2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 589868 بازدید | 6384 پست
من ۹سالم بود فک کنم قد بیشتر ارثی باشه

قد بله ارث ولی ی موقع هایی یه مریضی هایی هست ک قد و کوتاه میکنه بلوغ زودرس همیشه برا همه یه جور جواب نمیده اگ سن استخوانی درست باشه رشد میکنه ولی دخترم  سن استخوانی ش تند تند داره رشد میکته و صفحات ش بسته میشع

عزیرم 1سوال.داداش من داره میره تو 18 سالگی.2سال پیش ک عکس از مچ دستش گرفتیم دکتر گف سن رشدیش 1سال کم ...

من واقعیت ش چیزی ک دور و برم دیدم کسایی ک سن استخوانی شون کمتر بوده بهشون هورمون رشد میزدن ک رشد کنن تو رو خدا همیشه جواب ی دکتر توجه نکنین من ۳ دکتر بردم دخترم و چون ی موفع هایی بعضی دکترها انقد سرشون شلوغ اصلا توجه نمیکنن فقط پول میخوان   کاش ازمایش هورمون رشد هم براشون انجام میدادین

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خدا رو شکر دخترتون سالم  دختر من ۷ سال و ۹ ماه شروع شد و الان کاملا داره بالغ میشه موهای شرماگا ...

عزیزم دختر گل شما هم سالم خداروشکر 

خب تا پریود میشد میشد ۱۱ سال خیلی هم زود نیس دیگه بین ۱۰ تا ۱۵ رو نرمال میدونن دکترها و بچه به بچه فرق میکنه 

کاربر۹۳ 😊 (لایکم نکنید ممنون) حرفی بود ریپلای کنید🌷
قد بله ارث ولی ی موقع هایی یه مریضی هایی هست ک قد و کوتاه میکنه بلوغ زودرس همیشه برا همه یه جور جواب ...

من قدم ۱۵۶بود چقدر حرص میخوردم الان ۱۶۹ شده قدم شماهم ناراحت نباش ایشالله درست میشه

تقصیر کسی نیست که اینگونه غریبم،شاید که خدا خواسته دلتنگ بمیرم...
من واقعیت ش چیزی ک دور و برم دیدم کسایی ک سن استخوانی شون کمتر بوده بهشون هورمون رشد میزدن ک رشد کنن ...

اره حتما.پیش 1دکتر دیگه هم میبرم...مرسی از تاپیک خوبی ک زدی.

خودت باش'....آدما مجبور نیستن ازت خوششون بیاد تو هم مجبور نیستی اهمیت بدی'💖
ببینید سن استخوانی مهم تر تا زمان بلوغ   دخترم بخاطر بلوغ زودرس صفحات رشدش سریع داشت بسته میشد ...

آزامایش سن استخوانی و عکس مچ دست هزینه اش چقدر میسشه عزیزم

آموخته ام که وقتی ناامید میشوم ، خداوند با تمام عظمتش ناراحت میشود و عاشقانه انتظار میکشد که به رحمتش امیدوار شوم . . . خداوندا، خداوندا !!!قرارم باش و یارم باش ...جهان تاریکی محض است !!!می‌ترسم ،کنارم باش ......لطف خدا شاملم شد خدایا شکرت دخترم 28 دی 94 به دنیا اومد.وزن اولیه 76... وزن الان 71.. وزن هدف اول 70 ..وزن هدف دوم 68 .....5 کیلو کم کردن وزن در عرض 3 ماه فقط با کم خوری همه چی میخورم ولی کم 💪💪💪💪
خدا رو شکر دخترتون سالم  دختر من ۷ سال و ۹ ماه شروع شد و الان کاملا داره بالغ میشه موهای شرماگا ...

ببخشید یادته موقعی که دختر ۷ سالو نیمش بود قدش چند بود ؟ واینکه منظورت از ترشحات چیه قبل پریودی؟دختر من بدش میاد ش و رت نمیپوشه چکارش کنم؟

دختر من الان هفت سال و نیمه و سینه سمت راست یکم برجسته شده ولی موی زائد نداشت دکتر بردم ولی گفتن طبیعی و نیاز به آزمایش و عکسبرداری هم نداره با حرف های شما فکر می‌کنم باید دوباره چکاپ بشه شما پیش کدوم دکتر بردنش منم اصفهان هستم

خدایا ممنونم که دعاهای خیرم رو مستجاب میکنی 
دختر منم امسال کلاس چهارمه والا لباس زیرشو نگاه میکنم ندیدم چیزی  واقعا سخته خیلی سخت دختر من ...

خدا رو شکر دخترتون علامت نداره یعنی تا راهنمایی خبری از پریودی نمیشه تا اون موقع هم خودشون عاقل میشن  واقعا سخت شده بچه داری 

عزیزم دختر گل شما هم سالم خداروشکر  خب تا پریود میشد میشد ۱۱ سال خیلی هم زود نیس دیگه بین ۱۰ ت ...

نه ۱۰ونیم میشه ولی خوب وزنش کمه ۲۸ کیلو  و از لحاظ روحی چون شناخت دارم روش میدونم اصلا نمیتونه تودش جمع و جور کنه همین الانش بخاطر موها زیر بغلش همیشه خجالت میکشه از دوستاش میپرسه چرا مو ندارین   

ن دختر من با وزن ۲۱ کیلو بلوغ ش شروع شد این بیشتر حرصم میداد اخه من همیشه رو وزنش غصه میخوردم دلخوشی ...

سلام تواهواز کدوم دکتر بردی؟

پسرم۶سالشه ببخشیدتوناحیه شرمگاهی یه کم موداره وعذرمیخوام  خیلی آلتش بزرگه خیلی نگرانم ومیترسم.

خودم کم بدبختی ندارم الان نمیدونم چیکارکنم

بایدببرم دکترشهردیگه؟