلی دکتر خوبیه واقعا با حوصله س وقت میذاره

من ۱۵۷ شوهرم ۱۷۸

دخترت خیلی خوبه با توجه به وزن خودتون منو بگو ۱۶۰   و شوهرم ۱۸۸ اما دخترم قدش بلند نیست تا فعلن و داره به سرعت به بلوغ نزدیک میشه