2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 597733 بازدید | 6492 پست
سالی ۷ سانت حساب کن ولی از بلوغ سالی ۹ حدودا رشد داره شاید هم بیشتر

دخترت طبعش چیه گرم یا سرد تمایل به چه مزه هایی داره  پوستش سفید هس یا سبزه 

میشه از ته دلتون برام صلوات بفرستین یک سری انسان های وارسته ای هستند که رفتارهای خوب دارند اما اعتقاد دینی ندارند صفت پنهانی این افراد کفر است .
عزیزم  امسال میره کلاس اول؟

اره .فکر نکنم دیگه درست شه.خیلی ناامیدم.بند دستاش انقد نازکه گریم میگیره

توو تبلیغ پوشک بچه هه میگه دوسِت دارم مای بی بی. خب پدسگ تو که به این خوبی حرف میزنی بگو ع ن دارم..

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دختر ۱۲ ساله از پریود خجالت میکشه؟ این سن که کاملا سن نرمالیه برای پریود. ۹ سالگی که سینه ش جوونه زد ...

ازینکه سینه در آورده بود خحالت میکشید و قوز میکرد که کسی متوجه نشه ، واسه بچه های الان زوده چون خیلی تو عالم بچگی هستن وقتی پریود شده بود رفته بود تو اتاق فقط گریه میکرد خب بچه هیچی نمیدونه خیلی روحیه اش خراب میشه من خودم سوم راهنمایی بودم پریود شدم پذیرشش خیلی راحت تر بود اول دبیرستان تازه نیم تنه میپوشیدم اینقدر سینه هام کوچیک بود

وای من بخاطر همین بلوغ همش خداروشکر میکنم دختر ندارم خواهرمم همش نگرانه دکتر میبره مواظبه اصن یه دغد ...

نمیخام نگرانتون کنم ولی پسرا هم بلوغ زود رس دارن خیلی هم داره زیاد میشه ما مطب دکتر غدد ک میریم میبینیم پسرایی ک اومدن 

اللهم عجل لولیک الفرج 
دختر  رو میفرستادی با باباش حموم عجب !!😥😥😥😳

اره تا پنج سالگی اخه اون موقع باردار بودم و لکه بینی داشتم و تنگی نفس اخرشم سقط شد.. تو شرایطی نبودم که بتونم تو حموم براش وقت بزارم و خوب بشورمش 🥺 قبلشم که پسرمو اصلا خودم نمیبردم حموم به خاطر اینکه راحت نبودم و روی سینه هام حساس شده بود دست میزد.. دخترمم واسه آب بازی تو حموم با داداششو باباش میرفت که کلی بازی کنن، واسه همین تا پنج سالگی طول کشید تا خودم ببرمش حموم اگه خود دخترم نارضایتی شو نمیگفت باور کن به عقلم نمیرسید و همچنان با پدرو داداشش میفرستادمش😐😑🤦🏻‍♀️

یکی‌ جدی ‌بودنش ‌به دل آدم میشینه، یکی خوش اخلاق بودنش.. یکی سرسنگینش به دل میشینه، یکی شیطونش! یکی کم حرفش دوست داشتنیه.. یکی پرحرفش! اگه ادای کسی رو دربیاریم جذاب نمیشیم مسخره میشیم، شبیه خودت باش مگه خودت چشهシ راستـی..همیشه لبخند بزن، لبخندت یا باعث شادی آدما میشه یا آزارشون، میخوام بگم در هر دو صورت تو برنده ایシ
ن من اهواز انجام ندادم من یکی از شهرای خوزستانم‌  کرونا ک چند بار خفیف گرفت ولی اینکه درست قبل ...

ببین من فکر میکنم کرونا باعث کم کاری تیروئید شده. چون دختر خواهر من اسفند 99 کرونا گرفت بعدش یواش یواش چاق شد انگار ورم کرده بود گواترش بزرگ شد آزمایش داد کم کاری تیروئید گرفته بود 

آلان پسر خودم 15 ماهشه چکاب یکسالگی شو یک ماه پیش انجام داد کم کاری تیروئید داره درصورتی که بدو تولد خوب بود. تو نمودار رشدش دقت کردم تا برج 10 قد و وزنش خوب بالا می‌رفت ولی بعد برج 10 شیبش ملایم شده همون برج 10 من و پسرم اومیکرون گرفتیم

آلان 5 روزه قرص بهش میدم 

پیش دکتر ریاحی هم بردمش

دلم به مستحبی خوش است که جوابش واجب است
السلام علیک یا ابا عبدالله (ع)
خدا رو شکر دخترتون سالم  دختر من ۷ سال و ۹ ماه شروع شد و الان کاملا داره بالغ میشه موهای شرماگا ...

خدا رو شکر دخترتون داره ده سالش میشه تا سال دیگه میشه ۱۱ با این امپولایی که بهش میزنین هورموناشو بهم میریزی بزار روال عادی پیش بره ولی حتما ورزش کنه تا خدایی نکرده قدش کوتاه نمونه

سلام.به شما مادرای عزیز  من دخترم  ۹و ۹ ماهشه ،از بچگی جز دخترای قد بلند فامیل و مهد و مد ...

به دخترت از طرف من بگو مادر خوبی داری دایی جون🤭

توو تبلیغ پوشک بچه هه میگه دوسِت دارم مای بی بی. خب پدسگ تو که به این خوبی حرف میزنی بگو ع ن دارم..
سلام.به شما مادرای عزیز  من دخترم  ۹و ۹ ماهشه ،از بچگی جز دخترای قد بلند فامیل و مهد و مد ...

یه چیز مهم دیگم هست اونم استرس از یه خانوم دکتر روانشناس کودکان شنیدم استرس به شدت تو شروع بلوغ زودرس تاثیر داره محیط براش آروم کنید

دکتر اب پاکی ریخت رو دستم که دخترت قدش کوتاه می مونه جون صفحات رشدش سریع داره بسته میشه و امپول باید ...

اسی من دخترم هفت سال و نیمه اشه بوی زیر بغل میده و موی زیر بغلش ضخیمه ناحیه تناسلیشم مو داره ولی زیاد پر رنگ نیس سینه ام نداره ممکنه بلوغ زود رس بشه