2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 598462 بازدید | 6507 پست
میدونی باید با توجه به اندام بچه لباس تنش کرد نه سنش. دختر من با اینکه لاغره ولی تو خیابون شلوارک تن ...

اخه ما یزد هستیم هوا به شدت گرمو خشکه.. میترسم ظلم کنم در حق بچه هام تو این وضعیت هوا پوشش بسته بپوشونمشون ولی واقعا متوجه میشم دخترمم معذبه و خوشش نمیاد میگه روسری سر کنم بهش میگم با لباس استین کوتاهو شلوارک آخه روسری چی میگه😐🥺

یکی‌ جدی ‌بودنش ‌به دل آدم میشینه، یکی خوش اخلاق بودنش.. یکی سرسنگینش به دل میشینه، یکی شیطونش! یکی کم حرفش دوست داشتنیه.. یکی پرحرفش! اگه ادای کسی رو دربیاریم جذاب نمیشیم مسخره میشیم، شبیه خودت باش مگه خودت چشهシ راستـی..همیشه لبخند بزن، لبخندت یا باعث شادی آدما میشه یا آزارشون، میخوام بگم در هر دو صورت تو برنده ایシ
عوارض زیادش اینکه ک جذب کلسیم کم میکنه ک دکتر کنارش شربت کلسیم و ویتامین دی داده

اسی منم باید دخترمو عکس مچ ببرم چون پارسال ترشح تو شورت

و جوونه زدن سینه داشت ۴سالگی 

البته ازمایش خونش خوب بود

همون. چشاته. که تورو. انقد. عزیز. میکنه😘درخواست دوستی نمی پذیرم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من خودم خیلی پرموئه بدنم اما زیر بغل و ناحیه تناسیلیمبا اینکه سی سالمه کامل رشد نکرده اما کمرم و پاه ...

خدا حفظ ش کنه خودش وزن کم میکنه ما تپل تر هم داشتبم و پر مو ولی الان کشیده شدن و لاغر  تحرک ش زیاد بشه انقد لاغر میشه.. 

[QUOTE=244079118]ببینید سن استخوانی مهم تر تا زمان بلوغ   دخترم بخاطر بلوغ زودرس صفحات رشدش سری ...

موی کرکی رو دکتر دخترم گفت مهم نیس 

موی ضخیم نشونه بلوغه

دختر منم تمام تنش موی کرکی داره ۵ سالشه

ازمایش خونش خوب بود ۴ سالگبش

دختر من الان شش سال و هشت ماهشه باید ببرمش دکتر واسه اینکه دچار بلوغ زودرس نشه بنظرتون؟ 

اگ سالم برا چی ببرید؟؟ البته چکاب سالانه برا همه بجه ها لازم با این تغذیه شیمیایی ک دارن طفلی ها

من خودم 18سالگی به زور آمپول و نذر و نیاز پریود شدم،،، خودمم تیروئید داشتم و پلاکت خونم تو دوران بارداری پایین بود زایمان زودرس.... بخاطر ویار وحشتناکم چیزی نمی‌خورد فقط سرم تقویتی بچم بدنیا اومد 1/700بود.... 😭 😭 😭 واقعا دیگه توان ندارم ذهنم درگیر بلوغ هنوز نیامده باشه 💐شبتون خوش. عیدتون مبارک. 

👑💎به از این چه شادمانی که تو جانی و جهانی... آموزش انواع پاکسازی و شمع تراپی اصولی، انجام انواع پاکسازی 
خدا حفظ ش کنه خودش وزن کم میکنه ما تپل تر هم داشتبم و پر مو ولی الان کشیده شدن و لاغر  تحرک ش ز ...

والا موندم توی این گرما چجوری تحرک داشته باشه 

همش توی خونه بدو بدو میکنه 

ما هم اهواز زندگی میکنیم سن بلوغ خودم ۱۴سال بوده 

دستا بالا دستا بالا ...😂😂😂😂میبینم که با ریتم میخونی

عزیزم ریزش مو و جوش و اینا طبق آزمایش های دوستانتون مشخص شد علتش بخاطر داروهای گذشته بوده ؟ همه رو بررسی کردید و به این نتیجه رسیدید ؟ 

اینجا در مورد تزریق برای رشد کسی صحبتی نکرده . آمپولی که فوق تخصص با توجه به هزار تا آزمایش و بررسی تشخیص میده که برای متوقف شدن رشد تخم دان ها که بلوغ تو سن طبیعی خودش اتفاق بیفته صحبت کردیم عزیزجان و فکر میکنم این  صفحه جنبه ی آگاهی داره استرس و دل نگرانی خیلی مادرا رو از بین می‌بره

دختر منم ۶سالشه لاغره کم وزن ۲۰ کیلو ۱۱۵ سانت  دکتر بردم آزمایش داد گفت همه چی خوبه فقط هیچ نو ...

چه خوب که گفته مولتی ندید

منم اشتباه کردم  کیندر یوروویتال دادم بچم  علایم بلدع داد 

دیگه قطع کردم خدا کنه زودرس نشع

استارتر واقعا ناراحت شدم میدونم چقدر سخته واست این موضوع ولی خوشحال شدم که همچین مادر آگاهی هستی و ا ...

دختر ۱۲ ساله از پریود خجالت میکشه؟ این سن که کاملا سن نرمالیه برای پریود. ۹ سالگی که سینه ش جوونه زده بلوغ زودرس حساب نمیشه چرا بیخود توی رشد طبیعی بچه دست برده بشه

سه سانت رشد قدی داشتن . البته این تزریق ها فقط بخاطر به تعویق انداختن پریود هست . بالاتر گفتم که دکت ...

دکتر رو معرفی میکنید ؟

•معمار و طراح داخلی• •مشاور دکوراسیون و چیدمان• •تایپ شخصیتی ISTJ•