2777
2789
عنوان

مامانم

182 بازدید | 16 پست

از ساعت ۶ داره غر رر میکنه همش اعصاب خردی منم حالم بد شد داد زدم  برداشته تو دعوا میگه تو زیر دست منی شوهر کن که ریس خونه خودت باشی 😐

یه دختر  کوچولو مهربون که به خودش اومد دید یهو بزرگ شده  دید دیگه از یخمک خردن ذوق نداره یهو دید داره ۱۹ ساله میشه 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خب راست گفته😂

الان ازدواج کنم ریس خونم 

نه فقط خودمو بدبخت کردم الان ازدواج کردی ریسی ؟

یه دختر  کوچولو مهربون که به خودش اومد دید یهو بزرگ شده  دید دیگه از یخمک خردن ذوق نداره یهو دید داره ۱۹ ساله میشه 

الان ازدواج کنم ریس خونم نه فقط خودمو بدبخت کردم الان ازدواج کردی ریسی ؟

من ملکه ام آقا امپراطور   کارهای بیرون برعهده ی همسرم هستش کارهای خونه هم برعهده ی من 😅 ولی گاهی اوقات رئیس بازی هم در میارم  خیلی حرص میخوره  🥴

من ملکه ام آقا امپراطور کارهای بیرون برعهده ی همسرم هستش کارهای خونه هم برعهده ی من 😅 ولی گاهی او ...

😐😐😐 پس من برده  این خونم مجبورم همش چش چش مامانم بگم 

شوهر کنم درست میشه

تاپیک بارداری داشتی فکر کردم متاهلی

متاهل نیستم اون واسه دوستم تاتیک زدم 

خب راست میگه وقتی رفتی خونه شوهر بعد دخترت سرت داد زد میفهمی مامانت چی میگه😂😂😂

من بشینم یک نیم ساعت غرر بزنم که چرا تو ۱۸ سالگی مجرده ؟

عههه😂😂

شوهر کردن مگه هنره حالا همه رفتن شوهر کردن من موندم بدرک  همش کودک همسری فلان