2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 595770 بازدید | 6484 پست
دختر منم ۷ سال و ۳ماهشه   ناحیه تناسلی و زیر بغلش موهای،زائد درآورده تپلم هست.من بخاطر اضافه وز ...

سن استخوانی عقب ک پریود نمیشه  بزرگ شدن سینه حوری ک حاله قهوه ای مث فندق میزنه بیرون بعد هم کل بافت سینه نوک تیز میزنه بیرون وقتی پهن و نرم برا چاقی

خیلی خوبه که چاق نمیشه دختر منم بین ۲۷ تا ۲۸ کیلوه . دختر دیگم پنج سال و نیمشه و ۲۵ کیلو . دکتر غدد ...

این شربت برا رشد استخونه؟ 

منو تو ، تو کلبه وسط یه جنگل یه روز بارونی بوی نم خاک جنگل صدای آواز پرنده ها سردمونه آتیش روشن کردیم و از خاطراتمون میگیم   

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

قد ربطی به بلوغ نداره

دوست من ۹ سالگی پریود شد الان۱۷۰ هستش چون میانگین قد بابا مامانش همین حدود میشه

اینقد امپول به خورد بچتون ندین بخدا ۱۵۲ اونقدرا هم کوتاه نیس نیکا فلاحی با ۱۵۹ سه میلیون فالور اخر جذابیت و همه چی

خیلی های دیگ هم همینن

سلام عزیزم خوبی بایستی که گذاشتی داغون شدم چون دختر منم شیش سالشه و ماشاالله چاقه زیادم پرخوری میکنه یکم هم سینه هاش جونه زدن ولی نرمه و دردی احساس نمیکنه حلا نمیدونم از بلوغه یا از چاقیشه

خب جوانه زدن طبیعی بوده گلم همسر من متخصص غدد اطفال هست میدونم ولی پریودی زیر ۱۲ سال زود هست اما نشا ...

عزیزم ببخشید یه سوال چون گفتید همسرتون متخصص غدد میپرسم

دختر من ۷سال و ۸ماهشه یک ماهی هست سینه سمت راستشدرد میکنه و کمی بزگ شده ولی سمت چپ هیچ تغییری نکرده ایا عادی هست؟؟

یعنی‌ممکنه دختر‌منم‌ ازمایشش بگه سن استخوانیش پایینه؟ چندتا موی بلند نسبتا تیره نزدیک بیرون واژنش در ...

اره دختر منم قدش خوب بود موقع تولد.دختر منم موهای زائد چند تا بلند درآورده. ولی خدا کنه پریودش  به من بره

بلند بگو آمین.  برای امضام صلوات میفرستی،؟ خدايا برای تو کاری نداره  همه چیز دست توعه.نذار شرمنده بچه هامون بشیم.  به زندگی همه برکت بده.

❤❤❤❤خانمای تهرانی اگه دکتر فوق تخصص غدد خوب وحاذق سراغ دارید ممنون میشم بگید❤❤❤❤❤❤❤❤

دیدی که سخت نیست تنها بدون من!!!دیدی که صبح میشود فردا بدون من !!!!       این نبض زندگی بی وقفه میزند!!!فرقی نمیکند بامن بدون من💕💕دیروز گرچه سخت...امروز هم گذشت....طوری نمیشود فردا بدون من💕💕💕💕       همیشه میگم مگه آخرش مرگ نیست پس میگذرم❤ به خودم ودنیا سخت نمیگیرم💖💖 توتاپیکایی که مادرا بهم احتیاج دارن سعی میکنم باتوجه به اطلاعاتم کمک کنم😇خوشحال میشم بتونم ی مادر روازنگرانی دربیارم❤❤❤بجای تاپیک خیانت وخانواده شوهرو...
دخترتون  یعنی؟تپله؟

اره ۳۹‌کیلو قدش ۱۳۰...۹کیلو اضاف داره ولی چاقیش‌خیلی ضایع نیست چون قدش بلند اما دکتر تغذیه گفت اضاف وزن داره...از موقع کورنا اینجوری شد همش پای تلویزیون تحرک نداره...خیلی خوش خوراک اعصابمو خراب کرده هرجی بهش‌بدی میخوره حالا شبا میبرمش پارک‌و پیاده رویی چند کیلو کم‌کنه تنقلات و شیرینی و غذاها ی‌پرکالری هم‌ چند وقت حذف کردم

پیر من ۸سالشه منم احساس میکنم پسرم یه جهش رشدی داشته ناحیه تناسلی هم مو داره ولی بوره شوهرم میگه اشکال ندارد نمی‌دونم لازمه ببرم دکتر

وزنش 

۲۸ قدش ۱۲۵

من به دستان خدا خیره شدم و.....................
ن تاریخ دقیق ش ک نمیزنن دکتر طبق سایز رحم تخمدان میتونه تشخیص بده

ما یکی از فامیلامون دقیقا مثل شما باباش بلند مامانش متوسط 

دیرم پریود شد ولی خب به مامانش رفته بود و قدش همون ک دکتر بهش گفته بود۱۵۶ موند

کلا میگم اینقد این دکتر اون دکتر نکنین ارثیه

سن استخوانی عقب ک پریود نمیشه  بزرگ شدن سینه حوری ک حاله قهوه ای مث فندق میزنه بیرون بعد هم کل ...

یعنی ببخشید اون نوک قهوه‌ای سینه بزرگ میشه ؟ ؟   نه اون طوری نیست بافت سینش نرمه.اخه اضافه‌وزن  داره    تو این دو سال کرونا یهو تپل شد

بلند بگو آمین.  برای امضام صلوات میفرستی،؟ خدايا برای تو کاری نداره  همه چیز دست توعه.نذار شرمنده بچه هامون بشیم.  به زندگی همه برکت بده.