2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 590223 بازدید | 6397 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

زینک میدادم ولی نه اون قد.. دکترش هم گفت تاثیری نداره  دخترم بیشتر کمکاری تیروید علتش بود ک تو ...

ربطی نداره

من کم کاری تیرویید داشتم تو ۱۶ سالگی پریود شدم 

قدم هم ۱۶۷

بزارید روال عادی پیش بره خیلی دکترها با هورمون تزریق کردن و تاخیر انداختن پریود مخالفن اونم عواقب خودش رو داره 

منم دخترم ۷ سالش تمام شده تازه رفته تو ۸

وزنش ۳۰ کیلو 

ولی علائم بلوغ نداره فعلا

کاربر۹۳ 😊 (لایکم نکنید ممنون) حرفی بود ریپلای کنید🌷
عزیزم برای بچه ۴ ساله هم خوبه که بدم به بچم قدش بلندتر میشه ؟

اره عزیزم من پودر سنجد و هسته سنجد‌ رو توی شیر ولرم مخلوط میکنم میدم دخترام که دو سال ونیم و سه سال ونیم سنشونه هفته ای دو سه بار بخورن خییییلی عالیه

خب وقتی میتونم ،پس چرا تلاش نکنم؟  🍃♥️  
قد فک نکنم ربط زیادی به عادت داشته باشه چون من بعد اولین عادت تا الان ۱۳سانت اضاف شده قدم

خوب اره اگ پریودی تو ین خودش اتفاق بیفته ولی متاسفانه بلوغ زودرس خیلی روی صفحات رشد تاثیر داره  زود صفحات رشد بسته میشه  شما حتما صفحات رسد تون باز بوده ک قد کشیدین  دختر من سالی ۲ سال به سن استخوانی ش اضافه میشد ک با امپول  قراره جلو ش بگیرن تا قد بکشه 

خوب اره اگ پریودی تو ین خودش اتفاق بیفته ولی متاسفانه بلوغ زودرس خیلی روی صفحات رشد تاثیر داره   ...

من ۹سالم بود فک کنم قد بیشتر ارثی باشه

تقصیر کسی نیست که اینگونه غریبم،شاید که خدا خواسته دلتنگ بمیرم...
نه خدا رو شکر هنوز نه ولی یه کوچولو ترشح دیدم خیلی کم البته  این ترشح ها حدودا ۶ ماه تا ۱ سال ق ...

عزیرم 1سوال.داداش من داره میره تو 18 سالگی.2سال پیش ک عکس از مچ دستش گرفتیم دکتر گف سن رشدیش 1سال کمتره.و فقطم بهش دارو تقویتی داد ولی آمپول نداد.گف همینجوری تا163 اینا رشد میکنه.. نظر شما چیه...چون سن استخونیش کمتراز سن واقعیش بود.هرچی اصرار کردیم آمپول بره نداد

خودت باش'....آدما مجبور نیستن ازت خوششون بیاد تو هم مجبور نیستی اهمیت بدی'💖
ربطی نداره من کم کاری تیرویید داشتم تو ۱۶ سالگی پریود شدم  قدم هم ۱۶۷ بزارید روال عادی پیش ب ...

خدا رو شکر دخترتون سالم  دختر من ۷ سال و ۹ ماه شروع شد و الان کاملا داره بالغ میشه موهای شرماگاهی کامل درومده سنوگرافی هم نشون داده ک پریودی نزدیک متاسفانه سن استخوانی هم سریع داره پیش میره  

نه خدا رو شکر هنوز نه ولی یه کوچولو ترشح دیدم خیلی کم البته  این ترشح ها حدودا ۶ ماه تا ۱ سال ق ...

دختر منم امسال کلاس چهارمه

والا لباس زیرشو نگاه میکنم ندیدم چیزی 

واقعا سخته خیلی سخت دختر منو ول میکنی ففط بازی میکنه انقدرررر فکر بازیه که اصلا دوست نداره شب بشه چی بگم والا ی دوره ایه که با همه سختیهاش باید هم مادرا و هم دخترامون تجربه کنن کاش حداقل امسال یکم درمورد این چیزا باهاشون تو مدرسه صحبت کنن من واقعا هم خجالت میکشم هم سختمه درمورد این چیزا حرف زدن با دخترم خدا به همه مامانا کمک کنه شمام نگران نباش گلم انشالله تا قبل ازتموم شدن دبستان پریودنمیشه منم دغدغه شمارو دارم 😥😟

من همون کاربری madam قبل هستم ده سال خواننده خاموش بودم و دوبار هم کاربریم لغو شد ...دعا کنید ارامش بیاد به زندگیم و منم خومه دار بشم🙏 و بتونم ی زن خیلی موفق بشم دوست دارم به اوووووج برسم 😊 خدایا بابت تمااااااام داشته هام و داده هات شکر راهم رو هموار کن بتونم به زندگیم سامان بدم من لیاقت بهترینارو دارم خدایا هواست به منم باشه 😍😔🙏