2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 590746 بازدید | 6408 پست
پسر من شش سال و نیمه است چیزهایی شبیه جوش سر سفید رو بینیش میزنه این نسونه بلوغ زودرس به نظرتون

دخترم جوش ها کوچولو رو پیشانی ش میزد الان دیگه رو گونه و چونه ش هم زده جوش کوجیک قرمز  بود الان دیگه چرکی شده و بزرگ .. ازمایش از پسرتون بگیرین شاید چربی زیاد باشه ی مدت تنقلات و شیرینی نخوره درست میشه

من ۲۸ کیلو با همین قد 😟

خوب پس خوبه بخدا دختر منم 33 با 142 هس همه میگن خوبه نزار شکم بیاره فقط ما زیادی حساسیم عزیزم

من همون کاربری madam قبل هستم ده سال خواننده خاموش بودم و دوبار هم کاربریم لغو شد ...دعا کنید ارامش بیاد به زندگیم و منم خومه دار بشم🙏 و بتونم ی زن خیلی موفق بشم دوست دارم به اوووووج برسم 😊 خدایا بابت تمااااااام داشته هام و داده هات شکر راهم رو هموار کن بتونم به زندگیم سامان بدم من لیاقت بهترینارو دارم خدایا هواست به منم باشه 😍😔🙏

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من دخترم رو بردم دكتر هر دفعه گفتن قدش خوبه آمپول نزدن واسش الان يكساله پريود ميشه يازده سالگي پريود ...

ممنون عزیزم... عکس مچ دست برا سن استخوانی ش گرفتین  اگ به سن استخوانی ۱۶ سال نرسیده و صفحات ش باز باشه قد میکشه  

خانمای عزیز از ترس دارم سکته میکنم دوتا دخمل دارم چیکار کنم دخترام بلوغ زودرس نیارن تو رو خدا کمکم ک ...

منم‌ همین استرسو گرفتم

🌹من به معجزه ها اعتقاد دارم 🌹خدايا خودت ميدوني چه چيزهايي در دل دارم خودت ختم به خيرشون كن❤️
عزیزم میشه راهنمایی کنی من دخترم ۵سال ونیمشه ولی می‌خوام مراقبت کنم  اول باید برم ازش. آزمایش ت ...

خدا حفظ ش کنه الان فقط سالی یبار چکاب بگیرین دکتر معمولا ارمایش تیروید و قند و چربی و کمخونی میگیره ولی از ۷ سالگی مراقبت تون بیشتر بشه واقعا سن بلوغ پایین امده ربطی هم ب وزن نداره دختر من ۲۱ کیلو بود ک اولین علامت شروع شد

خدا حفظ ش کنه الان فقط سالی یبار چکاب بگیرین دکتر معمولا ارمایش تیروید و قند و چربی و کمخونی میگیره ...

ممنون عزیزم از راهنمایی آت 🌹🌹🌹

🌹من به معجزه ها اعتقاد دارم 🌹خدايا خودت ميدوني چه چيزهايي در دل دارم خودت ختم به خيرشون كن❤️
یعنی زینگ تاثیر داره تو بلوغ زود رس.

دکتر دخترم ک قبول نداشت کلی میگن وقتی بدن از لحاظ ویتامین بدن کامل باشه و مولتی زیاد به بچه بدین مغز دستور میده ک بدن سریع تر رشد کنه  کلا مولتی تا ی حدی مجاز زیادی ش درست نیست

ممنون عزیزم... عکس مچ دست برا سن استخوانی ش گرفتین  اگ به سن استخوانی ۱۶ سال نرسیده و صفحات ش ب ...

كمر درد داشت  عكس كامل از كمر وران گرفتن دكتر گفت يه كم ديگه وقت داره چندين بار ازمايش داده بود هميشه ميگفتن خوبه

حالا فقط  قرص ب١امگا سه دادن ميخوره ديگه هرچي خدا بخواد دكتر غدد ميگفت از ١٥٢ و ٣كه بلندتر بشن  اجازه نداريم امپول بديم اما به كسايي كه  خيلي اصرار داشتن ميداد

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر