2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 597733 بازدید | 6492 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم خوبی میتونی یه راهنماییم کنی دخترم ۶سال و نیمشه ۳۹کیلو قدش ۱۳۰ هم وزنش بالا هم قدش البته ...

حتما در کنار اون آزمایش ها سونوی تخصصی رحم و تخمدان رو هم بدید . بیشتر تو سونو نشون میده

ن عزیزم جهش رشد نشونه بلوغ 

ان شاء الله كه مشكلش حل بشه 

كنار اين درمان ها هر روز ژيمناستيك بره و براي واليبال و شنا ثبت نامش كن 

و هر روز پودر سنجدي كه جلو چشم خودت اسياب شده رو يه قاشق تو شير بريز و با عسل قاتي كن تا بخوره 

حجامت قد هم انجام بده 

اين كارايي كه كفتم رو مرتب انجام بدي نتيجه ي شگفت انگيزش رو تو يه سال ميبيني 

فقط به طب مدرن متكي نباش 

قبل از آنكه بميريد ؛ بميريد

دختر منم ۷ سال و ۳ماهشه   ناحیه تناسلی و زیر بغلش موهای،زائد درآورده تپلم هست.من بخاطر اضافه وزنی که داره فوق تخصص غدد اطفال بردم دکتر حتی،سینه هاشو معاینه کرد گفت بخاطر تخلیه یکم برجسته شده یکسری شربت و پودر برای جلوگیری از اضافه  وزنش داد عکس مچ اسخوانیش هم گرفتم ۹ ماه نسبت بهسنش عقب تر بود دکتر که میکفت نگران نباش البته من عکس رو قبل عید گرفتم. بیشتر این اضافه  وزنش اذیتم میکنه خیلی خوراکش زیاده .خودم ۱۴.۱۵ سالگی پریود شدم خدا کنه باز به خودم رفته باشه .عمه هاشم ۱۵ .۱۴ سالکی شدن نمیدونم چقدر  به ژن ربط داره. عرقشم بو میده.قد دختر من بلنده نسبت به همسن و سالاش.حتی دکتر گفت قدش بلند میشه

بلند بگو آمین.  برای امضام صلوات میفرستی،؟ خدايا برای تو کاری نداره  همه چیز دست توعه.نذار شرمنده بچه هامون بشیم.  به زندگی همه برکت بده.
بچه ها معمولا دچار پا درد میشن ، یا از فعالیت زیادشونه و یا به خاطر رشد استخوانها

ولی این درد بچم رو داغون کرده طفلی از خواب بیدار میشه از درد البته امسال کمتر بود

بعدش اصلا به فعالیتش ربط نداشت حتی یه وقتایی سه روزم خونه بود ولی درد داشت

هرلحظه که تسلیمم درکارگه تقدیر/آرام‌تر از آهو، بی باک ترم از شیر 🌿هر لحظه که می کوشم در کار کنم تدبیر /رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر 🌿                                                                                                         در قیامت ، عابدی را دوزخش انداختند.                                  هر چه فریادش، جوابش را نمی پرداختند.                             داد  میزد خوانده ام هفتاد سال، هرشب نماز.                      پس  چه شد اینک ثواب ِآن همه رازونیاز.                          يك  ندا آمد چرا تهمت زدی همسایه ات.                              تا شود اینگونه حالت، این جهنم خانه ات.                               گفت. من در طول عمرم گر زدم یک تهممتى.                        ظلم باشد زان بسوزم، ای خدا کن رحمتی.                      آن ندا گفتا همانکس که زدی تهمت براو.                          طفلكى  هفتاد سال، جمع کرده بودش آبرو

تجربه خودمو میگم 

من جز بچه های به شدت  بد غذا بودم که هم از نظر وزن و قد رشد انچنانی نداشتم و واقعا ضعیف جثه حساب میشدم 

من با همه هم سن و سالام خیلی خیلی فرق داشتم جوری که فکر میکردن من چند سال کوچولوتر از اونا هستم ، یادم میاد که مامانم چقدر غصه میخورد و من چقدر مسخره می شدم ...

تااا اینکه من ۱۳سالگی پریود شدم این سن نه بلوغ زود رس نه دیر رس محسوب میشه میتونیم بگیم خوبه 

من در یک ماه ۹سانت قد کشیدم

تغزیههههه به شدت مهمه سعی کنید شیر، تخم مرغ هر روز به خصوص ، گوشت ، لبنیات و مغزها، کنجد مصرف شه که خیلی تاثیر گذار حرکات آی روبیکی و....

من الان ۱۷۷قدم و ۷۵وزنمه