2777
2789
عنوان

چرا همیشه خدا بی حالم

145 بازدید | 17 پست

کلا بدون هیچ دلیل خاصی حال هیچیو ندارم این بی حالی دیگه عادی نیس حس میکنم یه مرضی دارم واقعا انگیزه هیچیو ندارم کسی هس مثل من باشه🤒

روزای خوب منتظرن...🧚🏻‍♀️✨

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم همینمصد ساله تصمیم دارم یه کارایی انجام بدم ولی حوصله ندارم

دقیقا😐تو ذهنم خیلی کارا دوس دارم بکنم ولی نمیکنم گ.شادیه تنبلیه افسردگیه کممبود ویتامینه چیه من موندم😐

من تابستون اینجوری بودم . رفتم دکتر .ازمایش خون گرفت گفت کم خونی شدید داری که موجب افسردگی هم شده .کلی داروهای اهن داد بعد یک ماه خیلی خوب شدم تمام انرژیم برگشت .تو هم دکتر برو 

میشه یه صلوات برای سلامتی امام زمان بفرستی. مرسی   
من چک اپ کامل شدم کم کاری تیروئید و تنبلی تخمدان دارم همین دوتا خودشون کلی روحیه رو میاره پایین +فشا ...

تیروئید داشتی علائمی هم داشتی؟ من شک دارم دارم یا نه و تنبلی و سونو رفتم نداشتن. زندگی تو ایران ک خودش کل مشکله😂انثد فشار رومه میخام خودمو بکشم فردا مجبورم ببرم طلای نازنینمو بفرشونم گره از کارم باز کنم😭💔

من تابستون اینجوری بودم . رفتم دکتر .ازمایش خون گرفت گفت کم خونی شدید داری که موجب افسردگی هم شده .ک ...

ببین من از وقتی یادمه همینم همیننن نمیدونم چمه هیچوقت دکتر نرفتم فکر خوبیه بیاد وقت بگیرم برم ببینم چ مرگمه دیگه داره از خودم حالم بهم میخوره

همین خستگی مفرط اولین نشونه ش بود و اضافه وزن و اون تنبلی تخمدانم به مرور بر اثر همین کم کاری بوجود ...

وای منم غیر عادی بدون این ک چیز خاصی بخورم اضافه وزن گرفتم تو دو سال ۳۰ کیلو اضافه کردم عادی نیس☹️چند روز پیشم زیر گلوم باد کرده بود درد عجیبی داش تاحالا همچین دردی نداشتم دردش خاص بود! واقعا شک کردم ک پیروئید داشته باشم