2777
2789

نه زنگ میزنم نه میرم مگر مناسبتی مثل روز مادر یا عید یا مثلا زنگ بزنن بگن بیایید تولد فلانیه .

قبلا اینجور نبودم ولی دوساله به شدت سرد شدم ازشون به دلایلی و واقعا نمیتونم ارتباط بگیرم.

مثلا میدونم تولد مادرشوهرمه نه زنگ میزنه نه استوریشو باز میکنم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ما تو یه ساختمونیم با مادرشوهرم اینا ، از اول نرفتم ، مناسبتی بشه ، دعوت کنن یا کاری باشه یه توک پا از دم در حرفمو میگم میام اصلا نمیرم خونه اش ، اون خودش میاد خونه ما بیشتر 

شما هم حتما ناراحتت کردن اینجوری شدی 

ولی به نظرتون از عروس هایی مثل ما بدشون میاد یا میگن عروس خوبیه زحمت نمیده بهمون؟

تو مثل یه خواب خوب فانتزی 
خیلی طبیعیهارتباط ما مدتی اینجوری بود بعدش هم قطع شدبعضی آدم‌ها نمی‌تونن با هم کنار بیان اهمیتی هم ن ...

اره ولی کسی از دور میبینه صددرصد میگه چه عروسیه که محل نمیده اینارو

اره ولی کسی از دور میبینه صددرصد میگه چه عروسیه که محل نمیده اینارو

چه اهمیتی داره قضاوت یه آدم دیگه

واقعا میگم ها، شعار نمیدم

آدم‌ها ممکنه توی ذهنشون فکر کنن من هیولام و…تا وقتی که من ذهنم رو مشغولشون نکنم چه تاثیری توی زندگین داره؟

یا ممکنه بگن خوش بحالش چه خوبه و خوشبخته و…بازم چه تاثیری داره توی بهبود وضع زندگیم.

ما یه دنیای ذهنی واسه خودمون ساختیم و توش مدام خودمون رو با فرضیات آزار می‌دیم

رها کن عزیزم

بیا بیرون