2777
2789
عنوان

چه بدی بهتون شده که هیجوره نمی‌تونین ببخشین و فراموشش کنین

| مشاهده متن کامل بحث + 886 بازدید | 78 پست
عجب عوضیاییی

اره خیلی از وقتی دلمو شکوندن همین جوری دارن پشت سرهم بد میارن خواهرشوهرم ماشینی که به جونش بسته بود تصادف کرد باهاش داغون شد یعنی هیچی ازش نموندوخیلی اتفاقای بده دیگه ولی اصلا به رو خودشون نمیارن

تیکه کنایه های ناحق مادرشوهر خواهرشوهر حسادتشون،اینکه فکرمیکنن پسراشون شازده ان و عروسا کلفت مطبخی، ...

دقیقا منم مثل توعزیزم واگذارشون کن به خدا خیر نبینن چه مرگشونه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

حالا مادرشوهر من چون ما خونه خریدیم داره میمیره یعنی دلش میخواست ما تا آخر عمر مستاجر باشیم گفتم آره ...

مادرشوهرت انگار  مادرشوهر منه یه چیزی میخریم یه کاری میکنیم به ظاهر میگن مبارکه اما دل درد میگیرن،هی میگه میخوای چیکار همون  قبلی بود دیگه!!

باز مال شماها خوبه مادر شوهر من میگه میری به پسرم هر حرفی رو میگی اونو از ما زده کردی منم خیلی ناراحتم چون شوهرم بخاطر کارای خودشون بخاطر حق خوردناشون ظلم کرداشون باهاشون زیاد رفت امد نمیکنه یا بحث میکنن هر چی از دهنش درمیاد بهش میگه اونم به من میگه تو یادش میدی یکی بخاطر این یکیم بخاطر اینکه انقد پیش برادرشوهرام بدمو گفته که یکیشون باهام حرف نمیزنه البته مهمم نیس ولی چون ناحق تهمت میزنه نمیبخشمش ایشاله از عروسای دیگه عوضشو ببینه

به خر اگه الماسم‌بدی بازم یونجه میخواد بحث لیاقته😏😏😏
مادرشوهرت انگار مادرشوهر منه یه چیزی میخریم یه کاری میکنیم به ظاهر میگن مبارکه اما دل درد میگیرن،هی ...

مال من همون مبارکم نمیگن عزیزم هزارتا عیب میزارن رو وسیلم بعدم دعوا راه میندازن عقده ایی بیشعور ننه شوهرو میگم خیر ندیده

بدیا و زخم زیونای خواهرم رو واقعا نمیتونم ببخشم

زرافه ی بابا هستم.یک عدد وطن پرست..بحث کردن رو زیادی دوست دارم..برنامه نویسم و رابطم با کامپیوتر خیلی خوبه می تونم راهنماییتون کنم..مترجمم هستم و ساب کیدراما و سیدراما میزنم 🤭 تایپم intj بنفشه. سنیم که مشاهده میفرمایید درسته و سن روحی بندس..دلتون خواست برا منم صلوات بفرستید و بگید تا منم دعاتون کنم.

خیر نینه الهی

عروس تازشو خیلی دوست داره چون شوهر اونو بیش اندازه دوست داره اگه بخوان خودشم در راه اونا میفروشه منم همیشه میگم الهی ضربه رو از همونا بخوری الهی اسم اون رو زبونت چشمت به راهش باشه جون بدی. مامانم میگه نفرین نکن خوب نیس ولی نمیدونه که سر این حرفا و کوبیدناشون سر ۳_۴ ماه موهام سفید شدن😭😭

به خر اگه الماسم‌بدی بازم یونجه میخواد بحث لیاقته😏😏😏
باز مال شماها خوبه مادر شوهر من میگه میری به پسرم هر حرفی رو میگی اونو از ما زده کردی منم خیلی ناراح ...

اتفاقا چند وقت پیش مادرشوهرم منو تنها گیر اورد نمیدونی چه سلیطه بازی ای در اورد ،انگشت شو تو هوا تکون میداد واسه من هی پشت سر شوهرم غر میزد، دو سه روز بعدش خودشم فهمیده بود چیا گفته به من میگفت اره من عروس بودم بچه بودما ولی  هر چی میشد خبر نمیبردم 🤣🤣🤣ترسیده بود به شوهرم بگم منم نگفتم واقعیت ،گفتم الان شوهره میره دعوا میکنه بعد این سلیطه ها میگن عروسمون خانواده مارو بهم زد ،حالا هیچ کدومم چشم دیدن همو ندارنا،باباشونم مریضه اونم کردن سپر بلا، که هیچ کی چیزی نگه یه موقع باباهه بهش خط نیفته  حالا یارو هزار سالشه هزار مریضی داره یه کلمه حرف بزنیم فردا میگن عروسمون بابامونو کشته!!! ماشالا خانواده شوهر ماها پکیج کامل از پلیدی هستن

کاش میشد مثل من بری یه شهر دیگه زندگی کنی

ای کاش نیشد  ،تازه امسال موفق شدم از کوچه نکبتشون بلند بشم برم چند تا کوچه دورتر ،بدبختی شوهرم سالهاست با باباش کار میکنه،ییعنی از حرف و حدیث شنیدن بیزارم دیگه،ا شوهرم بیشتر خرج خونه باباشم میده ولی همش منت رو سرشه... گرفتار شدم واقعا