2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 591127 بازدید | 6423 پست
سن استخوانی ش بالاس خیلی ناراحتم براش قدش کوتاه بمونه خودم بلند نیستم ولی اینکه ۱۵۲ بشه خیلی خیلی نا ...

یه سوال

وقتی دخترا پری میشن دیگه رشد قدشون بسته میشه؟؟

دختر من الان ۱۱ سالشه .سینه هاش رشد کردن دیگه.موی زائد و پرخاشگری و بوی عرق و  اینام داره.یعنی قشنگ معلومه بلوغه .منم باید برم یه چکاب بگیرم که دیرتر پری بشه؟ 

واینگه منم اهوازم پیش چه دکترابی رفتی که من دیگه پیش اونا نرم

چند ماهی هست یه کار توخونه شروع کردم.برای پیشرفتم لطفا دعا کنید♥️♥♥️اگه دوس داری تو هم مثل من تو خونت شاغل بشی بهم درخاست بده❤از کجا میدونی؟ شاید این همون راهیه که همیشه از خدا میخاستی  و میگفتی خدایاا راهی جلوی پام بزار تا زندگیمو متحول کنم...(نتورکر.نماینده برند لدورا)

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دختر من رشد سینه اصلا نداره ولی قسمت پایین تنه یعنی نشیمنگاهش فرم بزرگ و قشنگی داری درست مثل مانکن ه ...

عزیزم شاید بخاطر ژنتیک باشه 

چون پسر دختر خاله منم از یکسالگی فرم پایین تنه خیلی رو فروی داشت و انگار برای دختر بود و به مادرش کشیده شده تا الان که نج سالشه و همیشه جلب توجه میکرد 

•معمار و طراح داخلی• •مشاور دکوراسیون و چیدمان• •تایپ شخصیتی ISTJ•
ببینید سن استخوانی مهم تر تا زمان بلوغ   دخترم بخاطر بلوغ زودرس صفحات رشدش سریع داشت بسته میشد ...

عزیزم منم دکتر امین بردم گفت همچی خوبه..بنظر شما پیش کدوم دکتر ببرم؟دخترم هفت سال و چهار ماهه کمی موهای تناسلیش تیرگی گرفته 

من طبق تجربه م حتما اول ازمایش خون بگیرین ک خدایی نکرده کمکاری تیروید نداشته باشه چون خود تیروید باع ...

استاتر منم دخترم از ۷ بردم زیر نظر دکتر زهره کرمی شیراز هیچ کاری تا حالا نکرده فقط هر سری کلی آزمایش گرون قیمت و سونوگرافی آخرش هیچ به هیچ الآنم همه ب علایم بلوغ داره اون سری بهش گفتم آمپول بزن گفت وزنش بالاست آمپول بزنم وزنش بیشتر میشه سن استخوانیش همیشه از حد متعادل سن خودش یکسال  زیادتره الان ۹ سالش هست باید ماه آینده ی ببرم میگی چیکار کنم مگه آمپولی که باعث میشه دیرتر بلوغ بشن با آمپول رشد فرق داره لطفاً راهنماییم کن خیلی نگران میشم از این بابت ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

عضویتم به ۹۶ برمیگرده 😍😍😍۱ : ((دخترم نترس شوهر برات هست تو فقط زرنگ باش و با اعتماد بنفس ۲: عزیزم رمز موفقیت شما شوهر نیست اونیکه تو را به کمال می‌رسونه شوهر نیست وجود  خودت هست شوهر به شریک و یه همدم هست   ۳: کارت طلایی نی نی سایت طلاق نست🤔🤔🤔 طلاق آخرین راهه که همیشه براش وقت هست۴ :تصمیم گرفتی توافقی جدا بشی بچه ها چی؟؟؟؟ اونا هم تصمیم گرفتن نطرشون مهم بود برات ؟؟؟؟ ۵: اون چیزهایی را شما ندارید من پزوشو نمی‌دم عادت دارم از داشته هام میگم هیچ  ادعایی هم ندارم من از نداشته هام فاکتور میگیرم تا حال دلم بد نشه ۶: زنان سختی کشیده زنان قوی هستن که یاد گرفتن بجنگند و  خودشون از پس همه ی مشکلات شون بربیاند اما همه فکر میکنن خوش شانس هستن  )).

استارتر من دقیقا مشکل دختر شما رو داشتم و از قضا دکترم هم همین خانم هاشمی پور بود. 

الان قدم 162 سانتی متره (18 ساله ام) و حدود 4 سال آمپول استفاده کردم. درد زیادی نداره واقعا و قابل تحمله.فقط یکم اینکه هرشب باید در دسترس باشه برای زمانهایی مثل مسافرت و... سختش میکنه که اون هم با یه کلمن یخ اوکیه. 

در کل میخوام بگم چه از لحاظ درد چه از لحاظ قد نگران نباشید. تا جایی که من خاطرمه ایشون قد من رو کمتر پیشبینی میکردن (البته اصلا مطمئن نیستم یه خاطره محو دارم فقط) و الان از همه خانم های فامیلمون بلند تر هستم. یعنی از قد ژنتیکیم بیشتر رشد کردم. 

گفتم شاید گفتن اینا یه مقدار آرومتون کنه. امیدوارم خودتون و دخترتون موفق باشید. 

دختر من رشد سینه اصلا نداره ولی قسمت پایین تنه یعنی نشیمنگاهش فرم بزرگ و قشنگی داری درست مثل مانکن ه ...

عزیزم شاید بخاطر ژنتیک باشه 

چون پسر دختر خاله منم از یکسالگی فرم پایین تنه خیلی رو فرمی داشت و انگار برای دختر بود و به مادرش کشیده شده تا الان که پنج سالشه و همیشه جلب توجه میکرد 

•معمار و طراح داخلی• •مشاور دکوراسیون و چیدمان• •تایپ شخصیتی ISTJ•
دکتر دختر منم همینو گفت فقط میخوایی قد بلندبشه نه دارو نه مکمل چون بلوغ زودرس میاره فقط ورزش اخه چه ...

یعنی هیچ باشگاهی نیست تو شهرتون؟همه باشگاه ها بسکتبال هم نداشته باشند والیبال دارن،من والا بیشتر تو مدرسه بازی میکردم 

عزیزم ببخشید یه سوال چون گفتید همسرتون متخصص غدد میپرسم دختر من ۷سال و ۸ماهشه یک ماهی هست سینه سمت ...

تو بعضی خانوم ها یک سینه رشد زودتری داره و تا اخر همین روال پیش میره بهش میگن عدم قرینه بودن سینه 

شاید واس خودتونم پیش اومده باشید دقت کرده باشید که یکی از سینه ها بزرگتر یا افتاده تر از دیگری باشه 

ولی اگه طوری رشد کرد که کاملا یطرفه بود حتما دکتر ببرید 

مرغ هم توصیه میشه استفادشو کم کنید و حتما بدون پوست 

همینطور سویا 

اینستاگرام دارید؟ ادرس یه پیج بدم در مورد همین بلوغ بود بین دکتر بقراط و دکتر لطفی 

قدش خیلی خوبه دختر ۷ سال باید ۱۲۱ باشه 

خوب خداروشکر قد من 168قد همسر 180 

👑💎به از این چه شادمانی که تو جانی و جهانی... آموزش انواع پاکسازی و شمع تراپی اصولی، انجام انواع پاکسازی