2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 595797 بازدید | 6484 پست
خدا رو شکر دخترتون سالم  دختر من ۷ سال و ۹ ماه شروع شد و الان کاملا داره بالغ میشه موهای شرماگا ...

سلام عزیزم امیدوارم ک ارامشتو حفظ کنی و توکل کنی بخدا؛ 

گلم من دختر خالم بلوغ زود رس گرفت ، 

۹ نیم  سالگی پریود شد و موهای زاید دراورد 

هیچچچ دکتری هم نبردنش 

۱۱ سالگی رفت ورزش و والیبال و الان قدش ۱۷۱ سانته و صحیح و سلامته 

فقط توصیه میکنم موقع پریود شدن دخترتون حتما برین پیش مشاور و روانشناس ک از لحاظ روحی هم خودتون هم دخترتون اسیب کمتری ببینیت 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

متاسفانه بلوغ زودرس تو جنوبیا کلا بیشتر برا اطمینان عکس بندازید بهتر

باشه . بعد دخترم از بچگی عاشق سس و فلفل بود خیییییلی میخوره سس فلفل 

لذتی بالاتر از این نیست👈 کسی رو پیدا کنی که دنیا رو مث تو ببینه،اینطوری میفهمی که هیچوقت دیوونه نبودی👻
سلام.به شما مادرای عزیز  من دخترم  ۹و ۹ ماهشه ،از بچگی جز دخترای قد بلند فامیل و مهد و مد ...

خیلی عالی بود . مرسی از توضیحات مفیدتون . خوشحال میشم برنامتون رو اینجا بفرستید . متاسفانه برای دختر من علاوه بر رشد سن استخوانی رشد تخمدانش هم زیاد شده بود و دردهای زیر شکمیش آغاز شده بود و حتما بایستی تزریق انجام میداد وگرنه چند ماه دیگه پریود میشد .

این آمپول اسمش چیه و واسه چیه؟ از پریودش جلوگیری میکنه  حالتو میفهمم منم دوست ندارم دخترم زود ...

خواهش میکنم عزیزم.. میکرولین معمولا برا خانم هایی ک مشکل دارن و نباید پریود شن مث اندومتریوز یا پروستات میدن ی جور یائسگی کاذب ک برا بچهایی ک بلوغ  زودرس دارن میدن ک زود پریود نشن 

سلام عزیزم امیدوارم ک ارامشتو حفظ کنی و توکل کنی بخدا؛  گلم من دختر خالم بلوغ زود رس گرفت ،&nb ...

دقیقا با این دوست عزیز موافقم

کلاس والیبال یا بسکتبال بزارید

و نگران قد نباشید من خودم ۲۲ سالگی بازم رشدم ادامه داشت ۵ سانت قد کشیدم

شاید عفونت داشته ترشح  پریودی ک قطع نمیشه ادامه داره تا پریود  

برا دخترم  کلا یک ماه بود قطع شد

دکتر قیدرلو متخصص رشد و متابولیسم کودکان

گفت اگه فراز فرود باشع طبیعیه

یعنی  ادامه دار نباشه روند ترشح و سفتی سینه 

ورزشم کنه شیر بادام گوشت میوه  تو تغذیه اش باشه 

همون. چشاته. که تورو. انقد. عزیز. میکنه😘درخواست دوستی نمی پذیرم
اره تا پنج سالگی اخه اون موقع باردار بودم و لکه بینی داشتم و تنگی نفس اخرشم سقط شد.. تو شرایطی نبودم ...

ای وای شرایط سختی هم داشتید ولی خداروشکر دخترتون باهوش بوده خودش فهمیده گفته بهتون 

لذتی بالاتر از این نیست👈 کسی رو پیدا کنی که دنیا رو مث تو ببینه،اینطوری میفهمی که هیچوقت دیوونه نبودی👻
اآفرین مامان خوب و پر تلاش پس چرا منم دوست دارم به دخترم برسم ماهی یه مولتی ویتامین یا ویتامین دی بد ...

اگه کمبودی نداشته باشه مولتی ویتامین بله باعث بلوغ زودرس میشه من از ۵ سالگی هیچ مولتی ویتامین ندادم دکترش همون حرف دکتر شمارو زد.

تنها تکرار من دوستت دارم 😘😘

دخترم الان شش ساله و 8ماهشه 120سانته خوبه؟ مامان مهراسا لطفا جواب بدید ممنون

👑💎به از این چه شادمانی که تو جانی و جهانی... آموزش انواع پاکسازی و شمع تراپی اصولی، انجام انواع پاکسازی 
سن استخوانی ش بالاس خیلی ناراحتم براش قدش کوتاه بمونه خودم بلند نیستم ولی اینکه ۱۵۲ بشه خیلی خیلی نا ...

خوب عزیزم چرا یکم تپلش نمیکنی

ره‌حمت له دل نماوه   چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱