2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 590743 بازدید | 6408 پست
حتما ک بچه تپل بلوغ زودرس نمیگیره...یکی از عوامل شه دختر من زیر نمودار وزن بود ۷ سال و ۹ ماهش بود شر ...

تورو خدا تو چهار پنج سالگی دخترت چاق بود. 

با مهربانی زندگی کنیم و لبخند بزنیم همه خوبند.
زمان ما بلوغ زود رس نبود من سوم دبیرستان پریود شدم  😶😶😶😶

یعنی ۱۸ سالگی؟؟ چقدر دیر 

این روزا سقفش ۱۶ سالگی دیگه

حالم اونجوریه که اخوان ثالث میگه: خواهم که به خلوت کده ای از همه دور، من باشم و من باشم و من باشم و من..... 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نه والا چیزی نگفتن ... درمورد امضاء ت هم من پسرم از ۳ ماهگی تو بیداری شیرم نخورد تا ۱ سال و ۹ ماهگی ...

عزیزم دارومیدم بهش رفلاکسش کنترل شده اما همچنان نمیخوره دیگه عادت کرده وگرنه گاهی توبیداری درحد۵دیقه میخوره ،کاراته هم دیگه نفرستش بخدا جدی گفتما

..........
مامان مهرسا غیراز عکس وآزمایش تیروئید  دکتر هاشمی آزمایش دیگه ای هم برای دخترت نوشت؟

اره سنو رحم تخمدان و آزمایش تیروید تنها ک نبود کلا چکاب هورمون زنانه و رشد بود خواستی عکس ش برات میذارم 

عه ؟ جدی میگی ؟  من فکر کردم ربط داره

نه فکر نکنم قد ارثیه 

خدایا مواظب زندگیم باش  مامان سه پسر شیطون دوست داشتنی 🥰🥰    دوستان پدرم  یک ماهه آسمانی شدن اگ میشه براش صلوات بفرستید وفاتحه بخونید  😭
دخترم جوش ها کوچولو رو پیشانی ش میزد الان دیگه رو گونه و چونه ش هم زده جوش کوجیک قرمز  بود الان ...

عزیزم من دخترم یک سالشه خیلی نگران قدشم من خودم 158 هستم دوست دارم دخترم قدش بلند بشه از هفت سالگی ببرمش پیش دکتر غدد خوبه؟ تا 

بهش امپول بدا برا قدش 

به امید معجزه...❤️🌱                                                   من غرق حاجتم و تو باب الحوائجی یا ابوالفضل العباس..     بطلب آقا..🧡                                                                یکی از آرزوهام اینه برم کربلا اگه امضامو دیدی دعا کن قسمت منم کربلا بشه🥺
سن استخوانی ش بالاس خیلی ناراحتم براش قدش کوتاه بمونه خودم بلند نیستم ولی اینکه ۱۵۲ بشه خیلی خیلی نا ...

مرسییی که تجربه تو به اشتراک گذاشتی😍 

نگران قدش مباش این امپولا خیلی تاثیر دارن رو قد 

منم دخترمو برذم دکتر کلی ترسوندم قرار شد ازمایش و اینارو ببرم 

دیگه نمیدونم میخواد چیکار کنه

کام همگان باد روا کام شما نه...ایام همه خرم و ایام شما نه...
یعنی ۱۸ سالگی؟؟ چقدر دیر  این روزا سقفش ۱۶ سالگی دیگه

نه دیگه ۱۷ سالگی حدودا

کلا بلوغم دیر بود همون زمان یادمه بچهای کلاسمون پریود میشدند جز من

برام عجیب بود که چرا نمیشم 

البته الانم۲۷سالمه

یادمه دبیرستان بودم سوتین میبستم😂😂😂

اسی در مورد عوارض آمپول حتما تحقیق کن...

قدش کوتاه بمونه ، (که بعید می‌دونم چون بعد پریودی باز کم بیش قد می‌کشه دختر)

بهتر از اینکه فردا بعد ازدواج این آمپول ها برای باردار شدنش مشکل پیش بیاره...

خدای مهربون و خوبم، خدای عزیز و دست داشتنی من،خدای خوبی که همیشه بودی و بخشیدی و من کور دادهات رو ندیدم و غر زدم..منو ببخش مهربون خدا..ببخش کج فهمی ها و دیر فهمی های این بنده گناهکارت رو..میخوام اینجا چندتا آرزو کنم..از ته قلبم میخوام ازت اول سلامتی ظهور امام زمان عج رو، سلامتی همه مریضها و رفع گرفتاریهای تمام گرفتارها، مامان شدن اونهایی که چشم به راهن ،گره گشایی از مشکلات همه ، مخصوصا کسی که الان داره این امضارو میخونه. حاجت دلش رو بده خدا جونم".خودمم یه دنیا ارزو دارم اما فقط  کمک کن که به رضای تو راضی شم.کمکم کن تا خسران دنیا و اخرت نشم،دوستت دارم مهربون خدا‌.‌دوستت دارم... 

ببخشید گلم منم یه سوال داشتم خواهر منم ۹سالشه الان که تاپیک شما رو دیدم فکرم رفت سراغش اونم ی خرده سینه داره حالا موهای زائد و نمیدونم و قدشم ۱متر و ۴۰سانتی هست یعنی خواهر منم بلوغ زود رس داره تورو خدا جواب بدین منم نگران شدم واینکه وزنش کمه لاغره

یک عدد ❤ مهربان❤ هستم 😁😻بچه ها من یه دونه ❤ پسر ❤دارم گفتم بگم بهتون دروغ گو نشم😘...❤خدایاااااا خیلیییییی دوستتتت دارمممممم❤.میشه مراقب خانواده م باشی میدونی که نفسم به نفسشون بنده🙏❤🙏❤خدا جونم با اینکه سختی زیاد کشیدم ولی با دادن عشقم همه رو برام جبران کردی ممنونم ازت خدای خوبم🙏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
دختر من از تولد تا الان لاغر لاغر بود من چون حساس بودم رو وزنش یادم ۴ سالگی ۱۵ونیم  بود  ۵ ...

بنظرم بهش زیادی مولتی ویتامین و زینک دادی

با مهربانی زندگی کنیم و لبخند بزنیم همه خوبند.