2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 595790 بازدید | 6484 پست
عزیزم بلوغ  زودرس یکی از عواملش بهم خوردن هورمون هاس مث تیروید و خیلی علت های ناشناخته دیگه دار ...

من منظورم بلوغ زود رسی بود که عامه میگن، هر کس زود پریود بشه میگن، بلوغ زودرس، اتفاقا اشاره کردم دخترتون تعادل هورمونیش بهم خورده، قدش بلند میشه نگران نباش، فقط یکم بار روانی داره برا بچه که شاید احساس کنه با بقیه فرق داره، اونم با مشاور حل میشه، قدش ۱۵۵ هم بشه خوبه، الان ۱۴۲ هست تو ۹ سالگی، عالیه، بیشتر از اینکه نگران قدش باشی، تلاش کن آدم موفقی تحویل جامعه بدی، دکتر ریاحی رو دیدی که، خودش همیشه میگه من کوتاهم، ولی ماشالا ببین چقدر معروفه و درآمد داره، همه چی که قد نیست.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

حجامت کدوم قسمت از بدن باید انجام بشه؟ساق پا یا بین دو کتف

دکتر گفت هر دو من دخترمو نبردم هنوز پیش دکتر طب سنتی ببر 

من همون کاربری madam قبل هستم ده سال خواننده خاموش بودم و دوبار هم کاربریم لغو شد ...دعا کنید ارامش بیاد به زندگیم و منم خومه دار بشم🙏 و بتونم ی زن خیلی موفق بشم دوست دارم به اوووووج برسم 😊 خدایا بابت تمااااااام داشته هام و داده هات شکر راهم رو هموار کن بتونم به زندگیم سامان بدم من لیاقت بهترینارو دارم خدایا هواست به منم باشه 😍😔🙏
مجبوری برای قد بهش آمپول بزنی.منم اینطوری شدم و تو همون قد کلاس چهارم موندم

برای رشد نه برای تاخیر پریود  چون هورمون استروژن که بدن و برای پریودی اماده میکنه شدیدا روی صفحات رشد تاثیر داره... با امپول بدن حالت یائسگی زودرس میگیره و صفحات جا برای رشد دارن

عزیزم منکه نمیخوام دو متر قدش بشه ولی قبول کنید ۱۵۲ واقعا کمه اگ این مشکل برای شما بود واقعا انقد را ...

دخترم دوسال و نیمشه،قدش کاملا تو رنجه،یکم تپله،ی دفعه ای سینش رشد کردبعد نرم شد،الان مو روی ناحیه شرمگاهیش داره اما نازکن،کلا پرمویه،ترشح هم نداره،فقط کوچیکتر بود پماد میزدم گه گداری ی چیز سفید داشت پیش بدنش

تغذیه ک از همون ۱ سالگی درگیرشم ولی دریغ از وزن گیری چون این امپول جذب کلسیم کم میکنه دکتر بهش شربت ...

سلام 

خواهر من ابان ماه ۹ ساله میشه چون من بزرگش کردم از بچگی با من حموم میرفت چند وقته میبینم کمی موی زائد در اومده خیلی کم و کم رنگ هستن موهاشم خیلی چرب میشه باید زود زود ببرمش حموم خیلیم نازک نارنجی شده هر چی میگیم ناراحت میشه بهش برمیخوره و قهر میکنه سینه هاشم جوونه زدن یکم برجسته شدن چند وقت نگرانش بودم میترسیدم زود پریود شه روحش آسیب ببینه خیلیم ترسوعه خون میبینه حالش بد میشه من خودم ۱۴ سالگی پریود شدم یه مدت افسردگی گرفتم نمیدونم چجوری به مادرم بگم  خجالت میکشم ببریمش دکتر بهش بگم چیکار کنیم دکتر چی ببریم؟🥲

دیدی داری موزیکِ مورد علاقتو گوش میدی بعد جاهای قشنگشو هی برمی‌گردونی عقب دوباره گوش می‌کنی؟ای‌کاش میشد این‌کارو با زندگیمونم بکنیم

سلام عزیزم بلوغ چیزی هست که خدا واسه همه گذاشته به نظرم وقتی بچه ات به سن بلوغ رسیده نباید میبردی دکتر یعنی منظورم اینکه وقتی دخترت وارد بلوغ شده کاری از دکترا بر نمیاد 

ممنونم  دختر من اضافه وزن داره  سن پنج سال ونیمه   قد ۱۱۵. نمیدونم خوبه یا کمه ...

لزیزم قدش ک خیلی عالیه از سنش بیشتر هم هست موی نازک نه عزیزم موی زمخت مثل بدن خودتون اونجوری باید باشه نگران نباش بلوغ زودرس نیست بعد ۷ سالگی ولی دخترتون دکتر غدد خوب برا چکاب ببرین چون معمولا لز اون سن شروع میشه

دکتر اب پاکی ریخت رو دستم که دخترت قدش کوتاه می مونه جون صفحات رشدش سریع داره بسته میشه و امپول باید ...

منم بلوغ زود رس داشتم قدمم جز بلداست چون والیبالو بالفیکس رفتم همه فکر میکنن اونا ک بلوغ زود رس دارن حتما مسائل جنسیو زود فهمیدن درصورتی ک من تو سن ۱۴ سالگی فهمیدم و اصلا اونی ک بقیه میگن نیست

امپولم نزدم قرصم نخوردم فقط اذیت میشدم از نگرانیای مادرم و روم تاثیر بد گذاشت پس خواهشا جوری باهاش برخورد نکنین ک غیر طبیعیه 

قشنگترین قسم رو سعدی میده ، اونجا ک میگه به وصالت،به وصالت ک مرا طاقت هجران تو نیست :)🌱 عضو تاپیک مانکن های زیبا🤠 وزن اولیه وفعلی ۷۹😡 هدف اول ۷۵🔒 هدف دوم ۶۹🔒هدف سوم ۶۴🔒هدف چهارم ۶۰🔒هدف پنجم ۵۷🔒هدف نهایی ۵۵🔒