2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 591129 بازدید | 6423 پست
نه عزیزم دخترتون طبیعی ...‌وقتی ک جهش رشد کنار علامت بلوغ زودرس باشه نشونه خوبی نسبت 

صفحات زیاده من یکم امروز بی اعصابم نمیتونم همشو بخونم ب جواب برسم...

پسر من سن استخوانش 2سال عقبه وزنش8کیلو و قدش9سانت از نمودار خودش پایینتره...

من غدد خراسان جنوبی بردم دکتر قائمی مشهدم بردم ولی خب خودم میفهمم زیادی ریزه میزس دیگ..

6ساله قدش 103 وزنش14

اونقدرررررر مکمل و تقویتی دادم ک حد نداره 

شما تجربه نداری دراین زمینه؟

هورمون رشدش کمه ی مقداری

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دختر من 8سال و نیمشه قدش145و وزنش48کیلویه هیچ علامتی از موی زائد و بلوغ نداره ولی تپلیه باید ببرمش دکتر؟ممکنه چون تپله زود پریود شه قد باباش187منم 166 قدش نسبت به همسناش بلنده

فقط 11 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خداجون پسرم رو سالم و صالح و بموقع برسون بغلم🥰🙏

نه، بلوغ زودرس با این چیزی که استارتر گفته، با بلوغ زودرسی که سر زبون همه هست فرق داره،  دختر ا ...

عزیزم بلوغ  زودرس یکی از عواملش بهم خوردن هورمون هاس مث تیروید و خیلی علت های ناشناخته دیگه داره حداقل ۲ سالی میشه دارم درموردش تحقیق میکنم همسرم هم پرستار ایشون هم با دکترای زیادی صحبت کردن و صحبت هایی ک شد حرف خودم که نیست من هرچی دکتر خوب بوده دخترم و بردم

استارتر بعد پریود شدن فکر کنم تا ۱۰ سانت قد بکشه شایدم بیشتر من خودم ۱۰ سالم بود پریود شدم ...خیلی ه ...

برا همه اینطور نیست عزیزم گاهی بلوغ زودرس صفحات رشد و سریع میبنده  بعد بلوع ممکن ۲ سانت تا ۱۲ سانت قد بکشید این بستگی به زنتیک و صفحات رشد تون داره  هورمون استروژن تو بلوغ زودرس سریع تر ترشح میکنه و کوتاهی قد بیشتر میشه

عزیزم بلوغ  زودرس یکی از عواملش بهم خوردن هورمون هاس مث تیروید و خیلی علت های ناشناخته دیگه دار ...

استارتر تورو خدا جوابمو بده،من شرایطم خیلی خیلی خاصه،میتونم شمارتو داشته باشم؟

نه دکتر گفت امپول نزنه سال دیگه میشه چون دخترم خیییلی ضعیف و هنوز بچه س منو باباش تصمیم گرفتیم امپول ...

منم ۱۵۰ هست قدم🙃 نومزدم مشکلی ام ندارم نگران نباش زیادی حساسی

مطمعنم خونه میخریمو منو عشقم صاحب یه دختر و پسر میشیم 🤗 خداروشکر بابت ارامشی که دارم دلتون اروم
فلکه دوم صادقیه بلوار آیت الله کاشانی بعداز اباذر نبش کوی مهران ساختمان مهر پلاک ۹۱ طبقه دوم واحد ۶ ...

سپاسگذارم ❤

دیدی که سخت نیست تنها بدون من!!!دیدی که صبح میشود فردا بدون من !!!!       این نبض زندگی بی وقفه میزند!!!فرقی نمیکند بامن بدون من💕💕دیروز گرچه سخت...امروز هم گذشت....طوری نمیشود فردا بدون من💕💕💕💕       همیشه میگم مگه آخرش مرگ نیست پس میگذرم❤ به خودم ودنیا سخت نمیگیرم💖💖 توتاپیکایی که مادرا بهم احتیاج دارن سعی میکنم باتوجه به اطلاعاتم کمک کنم😇خوشحال میشم بتونم ی مادر روازنگرانی دربیارم❤❤❤بجای تاپیک خیانت وخانواده شوهرو...
سلام ببخشید من ی ماه دیگه ۱۵ سالم میشع و قدم ۱۵۷ و خوب فقط دو بار عادت شدم و دیگه نشدم بنظرتون دیگه ...

چرا ، من از تو کوچیک تر بودم رفتم کارشناس تغذیه به مامانم گفت تا پریودش تنظیم بشه قدش بلند میشه ، تو هم نگران نباش تا دو سال دیگه قد میکشی ، تو این مدت والیبال و بسکتبال انجام بده چند سانت دیگه قدت بلند میشه ، مطمئن باش 🥰 

خودتون گفتید که قدتون بلند نیست و همسرتون ۱۷۸ که برای ی اقا متوسط محسوب میشه پس به پدر مادرش رفته ...

عزیزم منکه نمیخوام دو متر قدش بشه ولی قبول کنید ۱۵۲ واقعا کمه اگ این مشکل برای شما بود واقعا انقد راحت قضاوت میکردید خوب دکتر این تشخیص داده ک بلوغ دخترم خیلی زودتر از سنش و اگ امپول تاخیر بزنه بدنش پتانسیل رشد بیشتر داره   بعدش دختر من ۹ سالش شما کلاس دهم ۱۵ سالتون بود چطور مقایسه میکنید  یه بپه ۹ ساله چطور میتونه با پریود و بعدش اون تمایلات جنسی ک همراه بلوغ و هنوز ذهن و عقل ش رشد نکرده خودش هماهنگ کنه؟؟؟