2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 595825 بازدید | 6484 پست
ببخشید یه سوال  تغذیه دوران کودکی دخترتون خوب بوده؟ تا چندسالگی شیر خورده؟

۲ سال شیر خودم خورد از بچگی تا الان عاشق لبنیات...‌خودش ک میگه بجگی مو دوس دارم دلم نمیخواد بزرگ شم همیشه ازش سوال میپرسم اتفاقا

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

❤❤❤❤خانمای تهرانی اگه دکتر فوق تخصص غدد خوب وحاذق سراغ دارید ممنون میشم بگید❤❤❤❤❤❤❤❤

دکتر سیاری فرد تقریبا بلوار کشاورز. شماره مینویسم اینجا تماس بگیرید دکتر خوبی هستن وقت دهی فقط سخت روزای زوج هستند ‏‪

02166903940

اره ۳۹‌کیلو قدش ۱۳۰...۹کیلو اضاف داره ولی چاقیش‌خیلی ضایع نیست چون قدش بلند اما دکتر تغذیه گفت اضاف ...

چه جالب همه چی دخترامون مثل همه. دختر من ۴۰ کیلو میشه 

ده کیلو زياده. اینم از زمان کرونا یهو چاق شد

بلند بگو آمین.  برای امضام صلوات میفرستی،؟ خدايا برای تو کاری نداره  همه چیز دست توعه.نذار شرمنده بچه هامون بشیم.  به زندگی همه برکت بده.
پسر بچه ای که ۱۰/۵سال داره وقت داره قدش بلند بشه؟ تو هم سن و سالاش کوتاهه تا کی وقت داره؟؟؟

پسرا ک بلوغ شون از ۱۲ سال داداش خودم تولد ۱۲ سالگی ش ۱۵۴ بود ۱۴ سالگی ماشالله ۱۷۶ هنوز سیبیل هم در نیاورده و داره رشد میکنه  دخترا زودتر بلوغ شون 

ما یکی از فامیلامون دقیقا مثل شما باباش بلند مامانش متوسط  دیرم پریود شد ولی خب به مامانش رفته ...

واقعا چقدر به ارث ربط داره؟من نگرانم دخترم زود شه.خودم ۱۴ سالگی شدم

بلند بگو آمین.  برای امضام صلوات میفرستی،؟ خدايا برای تو کاری نداره  همه چیز دست توعه.نذار شرمنده بچه هامون بشیم.  به زندگی همه برکت بده.
دختر من ۹ سال و ۵ ماهش قدش ۱۴۲ ولی سن استخوانی ۱۱ سال ..دختر من ۷سال و ۹ ماه بلوغ ش شروع شد نگران نب ...

بابا نگران نباش امیدت به خدا تا یه سال دیگع 15سانتم رشد کنه 157دوسه سانتم بعد پریودی رشد کنه 160

چه جالب همه چی دخترامون مثل همه. دختر من ۴۰ کیلو میشه  ده کیلو زياده. اینم از زمان کرونا یهو چ ...

اینم ۴۰ بود ...یکی دو هفتس ۱کیلو کم‌کرده...از وقتی که از شیر گرفتمش یه دفه لاغر شد همه میگفتن دیدی به خاطر شیرت بود میبردمش پارک تحرک بالا ترامپولین ولی تو کورنا دوباره اینجور شد

پسرا ک بلوغ شون از ۱۲ سال داداش خودم تولد ۱۲ سالگی ش ۱۵۴ بود ۱۴ سالگی ماشالله ۱۷۶ هنوز سیبیل هم در ن ...

ولی فکر کنم از الان بریم پی درمان بهتره نه ؟؟؟ وزنش حدود بیسته قدشم حدودای همین ۱۴۰

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍