2777
2789

مادر شوهرم اصلا رفتارش با من ی جوری اصلا آدم منو حساب نمیکنه خیلی برای من مادرشوهر بلزی درمیاره دقیقا من از این رفتار بدم میاد به خاطر شرایط کتری شوهرم مجبور بودم بیان وایسم خونه مادرشوهرم نمیدونم چرا آدم منو حساب نمیکنه بدم آمد ازش ی چیز دیگه هم ازش دیدم مشینه تریاک میخوره اصلا رفتار هاش عادی نیست از وقتی عروس جدید اوردن بد تر شده با من اون عروس جدید هم زیاد خیلی پرتوقع کرده ولی من نکردم نمیدونم واقعا چرا همچین میکنه

همیشه همینه عزیزم

من خودم دیگه ب نتیجه رسیدم

ک وقتایی ک از فروتنی و از اصیل بودنم نگاه از بالا ب پایین ندارم

نمیدونم چرا طرف مقابلم فکر میکنه با خنگ یا احمق طرفه

۱۴۰۴/۴/۴ ان شاءالله به حول و قوه الهی و نگاه ویژه ۱۴ معصوم و توسل ب ام البنین 

همیشه همینه عزیزممن خودم دیگه ب نتیجه رسیدمک وقتایی ک از فروتنی و از اصیل بودنم نگاه از بالا ب پایین ...

اگر کسی چرا شو میدونه جواب بده

من خودم و میارم پایبن ک طرف مقابل حس بد نگیره اونوقت چرا نتیجه این طوری میشه؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

همیشه همینه عزیزممن خودم دیگه ب نتیجه رسیدمک وقتایی ک از فروتنی و از اصیل بودنم نگاه از بالا ب پایین ...

وا اره دقیقا همین جوری رفتار میکنه با مثل ی آدم احمق خنگ هر رفتار میکنه خودش هیچی نیست یعنی دست چپ راستشو نمیتونه تشخیص بده خودشو برا من میگیره 

وا اره دقیقا همین جوری رفتار میکنه با مثل ی آدم احمق خنگ هر رفتار میکنه خودش هیچی نیست یعنی دست چپ ر ...

دقیقا برای منم اثبات شده 

ولی دنبال چرا شم ک آخه چرا

اگر کسی چرا شو میدونه جواب بدهمن خودم و میارم پایبن ک طرف مقابل حس بد نگیره اونوقت چرا نتیجه این طور ...

به قران مجید اصلا به اینکه بابای من وضع خوبی داره یا فرهنگ ما از اینا بالا تره اصلا خودمو نمیگیرم مثل یک رفیق مثل یک دختر باهاش رفتار میکنم بعد جای اینکه جواب خوب بده فک کنم بیشتر احمق فرض میکنه منو از عروسی برادرشوهرم به این ور خیلی باهام بد شده ازش بدم میادحبی خور

ببین وقتی کسی ازت بالاتره ناخوداگاه یه حس بد میاد و میره مگر اینکه قلبا طرف رو دوست داشته باشی که این قلبا بیشتر رابطه ی خونی و قدیمی رو شامل میشه

اون حس بد نمیذاره خوبی ها دیده بشه حتی ممکنه حس کنه محبت شما ترحم از بالاست

عروس جدید هم اگه اهل محبت زبانی و طبقه ای از جنس خودشه اون بهش ارامش میده محبت اون رو میپذیره

کلا وقتی تفاوت فرهنگی و مالی هست یا اون طرف بالا رو میپرستن و به شدت فرق میذارن با بقیه یا برعکس ازش بدشون میاد و حس ارباب رعیتی بهشون دست میده

به قران مجید اصلا به اینکه بابای من وضع خوبی داره یا فرهنگ ما از اینا بالا تره اصلا خودمو نمیگیرم مث ...

کاملا میفهممت

چون خودمم الان دیگه ب این نتیجه رسیدم اتفاقا نباید ب خاطر  این ک طرف مقابل کجاست و چیه خودم و می‌آوردم پايين 

ببین وقتی کسی ازت بالاتره ناخوداگاه یه حس بد میاد و میره مگر اینکه قلبا طرف رو دوست داشته باشی که ای ...

یعنی فک‌میکنه دارم بهش ترحم میکنم ولی من باهمه دوستم حتی با گدا نون نصف کردم اینجوری نگاه نمیکنم من به همه کمک میکنم شانس بیبن تورخدا تا اون زمان که بابام وضعش خوب نبود همه تردد میکردن ما رو حالا که یک مرد پولدار شده بازم ترد بشیم پس مغرور باشیم بهتره

ببین وقتی کسی ازت بالاتره ناخوداگاه یه حس بد میاد و میره مگر اینکه قلبا طرف رو دوست داشته باشی که ای ...

ن این ها تاثیر داره

ولی علت اصلی این نیست

آدمی باید همیشه ارزششو بدونه و از جایگاهی ک هست خودشو پایین تر نیاره

کاملا میفهممتچون خودمم الان دیگه ب این نتیجه رسیدم اتفاقا نباید ب خاطر این ک طرف مقابل کجاست و چیه ...

اره اشتباه کردیم زیاد باهاش حرف نمیزنم چون نه درک داره نه شعور ببخشید زن بدی نیست اولش خوب بود همچین یواش یواش عوض شد نکبت دیشب دختر عمه های شوهرم امدن انقدر اونا تحویل میگیره  بعد میشینه پشت سرشوندغیبت

یعنی فک‌میکنه دارم بهش ترحم میکنم ولی من باهمه دوستم حتی با گدا نون نصف کردم اینجوری نگاه نمیکنم من ...

از من میشنوی

محبتتو جای درست خرج کن

بزار قدر و ارزشتو بدونن

این جماعتی ک میگی و میگم مهربونی و محبت ما رو پوئن مثبت برامون در نظر نمیگیرن 

ن این ها تاثیر دارهولی علت اصلی این نیستآدمی باید همیشه ارزششو بدونه و از جایگاهی ک هست خودشو پایین ...

الان اگر شرایط کاری شوهرم نبود تیکه تیکه ام میکردم پامو تو خونش نمیزاشتن همیشه میگم تو خیلی زحمت افتادی شرمنده امدم خونت فک نکنه صمیمی شدم باهاش 

از من میشنویمحبتتو جای درست خرج کنبزار قدر و ارزشتو بدونناین جماعتی ک میگی و میگم مهربونی و محبت ما ...

به قران من یک رفیق داره مولتی میلیارد ولی با مرام با صفا اصلا خودشو نمیگیره و همه دوسش دارن منم از این حرکت خوشم اند مثل رفتار کردم  ولی برا من جواب خوب نداد